Bebelusi de ian-feb 2004 (28)
Raspunsuri - Pagina 12
CataD spune:
Fetelor, noi in suntem cu 7 ore in urma Romaniei, deci cand voi va pregatiti de somn noi suntem in plina activitate.
Andra, nu pare sa o doara, i-am pus mana pe piciorus si nu reactioneaza, deci nu cred ca o doare tare. Insa e tare rosioara saracuta. I-am pus putin iod, ca dezinfectant am zis eu, si sa ma duc sa caut ceva prin farmacie.
Babee, nu stiu dca gasesc crema aia in canada, eu m-am uitat pe internet si nu am vazut-o la nici o farmacie aici. Ce contine, poate e sub alt nume?
Roxana, te inteleg perfect cu dadaca. Cred ca e imposibil sa gasesti pe cineva care sa faca exact ca tine, dar daca nu intelege ca e angajata ta si trebuie sa urmeze ordine (ca la orice job, zic eu) atunci mai bine nu o tine. Mai ales ca mi se pare periculos sa nu o lege pe aia mica in scaunel sau in carut. Eu am patit-o cu a mea si de atunci nu sta nicaieri nelegata!
Catalina si Laura (12 ian 2004)
ralualexandrei spune:
Draga mea Baneocinul este un antiseptic si cicatrizant f bun care are si ceva antibiotic in compozitie,asa ca nu stiu cat ar ajuta-o pe fetita ta.Esti sigura ca nu e vorba de un coltisor de unghie care s-a razvratit si creste aiurea?
Andra
ralualexandrei spune:
Apropo de problema cu fructele,ce ii place ei cel mai mult sa manance,si nu ma refer la fructe,orice!Spune-mi ca am o idee!
Andra
dadi_t spune:
Hi, si de la mine!
Intru mai rar ca sunt necajita si nu prea cu chef de butonat, dar de citit v-am citit!
Babee, merci pt. gandurile bune. Din pacate se pare ca mama ajunge la operatie saptamana viitoare. Ii taie portiunea de colon afectata. Ma rog doar sa nu fie vreo recidiva...
Emilly, am trecut si noi pe suculetul de fructe de curand. Dar sa stii ca de 3 saptamani ma chinuiesc cu Bibi sa-l accepte. O zi il vroia , doua nu. Am incercat pe rand toate combinatiile posibile. Am inceput cu morcov simplu dat prin storcator. Apoi am adaugat mar(l-am gasit tare greu) Apoi piersica si aici ...surpriza in prima zi a mancat 80ml dintr-o rasuflare. Deci fructele pe rand, dar adaugate la cele dinainte. Si sa stii ca nu i-am dat o lingurita doua, ci cat a vrut ...si am mai insistat putin.Dupa, i-am adaugat si pepene galben pe care il adora. Si de doua zile cu compozitia asta: morcov, piersica, mar, pepene galben- am ajuns la 120ml. De saptamana viitoare reincep cu supita pe care mi-a refuzat-o.
Sa stii ca mie la storcator sucul imi iese ca un nectar, deci mai consistent. De maine cred ca ii bag cereale in suc. Fetelor ce spuneti?????
Roxana- nervi de otel si inima de piatra- ca sa poti face fata!
Catalina si mie imi cade parul de aproaspe 3 luni. In prima faza, suvite si apoi am chelit la coturi(parca asa se spune). Era ca-n palma. Mama m-a invatat sa frec cu usturoi de 3 ori pe zi si mi-a dat un pufulet, care apoi s-a transformat in fire viguroase. Mi-a venit sufletul la loc. Acum au crescut cam de 2 cm. Dar parul tot imi cade. O sa incerc si eu cu ulei de masline, desi eu il folosesc la masaj... pe corp!
Pupici pana maine si o noapte linistita tuturor!
