sexul copilului?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DORRIS spune:

Eu am facut prima ecografie la 16 saptamani si 4 zile si nu a putut sa-mi spuna ce e! acum depinde si de aparartura ecografica si mai ales de pozitia bebelului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

Dupa 18 sapt se poate spune, nu ft precis, sexul bebeului. Asta numai daca bebeul este "binevoitor" si sta intr-o pozitie convenabila. Am inteles ca uneori cordonul ombilical poate crea confuzii, luand o fetita drept baietel, dar la proxima echo se va vedea o schimbare.
La noi e un fel de policy peste tot asa incat technologistele si medicii radiologi iti mentioneaza ca e doar 70% probabil ca bebe sa fie ...fetita sau respectiv baiat (chiar daca ei, din experienta lor, sunt siguri 100% de ceea ce spun).
In tot cazul sa va ajute D-zeu sa aveti ceea ce va doriti si daca nu, tot nu conteaza, ca tot cel mai minunat copil din lume va fi.

Denisa si bebica din burtica - 25 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Salut burtici!

Mie mi-e absolut indiferent ce e, sanatos sa fie. Sotul meu voia baiat la inceput, dar am incercat sa-i induc si posibilitatea sa fie fetitza, mai ales ca toata lumea mi-a spus ca fetita o sa am dupa forma burticii, dupa fatza si dupa faptul ca nu am avut greturi si alte rautati. Acum, din "pasaricile" lui nu ne mai scoate.

Si nici in babesti nu cred, mamei mele i s-a spus toata sarcina ca o sa aiba baiat si sunt fata in toata regula. Numai Dumnezeu le stie si tot el le planuieste, nimic nu e intamplator.

Apropos, am 14 saptamani si abia peste vreo 2 o sa-mi fac eco, deci pana atunci, e pur si simplu bebitza iubit.

Anuc si BBL mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaP spune:

Morfologia fetala se face incepand cu 21,22 saptamani si cred ca este cea mai sigurala ora actuala ptr. a determina sexul copilului.Eu am facut-o la 25 sapt si mi-a spus ca este fetita (si este), dar prietena mea a facut-o la 19 saptamani si totusi s-a vazut ca este fetita.Eu sunt insarcinata acum iar in 19 saptamani si am o fetita de un anisor.
Sarcina si nastere usoara va dorim
Diana&Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna fetele, mie de la 17 saptamani mi-a spus ca este fata si, fata a fost. E drept ca fiind in US, din diferite motive, mi-a spus de fiecare data cand am facut eco, "it looks like a girl", adica arata ca o fata, si ca nu sunt siguri de asta.
Dar nu asta am vrut sa va spun, doar ca rugati-va ca , copilul pe care-l purtati in burtica sa fie sanatos. Sotul meu a vrut intotdeauna baiat. Acum ca are fata e asa de mandru, a si uitat ca voia baiat . Eu in schimb am vrut un copil, orice, dar sa fie sanatos. Va spun si subliniez cuvantul sanatos, caci am sa va povestesc o intamplare care ma ravasit pe mine ieri.
Am fost in vizita la o familie de prieteni afgani, ea simpaticuta foc, gravida. Si tot timpul cu ochii pe pustoaica mea de o luna. Am vazut undeva pe o noptiera o poza cu un baietel superb, si am intrebat cine este. In secunde i s-au umplut ochii de lacrimi, si mi-a spus ca A FOST baietelul lor, dar ca anul trecut a murit de inima la 9 luni. Nu va dau mai multe detalii, cert este ca ei venisera in US ca sa uite. Moartea baietelului s-a intamplat in Turcia. E drept ca Doamne- Doamne le daruieste un alt copil acum(va veni in octombrie), dar ce m-a marcat este ca intrebandu-l pe tata ce vrea sa fie bebele (inainte de a sti de drama lor) mi-a raspuns ca nu are importanta , important este sa fie sanatos.
Si avea dreptate. Asa ca iubiti-va bebei fara sa-i conditionatita, daca sunt sau nu ceea ce doriti voi.
Scuze ca m-am lungit.
Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

polux, jos palaria pt. cuvintele tale! m-au uns pe suflet, serios! cita dreptate ai!

uite joi avem si noi programare la Iosup la 15 sapt. si deja privesc cu relaxare, ce este sanatos sa fie! asta conteaza cel mai mult!

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Si pe mine m-au emotionat tare cele scrise de Liliana! Si va pot spune din proprie experienta ca bb-ul va fi super iubit indiferent de sex. Eu mi-am dorit tare mult fetita si am nascut un baietel pe care-l iubesc enorm. Si ce vreau sa va spun este ca atunci cand este puiul tau nu gandesti ca este fetita sau baietel ci ca este sufletul tau.

Pupici

Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

quote:
Originally posted by mel_g
[br. Si va pot spune din proprie experienta ca bb-ul va fi super iubit indiferent de sex. Eu mi-am dorit tare mult fetita si am nascut un baietel pe care-l iubesc enorm. Si ce vreau sa va spun este ca atunci cand este puiul tau nu gandesti ca este fetita sau baietel ci ca este sufletul tau.

Pupici

Mel

Subscriu!
Frumos ,mi-a placut .

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

la un ecograf normal mi-au spus ca e fetitza (luna 4) iar la dr. Pop Adrian ( la vestitul superecograf unde se fac programari cu 3 luni inainte pentru ca-tzi spune si cum are unghiile copilul daca vrei) ca e baiat (si baiat a fost, desi noi am comandat fetitza). Sa fie bb sanatos, asta conteaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

icce,ghideaza-te dupa tabelul chinezesc de la ;Alegerea sexului copilului-noi abordari`.La mine cel putin s-a potrivit si m-am uitat si la prietenele mele si s-a potivit si la ele.Succes!

Mergi la inceput