Sus in Scandinavia (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Nici casutele de la Borstahusens Camping nu suna rau ca itr-una incap 4 persoane si costa 400 de SEK pe noapte. Vaz ca are si bucatarie si veranda ...

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Plimbati-va pe aici:
http://www.stuguthyrning.se/
overnight, priser
pe week-end o cabana cu 6+2 paturi costa 1800

altfel, am mai gasit Bed & Breakfast, da' nu e ce vrem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Eu am vorbii acusica cu min sambo despre eventuala intalnire din apropierea Helsingborg-ului si-i cam sclipira ochii.Are in Helsingborg niste buni prieteni,pe care ar vrea cu placere sa-i revada daca tot aterizam prin zona.Si ne-am repezi o zi si pana in Copenhaga ca io n-am fo' niciodata acolo.Si mi s-a povestit ca taare frumos ii oraselul asta!Da' toate proiectele mele ar depinde de doua conditii :una,sa ne intalnim in partea ceea de tara din link-urile postate de Adela, adica in apropierea
Helsingborg-ului, si a doua, sa nu fie la sf saptamanii viitoare.Toata excursia noastra ar dura vreo 5 zile si trebe ca El sa obtina niste zile libere de la servici.Acu' ramane sa hotarasca majoritatea si io sa ma supun.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adela99

Plimbati-va pe aici:
http://www.stuguthyrning.se/
overnight, priser
pe week-end o cabana cu 6+2 paturi costa 1800

Dupa mine e OK!!! Atita doar ca nu stiu daca ajungem vineri, ca Niels (consortu')termina serviciul pe la trei...pina ne-adunam si cu ai lui narancea, plus drumul am ajunge cam tirzior la locul cu pricina!!! Zic si io...dar astea de-acu' sint amanunte...
1. Toata lumea e de acord cu intilneala pe 28 august???

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

jaaa! hac !Put us(Andreea &Daniel) on the list!

Frantuzoaica

Mergi la inceput

Pe 28 suna numa' bine ,iar locul e perfect.

Mergi la inceput

Deci pina-acuma: 6 persoane si un ciine pe 28 august!!! (La Hoor???)

pozulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

de la 50 ml de lichior nu-mi mai revin...
Deci unde se face adunarea?la Helsingborg sau...ca la mine s-a oprit rotita de la creiernu alta...

Frantuzoaica

Mergi la inceput

Eu am priceput ca la HÖÖR,este?Cam ce distanta e pana de la Höör la Helsingborg,poa' sa-mi zica cineva?

Mergi la inceput

Pai daca ne intilnim La Hoor, noi astia danejii nu pre-avem ce cauta la Helsingborg, ca noi venim prin Malmo...da' hai mai intii sa stabilim toti locul petrecaniei si data...adica sa asteptam si confirmarea sau ideile celorlalti!!!

pozulici

Mergi la inceput