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...si fam.Bugy
Emilly spune:
mama, cita bataie de cap cu diversificarea asta!!cum s-o fi descurcind maica-mea cu trei copii?Azi am muncit toata ziua, m-am saturat de spalat vase, am senzatia ca ma misc in reluare...
ok, multumesc mult pentru sfaturi in ceea ce priveste piureul de fructe si suculetul, azi i-am dat suc de mar simplu, indoit cu apa ca se strimba de zici ca bea lamiie.Tare mai e dulcica, si tot de azi ne zice da-da-da-da intr-una.Minca-o-ar mama pe ea!Mi-a fost teama sa-i dau si morcov pentru ca primeste la piureul de legume si face kk destul de tare.M-am gindit insa sa-i dau mai multa apa sa bea, poate rezolv problema.si am papat si banana cam 2 cm, la fel s-a stimbat ca la mar dar i-a placut si a papat tot.
Miine ma mai gindesc ce si cum...poate incep sa-i dau si zeama de la legumele fierte, pot sa pun si ceapa sa o fac ca o supa?
Roxana la noi nu e atat de cald si ii pun o paturica subtire de vara pe ea, nu se dezveleste de tot, doar un picior sa fie afara...are si ea o preferinta.
Babee un pic mai explicita, te rog
sper ca esti mai bine si cu degetul...
Interesant ca poti inchiria pompa de muls, mi se pare un pic cam ciudat insa, e un lucru atat de intim totusi.
Andruska ce-mi spui tu, o banana+juma de pepene+brinza + cereale asta a papat la o masa???ca ma sperii ca io ii dau gizei 2-3 cm de banana si mi-e teama sa nu se constipe.De miime o sa incerc si eu cu pepene galben si apoi piersica.
Multumesc mult pentru sfaturi!
Emilly & Ilinca (26 ian.2004)
DARAEL spune:
M-am trezit si eu, sa nu ziceti ca noi nu putem sa scriem si la aceste ore matinale.
Evident, Daria dormea bine merci pe burtica (la noi este ceva nou, nu ca la Rachella a lui ane2 ) si m-am pus sa o intorc – din cand in cand ridica capul in somn si nu am putut sa o las sa faca sport noaptea, asa ca am intors gaza pe spate. Evident ca am avut emotii sa nu o scol, dar am avut noroc: dupa cateva aruncari din picioare, si-a dat seama ca este in pozitia regulamentara, asa ca acum face cu jumatatea.
Andruska – daca stau bine sa ma gandesc, o compotarie + borcanarie + raion de portocale + 1 serviciu „Andruska” de clatite pentru acasa = 1 bucata rentabila de super market !!! Si sa mai zica cineva ca noi, romanii nu avem spirit de oameni de afaceri de succes !
iar daca nu merge cu asta, deschidem noi doua o firma de curatenie. Desi poporul va zice ca ne-am facut planul „in comun”, o sa-i dezamagim, chiar daca si eu am tras tare ieri si am terminat cele 3 camere + o baie + toate rufele . Mai, ce fete harnice suntem ! Sa ne scuipe repede cineva, ca sa nu fim deocheate si sa ne treaca harnicia...
Babee – evident ca ne intalnim, indiferent la ce hotel o sa trageti. Sper sa fie si vremea buna sa putem sa iesim in parc.
Multumim pentru explicatii – ai fost foarte explicita. Ar trebui sa ii rugam pe administratori sa mai puna ceva mutunei pentru povestiri „mai generoase” !!!
CataD – eu nu-mi fac probleme cu parul momentan, desi Daria ma trage de el la greu. Cred ca nu poate sa conceapa sa manance laptic fara sa ma traga de cate un smoc, de parca de smocul acela ar depinde ce cantitate de laptic vine ! Inca nu am inceput sa chelesc, dar cred ca mult nu mai am daca va continua in ritmul acesta. Parca cu fiecare zi este din ce in ce mai insistenta.
Multa sanatate Laurei. Eu zic sa intrebi pe dr. ce-i cu degetelul. Este greu de aici sa spunem noi ce este si mai ales sa dam un sfat competent.
Emilly – noi nu fierbem nici un fruct din pireul de fructe. Pur si simplu pun tot la blender si in 2 minute e gata tot, proaspat, fara nici un adaos.
Legat de banana si pireul de legume cu morcov: intotdeauna pireul de legume contine la noi morcov (pentru vitamina A) si supica (asa iese o supica-crema) la care adaugam acum si piersica sa fie mai gustoasa. E o modalitate „secreta” de a face pe Daria sa accepte supica si pireul de legume.
