rugaminte

rugaminte | Autor: cristinabajenaru

Link direct la acest mesaj

Nepotelul meu, care are 10 zile, are o malformatie a inimii asemanatoare cu cea a lui Cristi in sensul ca si la el vasele sunt inversate. Ni s-a spus ca trebuie operat si ca ar trebui sa incercam la clinica de cardiologie infantila din TG. Mures.
Daca stiti cumva cum pot fi contactati si ce acte sunt necesare pentru a intra in evidentele lor va rog sa-mi spuneti si mie.

O rog frumos pe Andrada sa-mi spuna si mie mai in detaliu cum se poate lua legatura cu cei de la clinica din cluj.

Va multumesc tuturor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

profesorul Socoteanu de la Clinica de cardiologie din Timisoara a operat cu succes asemenea cazuri. stiu sigur. daca vrei iti dau tel.

Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Draga Cristina,
seful clinicii de cardiologie de la institutul inimii din Cluj este Mircea Birsan si eu n-am numarul lui de telefon Carina il are. Fetele primim ajutor aici?? Va rog
Intre timp incearca sa contactezi pe sefa Sectiei de Pediatri din cadrul Institutului Inimii din Cluj, se numeste Simona Oprita, iar numarul ei de telefon este 0744602894.
Adresa institutului:
INSTITUTUL INIMII - PROF NICULAE STANCIOIU Str. Motilor 19-21 Cluj - Napoca 0264-597881, 599502, 599503
Ti-as mai sugera sa te duci personal sa faci o programare fie la Birsan fie la Oprita, cred ca asa merge mai repede.
Multa sanatate nepotuluisi sa ne tii la curent poate mai putem ajuta,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

0264595090 - telefonul de la clinica al doctorului Barsan. Nu stiu de unde esti tu Cristina sau unde este nepotelul tau in moemntul asta, dar dupa parerea mea cel mai bine ar fi sa aduceti copilul direct la Cluj. Domnul doctor Barsan este un medic foarte bine pregatit si dispus sa ajute pe orcine atata timp cat ii sta in putinta. Te rog sa ma mai contactezi daca ai nevoie de ajutor. Iti trimit numarul meu de mobil pe pm si astept sa ma suni daca te pot ajuta cu ceva.

Anda si printesuca Carina (1 an si 8 luni)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinabajenaru spune:

Va multumesc mult pentru ajutor.

Eu sunt din bucuresti si nepotelul meu este tot aici.

Problema era ca nu stiam ce acete sunt necesare pentru ca ei sa-l poata lua in evidenta.

De aseemenea, nu stiu daca la doua saptamani poate fi operat.
de aceea v-am cerut ajutorul.

intre timp am aflat si cum suna diagnosticul exact:cardiopatie congenitala complexa(dubla cale de iesire din ventricul drept; transpozitie a marilot vase); hipertrofie de timus.

inca o data va multumesc.

Mergi la inceput

O sa incercam sa ajungem miercuri cu el la Cluj.

Acum este internat la spit. Grigore Alexandrescu ca sa stea sub observatie. Toate sperntele noastre sunt in medicii de la Cluj.

O sa incerc sa vorbesc si la Timisoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Clinica de Cardiologie din Timisoara nu se inchisese? Ca parca asa am citit pe-aici, pe forum.

Mult succes, Cristina, iar daca nu reusiti sa gasiti un spital in tara unde sa se efectueze operatia (foarte probabil, din cate stiu), ar fi bine sa incercati prin Mecenat. E un subiect aici cu dosare Mecenat.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lior spune:

