Bebelusi de ian-feb 2004 (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Din fericire treaba pt azi am cam terminat-o, asa ca in jum de ora imi vad baietii. Vreau sa ies cu ei in Herastrau.
Aseara am fost si noi la Multiplex la un film f fainutz "Eu si Printul", o comedie romantica.

Mie imi este extrem de somn. Asa patesc intotdeauna dupa papa de la pranz..

Roxana
Cum e ?

Saphir
Spor la gatit clatite!!! In Ro cand veniti?

Degetica
Nu ne-ai povestit ce s-a intamplat dupa dusul de aseara !!!!

Adlemi?

Ioana,

YANN
& PHILIP
28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Mi-ati facut pofta de clatite...dar eu tin cura asa ca
Azi am fost dimineata si m-am tuns...nu cine stie ce, doar mai scurt. Imi cade parul intr-o veselie...trebuie sa fiu tot timpul atenta sa nu il bage Licuriciul in gurita...
Voi aveti problema asta? Ce faceti?

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Eu sunt dupa cum v-am spus mai devreme la repriza a doua de curatenie . Nu stiu ce m-a apucat astazi insa pe mine cand ma apuca nu pot sta linistita pana nu termin. Asa ca a mai ramas doar camera lui Andrei - din 4 camere si 2 bai . Plus ca sunt la a treia . Am o vaga senzatie ca maine ma va durea super tare spatele .

Baietii sunt afara la si ii astept undeva dupa ora 21,00.

Catalina- eu ma dadeam cu ulei de masline. Pur si simplu il masezi pe cap si stai asa cam 2 ore - daca poti si mai mult- si te speli normal dupa aceea. Sa nu iti fie teama ca nu mai iese uleiul din par ca iese super repede si sa vezi dupa aceea ce par fain o sa ai . Succes

Adriana- ai revenit in Bucuresti?

Saphir- cum au iesit clatitele?

Roxana- ce parere au avut mama si soacra ta despre doamna de astazi? Tie ce iti spune sufletul?

Am la treaba

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetelor, ieri nu prea am avut timp de calculatorici ca Ilinca mi-a fost tare miriita.Pe gingiuta unde ar trebui sa-i iasa incisivii centrali inferiori, se vad doua linii albe, asa-i ca aia sunt dintisorii mult asteptati?

Cum faceti piureul de fructe, fructele le firbetii intii?

Cind le dati piure de legume si cu morcov in el, le mai dati si banana? adica nu se constipa bb de la amandoua??am o groaza de intrebari...

Babee ma alatur si eu intrebarii Ioanei.

Andruska deci ne-am baut cafeaua impreuna, simteam eu ca nu sunt chiar singura....Si mie mi-a placut mult ce ai scris, interesant cu scaldatul si calatoriile...

Imi ziceti si mie cum fac piureul de fructe si cam cu ce fructe incep?Sar'mana!

Saphir ai incercat clatite cu nutele sau ce se gaseste la voi ca si Finetti de acasa din Ro?Sunt bestiale!!!

catalina si mie mi-a cazut parul o perioada, am inteles ca e normal dupa nastere.L
La mine s-a rezolvat de la sine.Chiar vreau in weekend sa-mi rog sotul sa ma ajute sa-mi fac niste suvite.

Zi frumoasa in continuare!

Emilly & Ilinca (26 ian.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Face fica-mea ce face si tot cu cite un bulanas o gasesc pe-afara cind doarme.N-ar dormi invelita...
Ma duc sa fac niste placinte cu brinza si mere, va povestesc cum mi-au iesit.

Emilly & Ilinca (26 ian.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Andruska, merci de sfat. O sa incerc la primul spalat.
Stiu ca e normal sa-ti cada parul dupa sarcina, dar parca la mine e prea de tot. Cade de vre-o 3-4 luni si nu se mai opreste...o sa raman cheala!

Acum am descoperit ca fetita mea e rosie la un degetel la picior, la unghiuta. Nu cred ca e unghia incarnata, are unghiile taiate, dar s-a inrosit multisor, in ambele parti. Ce sa fac?

Emily, eu am incercat sa-i dau piure de fructe nefierte, date la blender, dar nu a vrut deloc. Am incercat tot felul de fructe si combinatii si nimic. Asa ca acum ii dau la borcanase si papa...nu prea bine, cateodata un borcanas de 120 ml, cateodata doar jumatate, dar macar mananca. Dar as vrea sa reincep sa-i fac eu, ca nu vreau s-o invat dependenta de borcanase.

Fetelor, voi cand stiti ca ar trebui sa introducem mancarea pasa mai gros, nu asa fin ca acum?

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Fetele din cat este ora la voi acum? Ce activitate intensa .

Emily-

Cum faceti piureul de fructe, fructele le firbetii intii?

Nici Matei nu prea papa piure de fructe facut de mine tot borcanele insa bea suc natural facut in casa. Eu nu le fierb - astazi a papat 1 banana cu jum de pepene galben (micutz cat pumnul)+ 1 masura cereale+ branzica din calciul lactic.