In plus, in aceeasi zi, in pireul de fructe ii mai dau de multe ori si banane (acum le combin cu piersica si pepene galben) si nu avem probleme cu constipatia. Se pare ca perioada critica in care apelam la „nenea supozitorul” a trecut – Doamne ajuta, ca trista perioada a fost pana pe la 4 luni jumatate !!!
dady68 – ce putem sa-ti spunem decat ca iti tinem pumnii sa scape cat mai usor mama ta si sa nu fie nici o complicatie.
Si noi punem cereale in suc pentru ca si la noi la storcator iese un suc precum nectarul... !!!
Multumim pentru pontul cu usturoiul. E super simplu si usor. Totusi, ma gandesc la treaba cu uleiul de masline – oare nu ingrasa parul prea mult ?
Acum fug ca vine imediat Andruska cu postarea ei de dimineata si o sa ma intrebe de ce nu dorm !!!
,
DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)
http://community.webshots.com/user/darael100
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Emilly spune:
Fetele, am pus si noi 2 poze, asa sa ne cunoasteti.Cind avem timp promitem sa punem mai multe.
Emilly & Ilinca (26 ian.2004)
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/InMerrionPark.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/Rosmere6net.jpg
Misilicu spune:
Ohayo gozaimasu(se citeste fara u si inseamna buna dimineata)!
Oyasumi nasai- noapte buna
Konnichi wa- buna ziua
konban wa- buna seara.
Andruska, esti tare ca ai putut invata limba straina singurica. Eu sunt cam antitalent si le prind mai greu, trebuie sa fac conversatie, ca altfel...
CataD- si eu am inceput sa raman fara par. Imi fac o frectie cu un amestec de usturoi, ulei de ricin sau ulei de masline. Am observat ca imi cade parul in primul rand de la lipsa fierului, asa ca iau Fe pana voi termina cu alaptarea.
Da' la mine nu-i asa buna dimineata, am avut o noapte... Mai intai m-a trezit tati sa discutam ceva, apoi Monica- a visat urat. Pe la 3 si jumatate a inceput Tiberiu concertul si partea a doua pe la 6. Asa ca sunt ca o floricica. Aaaa... si am uitat ca inainte de Monica a fost un cutremur, asa ca mi-a dat si asta inca o trezire. Poate la pranz sa dorm si eu....
Ma duc, ma striga Monica:"mami, il apuca pe asta mic bazdacii!"
Mihaela-Tiberiu(26.02.2004)+Monica(28.10.1999)
Andruska spune:
Nu o pot dezamagi pe DARAEL si sunt pe pozitii .
Philip, Matei, Erica si Iulia Eleni
Sa cresteti mari, sanatosi, voiosi, armoniosi, iubiti si ocrotiti de Dumnezeu si sa aveti parte numai de bucurii !!!
Doamne ce repede trece timpul - au deja jumatate de an !!!
Mihaela- sper ca este totul OK cu voi dupa cutremur ?? Imi pare rau ca ai avut o noapte agitata . Tinem pumnii ca maine sa fie mai bine si sa te poti odihni .
Emily- ce scumpica este Ilinca si mamica la fel !!! Mi se pare asa fragila ca o papusica . Sa iti traiasca minunea !!! De ce nu pui poze pe site-ul nostru de pe webshots?
Eu nu ii pun cereale in suc ptr ca vreau ca mesele de la ora 10,00 si 18,00 sa fie gustari nu f consistente ca sa pape la pranz si seara.
Gabriela- ai fost super explicita . lui Bubu si
Eu astazi din pacate nu pot merge la duhovnicul meu (este plecat din Buc) asa ca am sa incerc sa ii impartasesc la mine in cartier undeva. Insa ma duc maine dimineata la spovedit si eu si tati si poate il iau si pe Andrei dc nu reusesc sa il impartasesc astazi.
Mai fug si eu la nani pana la urmatoare trompetzire
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004
NIHIL SINE DEO !!!
buli spune:
La multi ani!
Erica, Iulia Eleni, Matei Daniel si Philip
sa cresteti mari, sanatosi si norocosi
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
Bebei de ianuarie - februarie 2004
si gasca MAO