sexul copilului?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by energy

la un ecograf normal mi-au spus ca e fetitza (luna 4) iar la dr. Pop Adrian ( la vestitul superecograf unde se fac programari cu 3 luni inainte pentru ca-tzi spune si cum are unghiile copilul daca vrei) ca e baiat (si baiat a fost, desi noi am comandat fetitza). Sa fie bb sanatos, asta conteaza!

Mey, fa-ma si pe mine sa-nteleg, ca io am luat-o razna rau cu neuronii- cica e de la sarcina ...cum adica "ati comandat fetita" ??

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
dpn 25 aug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Poate au comandat fetita prin inseminare artificiala..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Polux impresionanta rau povestioara ta.

Si eu la inceput imi doream baiat, la eco ni s-a spus ca o sa avem o fetita, dupa forma burticii si toate chestiile alea babesti ni se zice ca baiat o sa fie.
Acum sincera sa fiu imi este indiferent sexul nu-mi doresc decat un copil sanatos destept si frumos foc

De fapt asa ne dorim toate nu ?

Aura si printzesa din burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any si stefi spune:

Buna fetelor!
Ce sunt dorintele acestea?Auzi,vreau sa fie fetita ca daca nu ce-o sa faci? o sa-l dai?Cineva a zis sa avem grija ce ne dorim,si avea dreptate.Cand am ramas gravida prima oara,mi-am dorit sa fie baiat,dar sotul a zis ca sigur este o fetita blonda,cu ochi albastri si parul cret.Si a fost fetita cu ochi albastri,dar s-a nascut bolnaviora.Doctorii n-au stiut sa-mi spuna de ce,nu este o boala mostenita ereditar,iar neamurile si cunostintele m-au condamnat ba ca n-am stiut ce sa-mi doresc,ba ca nu am fost cununati si religios si multe alte lucruri.Adevarul este ca am facut intre timp cununia religioasa si in acea zi mi-am dorit doua lucruri:sa-mi vad fetita sanatoasa pentru ca se chinuia,si ca mama soacra care a decedat in"87
sa ne vada si sa ne protejeze.La nici un an de la eveniment cu ajutorul lui Dumnezeu si al prietenilor pt. ca am avut nevoie de multi bani am operat fetita la Timisoara.Acum e foarte bine.Are voie sa manance orice,ba chiar sa faca si un sport cu efort mai ponderat dar nu de performanta.Acum sunt iar gravida in 11 saptamani si tot ce imi doresc este ca bebe sa fie sanatos.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaP spune:

Eu am aflat sexul copilului la 20 de sapt. Si eu tot baietel mi-am dorit,dar in acelasi timp eram sigura ca este tot o fetita si nu m-am inselat. Acum sunt fericita ca o sa am tot o fetita si-mi doresc din tot sufletul sa fie sanatoasa si sa aiba parte de tot binele din lume - amandoua. Unele femei isi doresc copii, doar atat si nu pot sa-i aibe, iar noi care putem avem pretentii.
Multa sanatate va doresc la toate, nastere usoara, copii sanatosi si frumosi
Diana25 sapt&Alexa1an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

sa fie bb sanatos! eu tot am vrut sa aflu..si la eco..cind mergem..parca stai .. atunci ba il apuca pe bb sughitu' ba sarea nazdravan dintr-un colt in altul..nu a stat o secunda.. dr trebuia sa faca masuratorile de it e de mare tot de 2-3 ori sa fie sigur!
am fost pe masa de operatie..si stateam acolo..si am simtit ca-i afara.. nu am stiut ca ce-i dar am intrebat primul lucru daac e sanatos , respira are tot ce-i trebe?..si moasa ma intreaba.. dar nu vreti sa stiti ce-i?
am zis ca nu-i asa important.. eu stiu ca e copilul meu, si ca l-am asteptat de mult..si de 9 luni visez..sa stiu cum arata.. daca are ochii mei sau ai sotului..si ca desi a fost in corpul meu.. abia astept sa-l string in brate! si mi-au dat un prosop..in care era o mogildeata mica , plina de chsetie din aia alba..dar se vdea un parut negru si bogat..si o guritza mica si rosie..
si mi-o pune pe piept..si sotul meu de linga mine zice.. uite are barbia mea! apoi am dat prosopul la o parte.. am vazut ca-i fetitza.. si atunci ne-ma tot uitat la ea..si ne tot minunam.. de degetele.. de ochisorul deschis..de cit de scumpa e..si apoi am zis.. e Nathalie!
si am mai zis..si Marie.. ca asa o cheama pe mama!

nu a fost bucurie..si implinire mai mare in viata mea.. ca atunci!

Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/

Mergi la inceput