Asigurare CASCO

Asigurare CASCO | Autor: mr_baz

Link direct la acest mesaj

In septembrie imi cumpar o masina si vreau sa ii fac o asigurare CASCO. La cati soferi "buni" sunt pe strazile din tara e bine sa fii precaut si asigurat.
Aveti asigurare Casco? La ce companie?Ati luat tepe cu aceste asigurari?
Ce firma de asigurari imi recomandati?

Va multumesc
Baz

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Buna.Maica-mea are CASCO la Omniasig.N-a luat nici o tzeapa,cand a avut de facut reparatii(minore,e drept,i-au zgariat masina in parcare de mai multe ori),au platit.Mie mi se pare ca important e omu',nu firma.Adica in cadrul aceleiasi companii de asigurare,de la o zona la alta lucrurile pot sta in mod diferit.
Inainte de a incheia contractul cu Omniasig am fost si la Allianz,preturile sunt similare.Despre alte companii de asigurare chiar nu stiu nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

suna la nr asta 0722 56 77 42 - Emil.
E un amic de-al meu care te poate ajuta si cu sfaturi si asigurare de orice fel la orice companie.

Simona & BB Eugen
http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

CASCO este sfant. Vezi ca daca cumperi i leasing, ai Casco oricum, nu trer' sa iti faci tu. Noi avem la Asirom, ca avem o "pila". Am auzit numai de bine de Tiriac. Ideea e ca tre' sa te duci la service autorizat de ei, daca ai probleme, plus ca tre' sa fie agreat si de producator - de ex noua ne trebuie ca serv icele sa aiba contract cu Asiromu si sa fie agreat de Daewoo.... samd. LA o saptamana dupa ce am cumparat masina, iese unu' cu spatele din parcare si se opreste in usa noastra! Ei bine, a indoit putin usa, a "fugit de la locul faptei", stii cat costa o reparatie profesionista (cu dichis, ca lumea), vreo 3 milioane. La CASCO faci gratis, poti plati in rate, sau pe tot anul, cu discount. Se face un calcul in functie de valoarea masinii. Daca iei masina cu discount, nu conteaza. Suma asigurata e valoarea reala. VEZI SA FACI FARA FRANSIZA. Daca o sa intrebi un inspector asigurat, o sa ocoleasca intrebarea cu ce e fransiza. De ex daca iti pune fransiza 2%, nu ti se plateste daca paguba este pana in 2% din suma asigurata. Adica, daca iti strica broasca, mai bine spargi si geamul, ca altfel nu vezi banii....
Si alte smekerii. Intreaba la mai multi. Nu au toti aceleasi cotatii. X poate sa iti coteze de ex 10 mil asigurarea, si Y sa iti coteze 20. Cica asigura mai multe, bla bla...... Succese maxime!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

quote:
De ex daca iti pune fransiza 2%, nu ti se plateste daca paguba este pana in 2% din suma asigurata. Adica, daca iti strica broasca, mai bine spargi si geamul, ca altfel nu vezi banii....

se poate sa gresesc dar in situatia descrisa mai sus ideea cred ca e urmatoarea: tu ca asigurat suporti 2% din valoarea daunei, asa ca si daca-ti spargi geamul si treci peste cota de 2&, tot nu primesti si banii pe broasca.

Eu, casco la Allianz, nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Pai tocmai de-aia tre' sa pui fransiza 0! Si nu mai platesti tu nimicutza! Da' tre' ori sa ai o pila, ori sa vada respectivul ca nu te poate duce de nas. In cazul asta, cu cat creste paguba, cu atat te ajuta mai putin CASCO, nu?

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Evitati ARDAF. Eu am avut masina lovita, m-a costat 17 mil reparatia si mi-au dat banii abia peste 3 luni si asta dupa ce am pus o prietena de la PROTV sa-i sune ca le face un reportaj despre cum isi onoreaza obligatiile fata de clienti.

Simona & BB Eugen
http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Asirom si Omniasig , dupa parerea mea sunt cei mai seriosi...

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Tiriac NUUUU!!!! Eu am renuntat la toate asigurarile prin Toiriac (casa, masina) pentru ca personalul este spagar putin spus si tembel de-a binelea. Din cei 23mil cat trebuiau sa deconteze nu au acoperit decat 20 pentru ca nu am mers la firma pe care au propus-o ( cu care aveau doar acord verbal). Desi la service unde am reparat masina mi-au fost prezentate facturi decontate de Tiriac la zero cel de la daune ne-a spus ca sa o lasam balta ca nu vedem cei 3 milioane(spaga lui pe care firma trebuia sa o verse). In urma sesizarii facute ni s-a sugerat ca mai intai sa prelungim Casco inca un an si apoi sa mai vada daca recuperam diferenta. Evident ca am renuntat la serviciile lor si nu am prelungit celelalte asigurari (atat ale mele cat si ale parintilor). Oricum, eu completez dosarul si merg la protectia consumatorului. Sfatul meu: Asirom. Gratiela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Probabil ca fiecare dintre noi avem experiente, mai mult sau mai putin placute, cu firmele de asigurari si/sau cu service-urile agreeate de acestea. Deja ai doua pereri complet diferite despre Allianz Tiriac...
Cat despre spagi si spagari, cred ca, din pacate, ii poti intalni peste tot in tarisoara asta.
Deci eu zic sa iei cateva cotatii (fara fransiza) de la firmele mari (eventual de la un broker care lucreaza cu ele) precum si conditii de de lucru in caz de dauna ( service agreeat, mod de decontare, etc) si sa vezi singur care "te coafeaza" mai bine.
Succes si sa dea Domnu' sa platesti asigurarea degeaba !

vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Eu am CASCO la Unita. Nu am avut probleme pana acuma cu aceasta societate.

Mergi la inceput