Astazi m-am intors din concediu si cand am citit mesajul tau am simtit ca imi retraiesc propria poveste. Eu sunt o mamica ce a trait o experienta asemanatoare cu copilul ei. Fiindca esti din Bucuresti ar trebui sa mergi prima data la Clinica de Chirurgie-cardiovasculara a Armatei (in incinta Spitalului Militar)la prof. Tintoiu. Dintre toti cei care comunica pe acest site, cred ca sunt printre singurii care au trait cu adevarat o astfel de poveste si te poate intelege cu adevarat. Nu exista in dictionar cuvinte pentru a exprima durerea care te incearca in astfel de momente. Pentru ca baietelul meu a trecut prin experienta unei astfel de malformatii (din care recunosc ca a iesit invingator) pot sa-ti spun fara menajamente ca acest tip de malformatie nu-ti lasa timp la dispozitie. Aceasta malformatie se poate opera cu succes prin corectie totala in maxim primele 3 saptamani de viata. Fiecare zi care trece dupa aceea,trece in defavoarea copilului. Nu vreau sa fac polemica acestei malformatii cumplite, dar crede-ma ca am citit pe internet tot ceea ce se putea citi referitor la ea. Nu te lasa amagita de diversele variante conform carora se poate opera si mai tarziu, ca nu este adevarat. Denumirea in engeza este: transposition of the great arteries (TGA), sau traposition of the great vesels (TGV). te rog sa ma suni neaparat. Eu sunt ca si tine din Bucuresti si daca simti ca nu te poti descurca singura la Clinica eu iti promit ca te voi ajuta si chiar insoti daca este nevoie. Numarul meu de telefon este: 0740.066.592. SUNA-MA NEAPARAT SI TE VOI AJUTA.

Povestea de invingator a copilului meu:www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26743" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26743

Mergi la inceput

Am citit ca baiatul este internat la spitalul Grigore Alexandrescu. Seful sectiei de pediatrie este prof. Ciofu care il are in evidenta post-operator si pe baiatul meu. Luati legatura cu el si discutati deschis ce intentii aveti si vedeti unde va recomanda sa mergeti. El este Presedintele Asociatiei Romane de Cardiologie Pediatrica si ii cunoaste pe toti cei din bransa. Mergeti la el la cabinet si va va primi sa vorbiti cu el. Dincolo de titulatura, este o persoana cat se poate de competenta. Dumnealui este cel care acum un an imi spunea ca in Romania nu exista medic pregatit sa opereze cu succes cazul copilului meu. Ulterior am avut si un referat din partea prof. dr. Tintoiu care sa sustina acest lucru. Inainte sa plecati la un drum atat de lung catre Cluj cu un copil asa de bolnav, vorbiti cu prof. Ciofu.

Mergi la inceput

Am revenit cu noi precizari. Am vorbit cu medicul cardiolog pediatru de la Clinica de Chirurgie Cardio-vasculara a Armatei despre cazul baietelului si mi-a spus ca asa cum suna malformatiile pe care le are, este destul de grav si in mod sigur in tara nu se poate opera. Este foarte importanta presiunea pulmonara pe care o are micutul in momentul de fata. Imi pare rau ca nu am vesti bune, dar cred ca este mult mai corect sa stim la ce ne asteptam. Ar trebui sa ne miscam repede si sa ajutam acest micut sa ajunga afara pentru a putea fi ajutat. Si asta cat mai repede.

Referitor la varsta copilului si faptul ca s-ar putea sa fie prea mic pentru operatie, pot sa-ti spun ca la Clinica, dl. prof. Tintoiu a operat copil de 2 zile. Astept telefon.

Mergi la inceput

in mometul asta facem demersuri ca sa ajunga la o clinica din italia care se cheama Ospedale bambino gesu.

El este in momentul asta stabil, este sub tratament. Il are in grija prof. Ciofu si el ne-a spus ca se poate face ceva la Cluj.

In masura in care in cateva zile avem raspunsul din Italia probabil ca o sa incercam sa-l trimitem acolo.

Deocamdata nu se poate pleca la Cluj pentru ca micutul a contactat un stafilococ auriu si este sub tratament cu antibiotice. Eu fac toate demersurile necesare ca lucrurile sa se rezolve cat mai repede.

Stiu ca trebuie sa rezolvam cat mai curand. Avantajul lui este ca nu este un copil agitat si se protejeaza instinctiv - mananca si doarme. Conform medicilor care l-au vazut pana acum este un plus faptul ca el creste si ia in greutate.

Mergi la inceput