Sus in Scandinavia (3)
Raspunsuri - Pagina 12
Adela99 spune:
Le scriu pentru o rezervare preliminara la http://www.stuguthyrning.se/ (Höör) pentru doua cabane ev. una de 4 locuri si una de 6. Intre timp inscrieti-va pe lista ...
frantuzoaica
Daniel
Katarina
consort
lilanda
nils
Ilie - am sa intreb si de regulile cu "husdjur"
Adela
consort
Ela & co
lista continua ...
ups...uitai ... narancea
week-endul 27 - 29 aug
Adela99 spune:
Le-am scris, va tin la curent ...
Ela, pe unde umbli?
P.S. Daca nu-mi raspund pana maine, ii sun
frantuzoaica spune:
Adela,daca faci rezervarile si trebuie anumite date sa ne spui,ok?Eu una ma bazez pe tine!(si eu care ma uitam pe net dupa *vechituri*care iti plac tie,acu s-a schimbat foaiaheheheh!
Frantuzoaica
Katarina spune:
Multam frumos,frantuzoaico!Inseamna ca noi venim sigur,adicatelea io si cu Adi,ca asa il strig eu pe consort.Impuscam mai multi iepuri dintr-o lovitura: Helsingborg,Höör si Copenhaga.
frantuzoaica spune:
Meyy sa nu mai vad beutura!Fain circuitul!O sa va simtiti bine!Noi o sa mergem in Spania in septembrie,un var d'al meu se castoreste cu o spanioloaica.Iete-asa,roman cu spanioloaica si cu invitati de prin Suedia
Adela,Elena(fetele de pe langa mine),numai o idee-nu e neaparat sa o punem si in practica!!Noi avem un mercedes Vito cu 9 locuri...daca va spune ceva...cu cea mai mare placere...daca nu,nu!
Frantuzoaica
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by frantuzoaica
Adela,Elena(fetele de pe langa mine),numai o idee-nu e neaparat sa o punem si in practica!!Noi avem un mercedes Vito cu 9 locuri...daca va spune ceva...cu cea mai mare placere...daca nu,nu!
Frantuzoaica
Mie imi spune ... ca ma inscriu pe lista ta...venim pana la voi si de acolo cu voi (asa scap si eu de taraboantza mea care imi accentueaza fobiile ) Multzam de propunere...a fost o propunere, nu?