rugaminte

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Este bine ca sa gasit clinica din Italia.Sper din toata inima sa se faca bine!
Dumnezeu sa-l ajute pe bietul copilas!
Sa ne scrieti de indata ce sunt noutati!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lior spune:

Am vorbit la telefon cu Cristina. Trebuie neaparat sa faca o operatie paleativa pentru ca presiunea pulmonara este ridicata. Aceata se poate face la Targu Mures. Ulterior putem discuta de corectii ale malformatiei. Copilasul este pe cele mai sigure maini: prof. Coifu. Sper sa mai avem vesti ale evolutiei lui. Intre timp familia ar trebui sa pregateasca dosarul medical direct sau prin Directia de Sanatate Publica.
Sper sa treaca cu bine primul hop si cel mai important: operatia paleativa.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinabajenaru spune:

Luni dimineata vom fi in Cluj. Avem o intalnire cu d-ra dr. Oprita. sper din toata inima sa fie totul ok.

Acum bebelusul este sub tratament.
Daca nu reusim nimic aici poate la sfarsitul lui septembrie poate fi operat in Italia. Eu sper totusi sa rezolvam o parte din problema aici ca sa nu mai fie presiunea atat de mare.

multumesc ca sunteti alaturi de noi.

Mergi la inceput

Sa-ti ajute Dumnezeu ca operatia ajutatoare sa poata fi facuta aici in tara, pentru ca acea presiune ridicata nu-ti lasa timp de manevre pentru rezolvarea corespondentei medicale si cu atat mai mult este foarte dificil de calatorit. Riscurile sunt foarte ridicate. Medicii sunt cei care trebuie sa-ti spuna daca nu cumva are nevoie de oxigen pe timpul calatoriei. Si inca ceva: stiu ca este foarte important pentru copespondenta in strainatate sa ai rezultatul angiografic (cateterism).
Deocamdata tine-ne la curent cu evolutia baiatului si cu rezultatul investigatiei de la cluj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianna_r spune:

Îi tinem pumnii nepotelului tau!
Doamne, ajuta! Asculta rugaciunile tuturor celor care îti cer ajutorul!

Suntem alaturi de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaM spune:

quote:
Originally posted by cristinabajenaru

Luni dimineata vom fi in Cluj. Avem o intalnire cu d-ra dr. Oprita. sper din toata inima sa fie totul ok.

Acum bebelusul este sub tratament.
Daca nu reusim nimic aici poate la sfarsitul lui septembrie poate fi operat in Italia. Eu sper totusi sa rezolvam o parte din problema aici ca sa nu mai fie presiunea atat de mare.

multumesc ca sunteti alaturi de noi.

Draga Cristina,
sunt Corina din Timisoara si fiind nou venita, abea astazi am citit cu ce problema se confrunta familia ta.
Clinica de cardiologie din Timisoara nu este inchisa si am o cunostinta care lucreaza acolo la laborator (este chimista), daca doriti informatii sau alte repere pot sa ma interesez si sa va tin la curent. Stiu ca s-au facut operatii la copii mici, dar nu stiu cat de mici si mai stiu ca micutii au prioritate. De asemenea mai am o pritena buna ca este prietena de familie cu medicul Lucian Petrescu care lucreaza la aceasta clinica.
Astept vesti va doresc tot binele din lume, Cerul sa fie cu voi.
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Ce a zis d-ra dr Orita?????? Ea l-a vazut si pe baietelul meu atat intaruterin cat si dupa nastere si pot sa iti afirm cu mana pe inima ca e the best la momentul actual in tara (fara sa supar pe nimeni). Diagnosticul pe care il pune ea e cel corect si cu siguranta o sa fiti ajutati. Ma rog pt voi din tot sufletul. Chirurgii de la Cluj sunt deasemenea fff.buni asa ca sunteti pe maini bune si Dumnezeu face minuni!!!!!!!!!

Ioana & Co.

Dariuselul mititelul
http://community.webshots.com/user/yoannaco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinabajenaru spune:

Din cate stiu eu la Timisoara nu se mai opereaza copii asa mici. Daca cumva informatia este eronata te rog sa-mi spui si mie.

De la Cluj n s-a spus sa asteptam pana cand bebelusul face 5-6 luni, insa eu fac tot ce se poate ca sa rezolvam problema cat mai repede pentru ca deja este foarte tarziu.

Din pacate dl. prof. Ciofu este plecat in concediu.

Cam astea sunt noutatile.

astept cu nerabdare sa inceapa septembrie si sa se intoarca lumea din concediu poate rezolvam ceva atunci.

oricum va multumesc pentru ajutor.

Mergi la inceput

Problema este mai grava decat pare. Am vorbit la telefon cu Cristina astazi. S-au intors de la Tg. Mures fara un rezultat pozitiv si cu o experienta deosebit de neplacuta. Asteptam sa vedem ce mai urmeaza.

Mergi la inceput