Eu ii dau si banana si morcov ca el are tendinte sa faca kk prea mult .

Eu i le bag la blender acum pe toate: piersicile si caisele fara pielitza. La inceput i le dadeam pe razatoarea de sticla insa acum nu .

Catalina- nu stiu ce sa spun cu piciorul Laurei. Daca o apesi o doare? Daca nu plange eu zic sa nu iti faci probleme.

Pupici

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

ASA...sa raspundem....

Ioana si Emilly~ca lor trebuie mai precis~ aseara....pai am facut dus:de fapt Vio mi-a facut dus ca eu cu mana in pioneze si nu pot uda mana .. a avut grija sa sapuneasca bine si sa dea cu multa apa...apoi am pus o camasa de noate(roz ) si .. si.. si apoi....si nu mai sunt semne ca v-aratam ce-a mai fost...si si apoi (am fost explicita??ß)

Asa..astazi am fost sa duc pompa de muls lapticul (am inchiriat-o de la o firma), si la fix am dus-o.Ca astazi era ultima zi.Si ma intreaba doamna cu pricina de la magazin:acum trage bebe bine, nu mai aveti nevoie??Mi-a fost si jena sa mai zic ceva, ca era cu ochii in decolteu.Am zis si eu da si gata.
Ne-am plimbat si apoi am papat o pizza la restaurantul de langa noi(miam ce buna...) si acum gata.Ma bag la un film(Rat race-cine l-a vazut?) si Vio face nu stiu ce pe pc si cam asa.Poate ma simt maine bine si ajung la biserica...Sa pot conduce ca e mai simplu asa.

CataD -Phillip a patit asa saptamana trecuta, si ne-a trecut cu Baneocin crema(pusesem eu praf ca aveam, dar a fost mai buna crema).Acum degetelul lui e bine si gata...

Eu nu am fiert niciodata fructele, i le-am dat asa, proaspete...deci Emilly raspunsul meu il stii
Va pup si somn usor(si de-acum nu va mai zic nimic ca ma intrebati)

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html

http://community.webshots.com/user/babee11
http://community.webshots.com/user/phillip0602

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Saphir, legat de clatite am invatat si eu o smecherie mare de la bunica mea. Daca pui f putina drojdie proaspata (sper ca gasesti si la voi), nu se vor lipi chiar daca le mai gresesti. La mine merge de fiecare data!

Emilly, eu nu o invelesc deloc pe Alexandra pentru ca oricum as face patura ajunge cu totul sub ea si decat sa o suga si sa inghita scame mai bine am scos-o de tot. Oricum e tare cald aici!

Ioana si Andra, o sa ziceti ca sunt nebuna insa nu e chiar totul OK. Mama soacra o vede abia maine, eu ma duc la cumparaturi sa imi refac nervii distrusi. Mama mea vine abia maine seara din concediu, asa ca o va vedea luni. Obiectiunile de azi sunt cam aceleasi: are opinii proprii opuse conceptiilor mele si ca atare le aplica pe ale ei (eg nu pune copilului hamuri in carut, desi Alexandra se intoarce lejer pe burta in carut, ba chiar se taraste si acolo in 4 labe; nu ii pune centura in scaunel in care o tin fara masuta - asta e alta poveste - si exista oricand riscul sa cada; se opune oricaror picaturi inclusiv Vigantol si Fier compatimind saracul copil ca ia asa ceva si tare ma tem ca nu ii va da in lipsa mea) si in plus sare la primul scancet al Alexandrei si o oboseste mereu, asa ca din copilul cuminte al meu m-am ales azi cu o criza de isterie si un somn de la pranz ratat. In alta ordine de idei, cu titlu de noutate nu lasa ordine in urma ei, asta insa se poate rezolva dupa ce ii explic care e problema si desi am insistat ca mancarea Alexandrei sa fie facuta dimineata cand ea doarme o lasa mereu la pranz cand Alex e infometata si e nevoita sa baga blenderul cu ea in brate.

Daca buniclor Alexandrei li se va parea ca totusi se pot corecta micile probleme, voi face o lista clara cu indatoriri si voi discuta deschis problema opiniilor proprii ale ei si faptul ca eu vreau sa se faca asa cum am zis indiferent de opinia ei.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Fetelor, eu nu am mai apucat sa fac clatite nici azi , am avut altele de facut si a trebuit sa dezghet si frigiderul si a fost o gramada de treaba. Am lasat pe maine dupa amiaza, sper sa fiu mai libera, sau cel tarziu sambata.
Roxana, eu cred ca doamna ta se va corecta atata vreme cat ai sa ii faci lista de atributiuni foarte clar si fara alte comentarii din partea ei. Eu personal, as ruga-o sa faca cum zic eu, ca e vb de copilul meu si daca are de comentat, i-as explica de ce vreau in felul meu si nu altfel si daca nu pricepe...la revedere. Nu?? Nu te mai consuma, ca oricum nu te ajuta si daca ea e incapatanata, tot cum vrea ea va face, in cazul in care o tii. Dar eu sper, pt tine, ca va fi bine.
Fug la somn.
Pupici la toata lumea

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput