Cine gresete?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

nu e totusi trist sa asteptam ca "altii" sa le deschida ochii propriilor parinti? macar de-ar fi asa, de cele mai multe ori lumea spune ce vrea sa auda interlocutorul, il compatimeste pe cel care se "plange" si ii da dreptate. s-ar putea ca acei "altii" sa puna mai mult gaz pe foc

Sperantza nu moare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lami spune:

Salutare fetele si baietii!
Sunt tare fericita! Am fost acasa la ai mei cu socrii!
S-au cunoscut, au vorbit, s-au si placut!
Adica spre surprinderea mea s-au inteles bine, chiar s-au imbratisat si au inteles disperarea mama-mi.
Intalnirea a decurs foarte frumos pana cand am dat semne de plecare ... atunci mama-mea a inceput sa isi spuie oful. "s-a schimbat! nu mai e receptiva la nevoile noastre! Inainte era lipicioasa! toata ziua statea langa mine...!"
mama soacra, a luat-o cu binisorul si a linistit-o spunandu-i ca acum eu il iubesc pe al ei fiu si ca vreau sa fiu cu el, ca ea a vazut ca suntem fericiti impreuna si pe ea asta o face sa se simta ceea mai
fericita de pe planeta!! desteapta femeie!
Va multumesc pentru suport!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

asta da veste buna! ma bucur nespus de tare pentru tine, sper sa decurga pentru noi toate celelalte la fel de frumos si de bine. Sa fiti fericiti impreuna, casa de piatra si copii sanatosi!

Sperantza nu moare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Asa soacra inteleapta, as vrea sa ajung si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Eu am patit la fel, sunt acuzata ca m-am indepartat de familie, mai ales ca ei nu sunt de acord cu casatoria mea, desi o adora pe Sofia.
Sunt plecati din tara, si cand revin, in loc sa ne bucuram unii de altii se ajunge mereu la cearta........
Eu trebuie sa fiu foarte diplomata si e tare obositor.
Bravo pentru soacra!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

soacra!!!
dar cam rare aceste exemplare!

Mergi la inceput