Bebelusi de ian-feb 2004 (28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

LA MULTI ANI!!!
ERICAIULIA ELENI,MATEI DANIEL si PHILIP
sa cresteti mari,voiosi,sanatosi si norocosi!
In alta ordine de idei...
ANDREI ARE INCA UN DINTISOR!!!!!
Si baiatul meu nu mai e mofturos si fitos ci e vesel si voios!!!
Roxana, o scoti tu la capat pana la urma!Esti puternica!!!
CataDsi eu raman fara par.Nu numai pt ca Andrei ma trage constant de el,ci pt ca pur si simplu cade.Nu am alta solutie decat sa ma tund mai scurt decat acum.
Ioana,Andruska,Adina,Roxanane vedem in we,da?Ne primiti si pe noi?
Pupici la toata lumea si... Andrei are 2 dintisori!
Adlemi si Andrei (24 februarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Matei este tare marait. S-a trezit la 4,00 sa pape, dupa aceea s-a trezit plangang la 06,00 - a facut si kk- a adormit iar la 07,30 treaz - iarasi kk- si dupa aceea trezirea pe la 08,15 si de atunci este treaz . Dupa ce i-am dat putin NUROFEN i-a mei revenit glasul..azi de ziua lui .

Era tare comic: statea cu mine in patutz si ii dadusem suzeta. S-a intors pe burtica, i-a cazut din guritza si si-o aducea singur. Cum credeti ca si-o baga in gura? Dadea cu capul in ea si sa stiti ca o nimerea si asa a tinut-o vreo 10 minute . Era super haios !!!

Adlemi - mai ce iepuras ai . Abia va asteptam duminica in botanica sa va expuneti toti dintii, numai noi nu avem nici unul si m-am uitat si nu vad nimic pe gingia lui care sa semene cu ceva asemanator .

Ma duc sa ii alimentez si mergem la biserica

O zi buna la toata lumea

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

din ciclul "cum se descurca copiii singuri" vezi Matei al Andrei mai sus

i-am dat lui Matei sa suga aseara si l-am lasat incet pe pat, iar eu am ramas intins linga el, fara sa ma misc, ca sa adoarma. ei bine, ce credeti? dupa doua tumbe prin pat baiatul a gasit tzitza, a luat-o cu amindoua miinile si a inceput sa suga din ea. asta stind pe burta
eu una n-am rezistat si l-am chemat si pe tat-su si am aminat momentul adormirii cu 15 min ca nu mai puteam de ris

piureul de fructe - i l-am facut numai din fructe crude - mar, piersica, banana, caisa, pepene in diverse combinatii

Roxana, eu i-as face o lista scrisa cu toate regulile ce trebuie respectate si as avetiza-o ca la prima abatere "la revedere"

Emily, sinteti foarte dragutze. ce bine ca au mai aparut si fetite ca erau cam mare batalia intre baieti

Mihaela, multumim pentru cele citeva cuvinte in japoneza. asteptam salutari si de la Ane si Saphir

eu mai stateam, dar si-a aruncat toate jucariile pe jos si e nervos. ma duc sa-l pun si pe el pe jos

o zi frumoasa

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

Bebei de ianuarie - februarie 2004
si gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

La multi ani!

Erica
Iulia Eleni
Matei Daniel
Phillip

Ioana,

YANN
& PHILIP
28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Erica, Iulia, Matei si Phillip!

Bonei i-am facut deja o lista, nu i-a picat prea bine insa azi a plecat cu hamul la carut. Mai vedem.

In rest tot voiam sa va zic ca infectia urinara este si nu este, insa acu tre sa o zbughesc in oras. Va povestesc eu!

