Sus in Scandinavia (3)
Raspunsuri - Pagina 11
lilanda spune:
Nici casutele de la Borstahusens Camping nu suna rau ca itr-una incap 4 persoane si costa 400 de SEK pe noapte. Vaz ca are si bucatarie si veranda ...
pozulici
Adela99 spune:
Plimbati-va pe aici:
http://www.stuguthyrning.se/
overnight, priser
pe week-end o cabana cu 6+2 paturi costa 1800
altfel, am mai gasit Bed & Breakfast, da' nu e ce vrem noi
Katarina spune:
Eu am vorbii acusica cu min sambo despre eventuala intalnire din apropierea Helsingborg-ului si-i cam sclipira ochii.Are in Helsingborg niste buni prieteni,pe care ar vrea cu placere sa-i revada daca tot aterizam prin zona.Si ne-am repezi o zi si pana in Copenhaga ca io n-am fo' niciodata acolo.Si mi s-a povestit ca taare frumos ii oraselul asta!Da' toate proiectele mele ar depinde de doua conditii :una,sa ne intalnim in partea ceea de tara din link-urile postate de Adela, adica in apropierea
Helsingborg-ului, si a doua, sa nu fie la sf saptamanii viitoare.Toata excursia noastra ar dura vreo 5 zile si trebe ca El sa obtina niste zile libere de la servici.Acu' ramane sa hotarasca majoritatea si io sa ma supun.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Adela99
Plimbati-va pe aici:
http://www.stuguthyrning.se/
overnight, priser
pe week-end o cabana cu 6+2 paturi costa 1800
Dupa mine e OK!!! Atita doar ca nu stiu daca ajungem vineri, ca Niels (consortu')termina serviciul pe la trei...pina ne-adunam si cu ai lui narancea, plus drumul am ajunge cam tirzior la locul cu pricina!!! Zic si io...dar astea de-acu' sint amanunte...
1. Toata lumea e de acord cu intilneala pe 28 august???
pozulici
frantuzoaica spune:
de la 50 ml de lichior nu-mi mai revin...
Deci unde se face adunarea?la Helsingborg sau...ca la mine s-a oprit rotita de la creiernu alta...
Frantuzoaica
Katarina spune:
Eu am priceput ca la HÖÖR,este?Cam ce distanta e pana de la Höör la Helsingborg,poa' sa-mi zica cineva?
lilanda spune:
Pai daca ne intilnim La Hoor, noi astia danejii nu pre-avem ce cauta la Helsingborg, ca noi venim prin Malmo...da' hai mai intii sa stabilim toti locul petrecaniei si data...adica sa asteptam si confirmarea sau ideile celorlalti!!!
pozulici