Berbecutzii, din toata lumea...adunarea!
Raspunsuri - Pagina 7
Anca Wish spune:
Bun venit, noilor venite!
Nikomiko, mi-a placut ce ai scris! Super.
Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi
aalexia spune:
quote:
Originally posted by nikomiko
La noi sotul e taur :))). El zice ca e mai incapatanat decat mine, dar eu cred ca e doar mai diplomat. Stie ce vrea si ma trezesc ca de fapt a si obtinut, fara sa spuna sus si tare (cum mai fac eu greseli) ce vrea.
Si din cauza chestiei asteia cu "sus si tare" am avut de multe ori de pierdut, asa ca trebuie putin lucrat sa ne mai "civilizam" putin.
Si cu supararea, cel mai bine e ca omul sa ma lase in pace putin cand am reusit sa ma enervez, ca imi trece de la sine si pe urma iar toate bune si fruomase.
Dar mai e o problema: cand mi se pune pata (in sensul rau) pe cineva, greu imi mai schimba omul ala parerea :(.
Nikomoko,
Ma sperii mama, parca m-am si vazut pe mine in descrierea ta.
Deosebirea e ca sotzul meu a rac dar procedeaza la fel ca al tau.Baietzi destepti...:))
nikomiko spune:
aalexia, nu-i bai, ca de unde miel pe vremea asta, ca toti s-au facut oi ;)
asa zic si eu... baieti destepti :)
Nico.
_
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
Anuska spune:
Nu numa' noi doua aalexia.........mai asteptam fanclub! Dar stii si tu mai greu e inceputul.....
Ina si Radu spune:
Buna berbecutelor,
Mai primiti un berbec de 2 aprilie in clubul vostru?
De descriere personala cred ca nu mai este cazul deoarece nu as face decat sa repet descrierile anterioare.
Despre restul familiei ce sa spun? Sotul Scorpion si baietelul Gemeni.
Nu am mai vazut combinatia asta pana acum.
Salutari,
Ina
Anca Wish spune:
Berbecutzi, nu prea sunteti vorbareti.
Va pastrati vorbele pentru acasa?
Sarmanii nostri sotzi.
Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi
roxanaz spune:
hello hello. mai e loc de o pereche de coarne incapatzinate?
subscriu: Roxana, 25 martie.
si cu regasirea in ceea ce ati spus....exact. nervoasa, impetuoasa, nu suport sa faca cineva ceva in locul meu, eu le fac cel mai bine....samd.
mai spun si ca ne bat altii de departe la incapatzinare....de exemplu scorpionii (sau cel putin al meu de acasa!)
dar avem si noi acasa tabara noastra, caci de o luna am un viitor aliat, un Leutz de foc ca si mine - Patrick, 29 iulie.
pupici la toti si la toate!
Ynad spune:
Am uitat sa mentionez ca si sotul meu este tot "berbecut" (13 Aprilie) si ne intelegem f.f. bine