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Adlemi, pai e clar. E virusul iesitului dintilor "de Obor". Abia astept sa ne vedem duminica.
Roxi...nu mai pun gaz pe foc, dar cand povestesti de bona ta parca zici de mine. Eu tot asa...la primul scancet dau navala peste ea, nu o leg cu hamurile nici in scaunel, nici in carucior, eh, uite ca Vigantolul i-l dau (dar in general nu sunt adepta "pastilelor"), ce mai era?!...Esti sigura ca nu sunt eu bona lui Alex? Cice stie ce-oi mai fi facut in ultimul timp...oricum nu-mi amintesc...
Multumesc tuturor de urarile de ziua lui Moti.
Va pupicesc si ne vedem duminica. (Scap de vizita maine asa ca nu cred ca mai intru ca nu-mi iau laptopul acasa).

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Adlemi, felicitari "iepurasului"! Mititelul, iti dai seama ce il chinuiau. Poate il vedem duminica in parc sa il laudam de cuminte este.

Apropos, a ramas sambata sau duminica intalnirea? Ca eu vreau sa mai chem inca o bona in proba in weekend.

In rest, sa va zic de infectie. Pana la urma nu a iesit nimic oncret la urocultura. Adica o flora mixta mai bogata, insa nici o infectie concreta. Ca atare nu ne-au facut antibiograma. Totusi doamna doctor insista ca dupa 10 zile de Ospamox sa ii mai dau inca 10 zile de Biseptol (Bactrim) asa ca sa nu ramana nimic. Si eu una nu prea sunt de acord sa ii dam asa preventiv, ca uite asa am dat si Ospamox degeaba. Eu raman la explicatia de la Darael cu hiperreactivitatea si voi reincepe exercitiile respective.

Adina . Chiar ca semeni cu bona mea, zau asa. Nici eu nu sunt adepta medicamentelor, eu prefer sa rabd de durere de cap si nu iau nimic. Insa nu sunt de acord sa nu le iei asa in pricipiu pentru ca nu stiu ei doctorii. Din moment ce un doctor a recomandat ceva, e normal sa respecti. Uite de exemplu, discutiile avute de doamna la familia anterioata erau in jurul faptului ca fetitei i se interzisese sa mearga prea mult de catre doctor pentru ca avea probleme cu articulatiile iar doamna nu era de acord sa nu incerce ca asa i se intareau. Ori nici un doctor nu cred ca e nebun sa interzica asa ceva unui copil daca nu are o problema reala.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Matei, Phillip, Iulia , Erica!!!!
Sa cresteti mari, sanatoase si frumoase.
Eu m-am trezit tarziu azi si am o gramada de treaba. Avand in vedere ca maine e shabat, azi trebuie sa fac mancare (multa), curatenie in casa, si pana acum nu am facut nimic ...si Amos nu vrea sa doarma sa pot face si eu treaba in liniste.
Emilly, o frumoasa si mamica si bebita Ilinca
Anca, la noi, ca forma de salut "shalom" e de baza...fie ca-i dimineata, fie ca-i pranz sau seara. Dar se spune si :
Boker tov = buna dimineata
Tzahoraim tovim = dupa amiaza buna (nu se pronunta "h")
Erev tov = buna seara
Laila tov = noapte buna
Ai inteles, da ?
Eu ma duc la treaba...ma ia groaza cand ma gandesc....uf.
Pupici.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

ptr urari .

Noi am fost putin la biserica si am reusit sa ii impartasesc pe amandoi iar acum sunt afara.

Andrei m-a trimis sa ii aduc o jucarie ca sa faca schimb cu un baiat .

Ioana- te rog frumos daca ai timp si iti este in drum mai poti achizitiona o 'rozatoare' cu aroma de vanilie? Este ptr o fetitza pe care o cheama tot Ioana .

Saphir- spor la treaba .

De dimineata am vb cu ad_risnov (Adriana) . Hai cu vesti despre Rares si vii duminica in Botanica?

Roxana- duminica este intalnirea la ora 11,00. Veniti da?

Fug afara ca ma dau disparuta !!!

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Fetelor, intre un tocat de legume, o matura si un spalat pe jos, ma gandeam la mancarea lui Amos. Si ma intrebam daca fac piure de fructe mai mult decat mananca el odata, si il pun in borcanel la pastrare pana a doua zi, are ceva???

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput