Bebelusi de ian-feb 2004 (28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gazi spune:

Ne-am intors acasa ! Mama mia cat ati scris !

Am fost la Breaza si acum sunt cu motea acasa ! Suntem tare fericite ca ne gandacim toata ziua si desi nu mai este aerul de acolo doarme destul de bine . Azi mi-a dat scularea la 6.30 cu mare foame apoi ne-am jucat, am facut prajiturile de dimineata si apoi ..nu ne-am mai culcat !
Amalici a inceput sa stea in fund ( avem si poze). Ne primiti si pe noi la plimbarica ? am inteles eu bine duminica dimineata la botanica ( unde ?) sper ca tati sa fie cu masina sa ne aduca sa vedem si noi baietii si fetitele !
La multi ani la toti bebelusii

Noi am implinit ieri 6 luni si am trecut chiar pe langa maternitate , la CFR2 ....
Va pupam mult mult mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Saphir,

da' "multumesc"???

eu am facut paste cu pui si usturoi si o prajitura care mi-a iesit asa buna .... miam

acum ma duc sa plimb copilu' ca azi nu l-am scos deloc
dar ce vint s-a stirnit brusc ... iar ma fac oare paparuda?

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

Bebei de ianuarie - februarie 2004
si gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Pfii, ce bucatarese grozave!!!!!
Promit ca de la anul ma apuc de gatit! Nu de alta dar cu borcanelele nu merge decat pana pe la vreun an!!

Adlemi
la multi inainte!!

Andra:
Am vazut ca m-ai sunat dar eram intr-o intalnire. Dar se rezolva. Mai vrea cineva acea rozatoare parfumata? Pt cele care vin duminica, v-o pot aduce, pentru cele din tara/strainatate, v-o pot trimite.
E vb de o bucata de cauciuc aromata, costa 50,000 lei.

Ziua: DUMINICA, 09.08.04
Loc: intrarea in Gradina Botanica
Ora: 11:00

Ioana,

YANN
& PHILIP
28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Anca, multumesc se spune "tuda".
Cu placere = bevakasha
Ioana, eu sar`mana, nu vreau "rozatoare", ca si asa tot ce prinde Amos baga pe gat, pana vomita, asa ca evit.
Noi, cei mari, am stat la masa, am facut un bors cu multe legume cu oase afumate si o tocana de cartofi cu carne si garnitura de ardei copti ...si acum asa m-am umflat si as dormi.
Mamici, ce parere aveti de piureul de fructe facut in casa si pus la borcan pt a doua zi???
Pupici si o dupa amiaza placuta.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Erica, Iulia Eleni, Matei Daniel si Philip

Fetelor, m-am trezit si eu si va invit la o cafea!
In primul rand multumesc de sfaturi. Azi, dupa ce o sa fac mancare, ma apuc de "uns" cu ulei de masline. Am citit ca e bun si pentru masaj corporal! Poate il astept pe sot sa ma "ajute"
Cu usturoil cum faceti? Il pisati si va frecati la radacina parului?
In legatura cu degetelul Laurei, m-am tot uitat si nu pare sa aiba colturi acolo. E drept ca unghiutele ei sunt foarte mici si nu se vede prea bine. Eu incerc sa i le tai drept, ca stiu ca nu e bine sa-i tai colturile....voi cum procedati cu ai vostrii? Daca se umfla mai tare o sa ma duc la doctor cu ea, saracuta. Dar sper sa-i treaca, mai ales ca nu plange din cauza asta!
Si am uitat sa va zic ca de 2 seri ea se culca numai la 1 noaptea, m-a zapacit cu asta! Ma scol dimineata ca un zombie si ma duc direct la cafea!

Monica, tocmai ce-am vazut saptamana trecuta filmul "Kill Bill, vol 1" (in curand apare si vol 2 pe dvd) in care se vorbeste si in japoneza si sotul ma tot batea la cap sa-mi amintesc ce ziceau aia (gen multumesc si alte salutari). Eu in ultimul timp stau prost cu memoria, asa ca multumiri de traduceri.

Saphir, tot din filme: ca vazui si "Pasiunile..."lui Mel in care se vorbeste hebrew eram curioasa daca vorbesc aia bine! Ai vazut filmul?
Si apropo de evrei, eu locuiesc aici intr-o zona de evrei, cei mai multi rusi. Sunt foarte multi evrei ortodoxi (sper ca nu gresesc), se imbraca in haine traditionale si de vineri seara la apus nu mai fac nimic. Imi place zona, e tare linistita, de 4 ani stau in aceeasi zone. Am invatat multe despre obiceiurile lor si e foarte interesant.

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

quote:
Originally posted by ralualexandrei

Apropo de problema cu fructele,ce ii place ei cel mai mult sa manance,si nu ma refer la fructe,orice!Spune-mi ca am o idee!

Andra

Pai singura chestie pe care o mananca fara probleme e supica!

Sa revenim la filme....Babee, am uitat sa-ti spun ca am vazut mai demult filmul "Rat Race"...o comedioara draguta...

Ioana, ce fel de razatoare? Din aia la care rontaie bebeii? Laura rontaie tot ce prinde, daca ma prinde ma rontaie si pe mine...

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Cata
da, rozatoare pt bebei.
Si Arturicii rod tot... de la sosete la manutele lor si la carucior! Acum incep sa imi fac probleme ca nu cumva rozand chestii mai tari sa isi strice dintzisorii! He he he!

Din parc, s-a intors bona cu o carte de vizita de la Castel Film, alaltaieri.
M-am mailuit cu ei si vor cate o poza cu fiecare Arturic si o poza cu amandoi si NU MA POT HOTARI ce poze sa le trimit !!!!!!!!! Uf.

Ioana,

YANN
& PHILIP
28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Matei cu Andrei fac nani iar eu papa orez cu lapte si cu scortisoara .

Ioana- - duminica este 8 august nu 9 . Scuza-ma, sper ca nu te-am deranjat cu telefonul .

Saphir- eu cred ca poti pastra ptr a doua zi daca ramane. Eu insa incerc sa ii fac o portie/fiecare zi. Asta la fructe ca la supitza si eu ii fac ptr 2 sau chiar 3 zile.

Gazi- bineinteles ca te primim si pe tine la plimbare . Iti dau pe PM nr meu de telefon ca sa putem comunica, da??

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Erica
Matei
Philip
Iulia

Cata pana acum o luna si mie imi cadea paru la greu...am incercat cu detoate si nimic...pana am vazut reclama la Vichy "Dercos" ptr caderea parului si am dat fuga la farmacie si mi-am luat ..acum nu mai imi cade nici un fir de par...si nici nu e scump ...40 de euro... tratamentu se tine o luna jumate...
Ioana multumim ...avem si noi dar Rachellei nui plac deloc le scuipa imediat....
Roxi rabdare ..rabdare si iar rabdare....
Andruska saru-mana ptr site....
Saphir satpanaesti bine limba?????? ca mie mi se pare super grea

Maine vine mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fug ca urla printesa...............

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput