Mictiunea dupa contact omoara spermatozoizii ?

Mictiunea dupa contact omoara spermatozoizii ? | Autor: mariamunteanu

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,

as vrea sa pun in discutie o problema: este mictiunea (urinatul) dupa contact de natura sa omoare spermatozoizii abia "depusi" in vagin ? Cat timp trebuie asteptat (daca se poate) inainte de a merge la toaleta, pentru a evita acest risc ? Eu de multe ori merg imediat dupa contact dar ma intreb daca nu cumva urina (care este acida) ii distruge.
Voi ce stiti/credeti ?

maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Mhhh ,sper sa nu ma insel ,insa din cate stiu eu ,este indicat sa mai stai cam in jur de 30 de minute cuminte in patut .

iti doresc succes.

Eryka & bebelusha Ayumi (03.iunie.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Eryka,

din raspunsul tau realizez ca fac 2 greseli: una ca nu stau la orizontala macar 30 minute, iar a doua - ca dau cu acid peste spermatozoizi. Sufar de o infectie urinara si de aceea nu ma pot abtine prea mult caci devine f. dureros.

p.s. sa-ti traiasca scumpa bebelusha Ayumi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Mersi frumos ptr. urare .Incearca sa stai macar 10-15 minute cica asa e mai sigur ca s-ar prinde ,insa nu stiu cat de adevarat este.Aaa si sa stai cu fundul putin mai in sus decat corpul.Stiu ca sa mai discutat asta pe forum si asa se vorbea .

Sper totusi sa aflii ceva mai concret de la cineva care se pricepe mai bine.
Succes.

Eryka & bebelusha Ayumi (03.iunie.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Faza cu fundul mai sus decat restul cprpului inteleg. Da' cum sfantu ajunge urina in contact cu spermatozoizii, nu pot intelege nicicum :)

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

maria, e adevarat ca trebuie sa stai in pat o jumatate de ora, cu o perna sub fund si cu picioarele in sus pe perete, asta daca ai uter normal, pt retrovers pe burta

oricum, trebuie sa rezolvi cu infectia urinara, NEAPARAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

quote:
Originally posted by descintec

Faza cu fundul mai sus decat restul cprpului inteleg. Da' cum sfantu ajunge urina in contact cu spermatozoizii, nu pot intelege nicicum :)

D.

Ihim, exact asta ma-ntrebai si io: CARE-I FAZAAA???
Deci, io intrevad doo posibilitati:
1. micii mineri stau si pierd vremea la intrarea in padure, unde ii suprinde ploaia acida si-i topeste definitiv. In acest caz, dumnealor oricum n-ar fi avut sorti de izbanda, ca nu-i vad in stare sa escaladeze singurei prin hatisurile intunecate, si din cate ma pricep nu-s nici rude cu somonii...
2. ploaia acida uita drumul, ignora legile gravitatiei si o ia agale pe poteca in sus... brrrrr, mai departe nici nu vreau sa ma gandesc...

Maria draga, n-are treaba mictiunea cu aia micii, daca au ajuns in cuibusorul lor calduros nu-i mai atinge nici un acid.

http://community.webshots.com/user/r0isin
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Dandana, de cand a aparut infectia (sonda urinara in urma unei operatii) ma tot tratez si degeaba.

Roisin, imi place ce-mi spui. nici eu nu-mi dau seama cum s-ar putea,
dar asa am citit de curand pe internet si hop cu intrebarea la fetele care stiu mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Originally posted by roisin

Maria draga, n-are treaba mictiunea cu aia micii, daca au ajuns in cuibusorul lor calduros nu-i mai atinge nici un acid.

http://community.webshots.com/user/r0isin
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

nici macar un dush cu coca-cola

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

eu as spune ca e un obicei prost pt noi aspirantele IMEDIAT dar dupa 30 min e necesar, am citit ca se evita infectiile urinare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Maria, urina n-are a face cu miscaretii ca nu se intalnesc, vaginul si uretra sunt doua canale diferite. Singura chestie e ca urinatul iti intrerupe statul o juma' de ora cu picioarele pe pereti.

Oana_B

Mergi la inceput