Mictiunea dupa contact omoara spermatozoizii ?
Raspunsuri - Pagina 2
martha78 spune:
Maria, este bine sa urinezi dupa contact pentru a preveni cistitele sau o infectie urinara, cu tat mai mult la tine ca o ai deja.
In nici un caz urina nu distruge spermatozoizii.
Poti ramane gravida indiferent daca stai cu perna sub fund, cu picioarele mai sus decat restul corpului sau daca urinezi imediat; ceea ce conteza este ca spermatozoizii sa ajunga unde trebuie in momentul ejacularii.
Mihaela
danat spune:
Uffff cum sa aiba legatura? Este chiar bine sa urinezi dupa contact pentru ca cica urina omoara microbii care patrund prin uretra in timpul actului sexual.
Cat despre "dushul cu coca-cola", afla ca eu, cand am ramas insarcinata, am stat ce-i drept cam 30j de minute cuminte dupa, fiindca ne-a luat somnicul, dar dupa aceea am zis eu sa merg sa-mi fac o spalatura cu sit de rapsundere si-am bagat irigatorul cu un kil de ceai de galbenele . Rezultatul: peste 9 luni si il cheama Radu Stefan ....
Eu zic ca daca e sa se prinda, cum se zice, se prinde si daca stai incap, nici nu stii de ce sunt in stare mujkiulosii aia mici si rapizi...ei isi termina treaba inaintea voastra
Te-as sfatui, daca imi dai voie, sa incerci sa rezolvi mai intai infectia si apoi sa ramai gravidutza ca nu prea e bine sa mearga peste sarcina. Ai incercat cu ceaiuri de plante specifice? Si eu am avut cu un an inainte de sarcina asa ceva si am luat 8 randuri de antibiotice (ca nemernicii aia deveneau din ce in ce mai rezistenti) pina cand nu am mai suportat antibioticele si am inceput sa beau pina la refuz ceaiuri (de cretisoara, galbenele, coada soricelului, calului, nu mai stiu cate si mai cate) de ajunsesem si faceam pipi incolor de cat clateam rinichii si toate alea.
Sanatate si un bebel sanatos cat mai curand!
Dana mama lu' bb Radu Stefan
http://community.webshots.com/user/danateu
mariamunteanu spune:
Dragele mele,
va multumesc pt. raspunsuri, m-ati linistit. In dorinta mea de a avea un bebe, am ajuns sa ma las influentata de niste idei prostesti.
Danat, beau ceaiuri cate 2-3 litri/zi si parca nu vad nici un efect. Urina este sterila la analize, dar tot ma doare vezica (in urma sondei). Dr. mi-au spus sa nu-mi fac probleme ca sunt eu mai sensibila, dar nu vreau sa las lucrurile asa. Mai ramane sa completez tratamentul si cu bai de sezut, poate ajuta.
Inca o data va multumesc pt. sfaturi si comentarii.
Va pup si ramanem in legatura,
Maria