Sus in Scandinavia (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katarina spune:

Narancea tata,nu-ti face griji ca te trece consortu' innot.Iote ce dulce-sagalnic te priveste din fotografie,ca-l pusei si pe el la album.
Cum ramane cu intalnirea?Pt noi nu este o problema data care se va stbili,ci locul.N-avem otomobil..Da' daca spune frantuzoiaca ca nu ne ia drumu' mai mult de 5 oreee si ca putem si intarzia vreo doua,atunci e ok.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

sau...
http://www.stuga.nu/cpl.asp?sp=SE&prod_id=1&cust_id=249&db_id=48&fom=&tom=&menupos=1&ant=

http://www.stuga.nu/prod.asp?sp=SE&db_id=48&cust_id=249&prod_id=1

P.S. Cum sa impacam si capra si varza (adica si Danemarca si Stockholm) aveti vreo propunere?

Mergi la inceput

Puteti rasfoi singuri aici (Skåne)

http://www.sverigeturism.se/stugor/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

Pai eu zic sa ne intalnim undeva pe la mijloc,prin Skånept Stockolm e destul de *aproape* la 300-350 km...depinde de loc iar pentru Danemarca,din Roderko am facut calculul sunt 562 km
Nu stiu sigur unde...is turmentata..hac!ca am beaut niste lichior din ala Irish Cream,e dulce si ma duce...hac!

Pan' acu' io votez cu "Mölle SweCamp".E frumos si n-am fost ever,hac,dar vedem noi..vot in plic inchis..hac!

Frantuzoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

katarino , pe mine nu ma trece nimeni innot, chiar daca sint eu mai piticutz si pricajit, eu vin cu ciinele lu laladia, Ilie, si atunci nu mi-e frica de nimic hahahahahaha sau mai bine zis ham ham ham ham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

adelino mama gasesteo cabana cu sa zic 20 de paturi de dormit, sala mare de petreceri si bucatarie si baie, si loc afara de facut foc, ceva sa coste cam la 2000 de koroane pe weekend. si cumva sa fie usor de gasit de la drumul mare.

Mergi la inceput

Am intzels sa traiti! Ma conformez

P.S. ca vad ca pe frantuzoaica nu ne putem baza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

hac!

Frantuzoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

noroc da deshteptu' de narancea, ca bine mai zice el cu cabanutele!!! Las ca-ti da Ilie pup
adelutza peste doua sapatamini poci, nu saptamina ailalta!!! (postasem intr-adevar asa cum ai retinut, dar s-a schimbat modificarea si am revenit). Ilie n-are nici o treaba cu pisicile desi a luat-o-n freza de la ele pin-acum!!! Vreau sa zic ca el e prietenos, pisicile se-nfoaie cind il simt, asa ca daca motanul tau il suporta, e OK!!! Pai, daca toata lumea e de acord sa fie intilneala in doua saptamini, hai sa stabilim atunci pentru 28 august, e bine-asa??? Adelina mama, ma uitai pe siteul ala ca la msaini straine, ca am catat o cabana in Skane sau Smaland si cica n-aveau nicuna pentru weekend-ul din 28!!!

pozulici

Mergi la inceput