Bebelusi de iunie-iulie 2003 (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pojogao spune:

Martta Mihaela este la Vatra Dornei asa ca voi mai scrie eu.

Gianina, Adinag, Alinuta la Flaviu lipsa de pofta de mincare am asociat-o cu tratamentul antibiotic prelungit, care asa cum spune si Gio distruge flora intestinala si cu explozia de dinti (vara aceasta ne-am pricopsit cu 6 dinti noi si o maseluta, iar alte 3 maselute stau sa iasa concomitent).

Alinuta iti multumim de urarile cu reincarcat bateriile dar noi de la mare ne-am intors mai obositi decit am plecat. Sa vedem ce va fi cu muntele.

La Dorna am descoperit gusturi noi: afinele pe care le maninca cu placere si zmeura care nu e chiar cool. Bea cu placere "burcut" (apa feruginoasa) ,sper ca am scris corect bazat pe principiul "cum se aude asa se scrie". Adora sa fie plimbat cu caruciorul de butelii al bunicilor. A devenit rapid mascota strazii pe care am crescut eu, fiind cel mai mic este confundat de copilasii mai mari cu o papusa cu ceva mai multe functiuni: este plimbat, carat in brate, i se spune ce sa faca, ce sa nu bage in gura si este mult mai ascultator decit de noi. Duminica in parc, la foisor dupa ce s-a sbintuit cu ceilalti copii pe muzica de fanfara, a urmarit cu gura cascata o prezentare de dansuri germane interpretate de niste copii din Germania. A facut pt prima data cunostiinta cu niste vitei la fratele tatei, si a alergat un tauras care a ales sa-i fie frica de un copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Hei, lume noua pe aici! Bine ati venit!

Sanatate Taisiei si Marei!

Noi ne-am intors dintr-un week-end prelungit de 4 zile in care am umblat de ne-am saturat! Am fost la Brasov, la Plaiul Foii de la poalele Pietrei Craiului si apoi in muntii Buzaului, la Bisoca. Aici am fot nasi la o cununie flower-power, intr-o poienita, cu flori de camp, lumea imbracata in ii, cu preotul dupa noi, cu cantece la chitara, cu foc de tabara, cazare la cort…. Ne simteam ca in tinerete, fara griji si fara responsabilitati. Mirii sunt niste tineri absolut minunati si ne bucuram foarte ca le suntem nasi.
Acum suntem chiauni de somn, ier Tibi e plin de energie!
Tiberiu nu a avut nici o problema cu statul la cort; s-a simtit tare bine ca a avut lume care sa-i caute in cornite.
Alinuta, pai fetita ta mananca bine in comparatie cu al meu care in afara de lapte abia daca mai gusta cate ceva. Asta e motivul pt. care il intarc acum pt. ca sper ca va manca mai bine cand va sti ca nu mai poate sa o traga pe mami de tricou cand vrea el si sa primeasca gustarica.

Va pupam

Bychi si bb Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Si la noi e jale cu dormitul si mancatul.
Gurita lui David e in flacari. Are in total 15 dinti+masalute si ultimul canin sta si el sa iasa. Toata noaptea se bazaie de durere, e deranjat la stomac si singurele alimente pe care le mananca fara probleme sunt painea, covrigii si fructele.
We nostru n-a fost nici pe departe reusit, ba am avut si ceva daravele cu socrul bolnav si proaspart operat si alte rahaturi din astea care mi-au facut parul cret.
Mai vorbim

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

salutare,salutare!

vai de vremea asta care ne tine in casa...

noi am facut o plimbare sambata pana la sinaia,cu gandul ca ne mai racorim si noi un pic si sa ia alexandra o gura de aer de munte!as!!!vai de noi.am scos limba pana acolo,se lucra pe drum si se circula ca naiba,iar la aproape ora 13 cand am ajuns acolo-suntem mai moscaiti de fel,pana ne urnim...-am avut surpriza neplacuta sa nu simtim nici urma de briza pe "pele".cald,cald...ceasul arata 39 grade.toate terasele,restaurantele pline...strada principala...full...ce mai,parca eram pe lipscani.am gasit intr-un final o pizzerie si acolo am poposit.alexandra a umblat numai pe sub mese,ne-a ametit si a trebuit evident sa mancam pe rand.dar ne-a priit.apoi am fost sa o plimbam cu masinute de-alea electrice in jurul fantanei din parc.a facut juma' de tura cu razvan cocosat langa ea,radea de mama focului,ta-su se falea ca are fata mare de dat cu masinuta si in momentul imediat urmator incepe sa urla ca nu mai vrea.si iata cum ia razvan copilul la subtioara si masinuta intr-o mana si vine gafaind inapoi.dezamagire...si noi care vrem sa ii cumparam o frumusete de-asta de craciun...poate pana atunci stie si ea de joaca!
am mers apoi in parc in fata cazinoului unde am gasit o poienita cu umbra si ne-am bucurat putin de ea.

am dat o fuga si pana la casa de vacanta a matusii mele,tot in prahova,unde alexandra a prins momentul cand se intorceau vacile de la pascut.sa iasa pe geam din masina si mai multe nu!ii plac anmalel atat de mult.

ieri insa a fost atat de agitata.vesela,in verva,nu a dormit eloc toata ziua,exceptand un sfert de ora in carucior afara.am culcat-o la 7 eara,ca niciodata.plus ca nu a mancat mai nimic.azi vad ca si-a revenit,a mancat de dimineata,a si dormit deja o ora si jumatate.avem si noi 8 dinti si patru masele iesite unele mai mult,altele mai putin...acum se joaca cu caruciorul de papusi in care si-a pus ursuletul si il plimba...mi-e un drag de ea de nu mai pot.

ma intreb ce face romana.nu a mai dat nici un semn de viata!oare ne citeste si nu are timp sa scrie?oricum,eu ma gandesc la ea.
si apropo de asta,imi pun iar ajutor.calcatul ma omoara,si daca tot chem pe cineva la calcat,vorba lui razvan,sa faca si curat.o data pe saptmana,ca in rest ma descurc.si uite asa sunt foarte fericita ca am un sot dulce,dulce!

ma duc acum a trebuie sa pregatesc pranzul pentru puiuta!
pupici pentru mamici si bebici!

Alexandra mare si Alexandra mica...

www.jester.ro/alex/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

am deschis partea 27.

Carmen si bb Maya Alexia

Mergi la inceput