Logare nereusita!!!!
Am o prietena din Olanda pe care am tot batut-o la cap sa se inscrie si la DC si de 2 zile se tot chinuie sa devina membru si nu reuseste...uite ce masaj mi-a trimis ea:
ce inseamna "ptr folosirea sitului trebuie sa fiti cookies" ?( referitor la desprecopii).Am intrat, am vazut regulamentul,ma intreaba daca sunt de acord,sau nu.Nu pot raspunde daca nu stiu ce inseamna, apoi am incercat si cu da si cu nu si imi zice acelasi lucru, eroare.Ce zici,stii ce se intampla?
Poate ma lamuriti si pe mine!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Raspunsuri
Oana_B spune:
Cookies sunt informatii stocate in computer referitor la site-urile vizitate. Dupa cate stiu cookies sunt acceptati by default in Internet Explorer de la instalare, adica nu trebuie sa faci cine stie ce manevre in computer. Daca nu-s acceptati e posibil ca anumite site-uri sa nu poata fi vazute.
Da' nu stiu sa raspund la intrebarea de ce nu se poate loga.
Oana_B
Claudelu spune:
Mersi Oana!!!
Acum alta e problema...m-a rugat sa ii fac eu un cont, poate eu am mai mare noroc...si mi-a dat nick si parola si am reusit...problema e ca a intrat odata si acum nu mai poate...Ce se-ntampla????
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Poze noi 31.07.2004
Oana_B spune:
S-ar putea sa fie ceva prin computerul ei daca de la al tau te poti loga fara probleme cu contul ei.
Sa verifice intai daca are ceva virusi, trojans, spyware, adware, faze d-astea. Cu antivirusul sau daca nu, gaseste pe net site-uri unde se pot face scanari online: la mcafee, symantec, bitdefender astea le stiu eu.
Sa stearga cookies, din browserul ei (asta daca foloseste Internet Explorer ca pentru altele nu stiu) tools/internet options si la "temporary internet files" da ok la "delete cookies" si "delete files".
Tot la tools/internet options click pe "privacy" si jos la "web sites" click pe edit si adauga acolo www.desprecopii.com si www.desprecopii.com/forum si apoi click pe "allow"
Iarasi o alta cauza ar putea fi ora si data din computer care nu-s setate corect.
Cam atata stiu eu la problema asta.
Oana_B
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
S-ar putea sa fie ceva prin computerul ei daca de la al tau te poti loga fara probleme cu contul ei.
Sa verifice intai daca are ceva virusi, trojans, spyware, adware, faze d-astea. Cu antivirusul sau daca nu, gaseste pe net site-uri unde se pot face scanari online: la mcafee, symantec, bitdefender astea le stiu eu.
Sa stearga cookies, din browserul ei (asta daca foloseste Internet Explorer ca pentru altele nu stiu) tools/internet options si la "temporary internet files" da ok la "delete cookies" si "delete files".
Tot la tools/internet options click pe "privacy" si jos la "web sites" click pe edit si adauga acolo www.desprecopii.com si www.desprecopii.com/forum si apoi click pe "allow"
Iarasi o alta cauza ar putea fi ora si data din computer care nu-s setate corect.
Cam atata stiu eu la problema asta.
Oana_B
Oana mersi fain...nu stiu cum dar si-a rezolvat problema!!!
Poze familie
Poze noi 31.07.2004