Asigurare CASCO
Raspunsuri - Pagina 2

Burtocika spune:
Si eu zic "Tiriac NUUUUU". Eu am vrut sa-mi asigur Matizul nou nout la ei, si am incercat cu 2 agenti diferiti. In primul rind, nu puteam sa scap de fransiza de 20 % (la furt) si parca 2% (la avarie) sub nici o forma, decit daca plateam o prima suplimentara, si numai daca mai aveam 2 asigurari diferite la ei (!!) Eu aveam deja pe apartament, asa ca daca mai imi faceam si de raspundere civila sau de bunuri sau orice alta asigurare tot la ei, imi "permiteau" ca, in schimbul unei prime suplimentare, sa scap de fransiza. Un alt agent al lor a incercat sa-mi asigure masina la valoarea de piata, care era 5400euro, mai mare decit valoarea din factura, 4700euro. In contractul de asigurare si peste tot scrie ca in cazul masinilor noi, pt care exista factura de vinzare-cumparare, masina se asigura la valoarea din factura. Numai pt masinile second-hand se iau valorile din cataloage, care tin cont de uzura si alte chestii. Dar pt el cica stie el ca de fapt valoarea reala a masinii e de 5400 si vezi Doamne nu poate sa o asigure la valoare mai mica ! Aiurea, celalalt agent mi-o asigura la valoarea din factura !
Deci, in concluzie, mi-am asigurat-o la Asirom, cu fransiza 0, si am si avut o problema, am gasit-o cu aripa infundata si putin zgiriata in parcare. Valoarea reparatiei a fost 5.400.000 lei, din care eu nu am platit nici un leu. M-am dus la agentul constatator cu hirtie de la politie, m-am dus la unul din service-urile agreate, au reparat-o, am dus dovada la Asirom, au dat acceptul de plata si mi-am luat masina. Totul a durat cam o saptamina. Daca vrei mai repede sau la alt service, atunci scoti banii din buzunar si in cit timp ti-i recuperezi ... nu stiu.
Boghi

mr_baz spune:
Multumesc mult.
Se pare ca Asirom e cel mai bine cotat.Nush Allianz e o companie cu fitze.

A_Iulia spune:
Noi tot la Tiriac avem, tot parcul auto. N-au facut niciodata figuri. Chiar imi place de ei...
Bine, noi n-am schimbat niciodata service-ul trecut de ei (desi e la mica intelegere, daca vrem la un anumit service ni-l trece pe ala), nici cu decontarea n-am avut probleme...si n-am dat nici o spaga, nimic...
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre