Constanta (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns July spune:

Sunt suparata foc!Nu-mi vad mesajul de felicitare de la ora 17.45.N-a mers serverul?

Oana,draga mea,inca o data:"LA MULTI ANI!",sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor(fie ele cele mai ascunse).Fericire alaturi de cei dragi!

Cu drag,July

Scriu maine c-acum sunt fleasca.Bleah!Si scrisesem o gramada...

Va pup,July.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Voi mergeti cu masina?

Nu Sanzi, nu mergem cu masina, ce farmec ar mai avea daca ne-am duce cu masina ? Mergem cu trenul, plecam in noaptea cu un rapid asta la 9 jumate, maine dimineata suntem la Petrosani, dupa 1 ora avem personal spre Ohaba si de acolo avem numerele de mobil de la 2 neni care fac curse cu microbuzul TV din Ohaba pana la Carnic. Si de aici... talpa inca 3 ore pana la Pietrele. Noi vrem sa vrem pe o parte a Retezatului si sa coboram pe alta (pe la cabana Gura Zlata ), de aceea nu mergem cu masina, ca n-avem cum s-o recuperam. Probabil ca vom pune cortul 1 noapte sau 2 si la Refugiul Salvamont de langa Lacul Bucura. Dupa-amiaza ma duc sa cumpar conserve si supe la plic de la Metro si p-orma fac bagaje. Deja visez cu ochii deschisi cum o sa fie, oricum azi va trece tare greu ziua la serviciu.

Fetelor, sa nu ma uitati, cand vin sa va gasesc sanatoase si voioase, si pe voi , si pe puiutzii vostrii !
Pupici dulci !

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

July, eu i-am facut lui Vlad Trimovax-ul (e produs de Aventis Pasteur), la 1 an si 3 luni si o sa-i mai fac un rapel la 6 ani. Copilu' n-a avut absolut nici o reactie adversa dupa vaccin.

Oana, ce-ai facut ieri de ziua ta dupa serviciu ? Simti ceva mai special c-ai schimbat prefixul ?

Laura - mama lui Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

July, stai linistita, nu-i nimic ca nu a ajuns mesajul, iti multumesc pentru urari, si celorlate fete de asemenea, va pe toate.

Laura, nu mai da atatea amanunte despre plecarea la munte, ca o sa ne innebunesti de invidie!!!

Tania, multa sanatate mamei tale, sper sa rezolvati problema aici sau la Bucuresti.
Gabi, mama ta ce mai face cum se mai simte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Laura, acum am vazut mesajul tau al doilea. Ieri nu am facut nimic deosebit dupa servici, am fost cu sora-mea si cu cumnatul meu la o terasa. Cat despre schimbarea prefixului... ma, nu stiu ce sa zic, pe de o parte imi pare rau ca nu mai sunt tinerica de 20... si ceva ani, dar pe de alta parte cred ca e bine ca m-am mai maturizat, o colega mi-a spus ieri ca: "de-abea de la 30 de ani incepe viata...", o fi stiut ea ce spune....
Voi ce ziceti cele trecute de 30, asa este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Salutare de dimineata fetele.
\cu ce sa incep?
Azi am crezut ca imi sunt zilele numarate...m-a apucat o durere de cap cum nu am avut niciodata (eu nu am dureri de cap) cu masele, nas (nici nu puteam sa respir) ochi, frunte, ceafa etc...am luat 2 aulin, un nurofen forte, mi-a trecut. Apoi am inceput sa simt durere de stomac, cu greata, varsaturi si ameteli...si stare de epuizare...am dormit vreo 2 ore si mi=am revenit un picut...inafara de dureri de colana, si buimaceala...sunt ok. Ce sa fie? OAre sa ma duc la un control? Insolatie? Indigestie? Plus ca imi iese si o masea si ma doare si ea...saracutii copii, prin ce chinuri trec cu maselele!!!
Ieri m-am intalnit cu mamica dulce si cu Marc, care e un simpatic si un urias!! Sunt foarte draguti amandoi...
Laura cred ca deja a ajuns la Pietrele si mi s=a facut si mie pofta de munte...de abia astept!
David a avut program de bunici azi, si l-au plimbat, i-au dat sa manance, l-au culcat si i-am gonit.
Planuri pentru azi?
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

salutare gagici.
OANA, LA MULTI ANI!!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA SI SA TI SE INDEPLINEASCA TOATE DORINTELE!!!!
eu nu eram azi-noapte pe net....ci la nani, probabil ca a ramas pagina deschisa....nu fac eu greseli din astea sa nu profit de orele de somn! in schimb a dormit si tati azi-noapte cu noi in camera si era nauc de dimineatza.....inca nu s-a adaptat la programul asta.
azi dimineatza am fost la Tica ptr gleznutza pitikului si el ne-a asigurat ca e de ajuns gimnastica, cel putin pe mmoment si ca ne vom vedea peste 2 luni. asa ca ne-am linistit.
noi miine vom iesi probabil mai mult pe afara. Sinzi, nu cred ca ajungem decit in week end in tabacarie ptr ca de mers pe jos e prea mult, trebuie sa venim cu masina. (eu inca nu pot merge atit pe jos). ai grija cu simptomele alea, eu cred ca ai prins o viroza. odihneste-te daca tot esti fara David!
Crix, bafta la casa!! Alexia e o dulce in poze si chiar ca "sta" de minune!!!!
Laura, distractie placuta la munte mama....din nou!

Mergi la inceput

quote:
Laura cred ca deja a ajuns la Pietrele si mi s=a facut si mie pofta de munte...de abia astept!

Planuri pentru azi?

N-am plecat Sanzi, mama, mai am o ora si jumatate de serviciu, dar stii cum... ma mananca talpile de mor, de abia astept sa plec. Diseara la 21.24 am trenul, pana atunci mergem sa facem ultimele cumparaturi alimentare si p-orma rucsacii si... vira ancora !

Laura - mama lui Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by laura111

quote:

Mergem cu trenul, plecam in noaptea cu un rapid asta la 9 jumate, maine dimineata suntem la Petrosani, dupa 1 ora avem personal spre Ohaba si de acolo avem numerele de mobil de la 2 neni care fac curse cu microbuzul TV din Ohaba pana la Carnic. Si de aici... talpa inca 3 ore pana la Pietrele.
Laura - mama lui Vlad

Am crezut ca ati pelcat azi-noapte!!! Dar mesajul era de dimineata si am confundat.
Roxa nu cred ca e o viroza...ca acum nu mai am nici un simptom, inafara de pofta de somn. Eu nu am mai facut o viroza, sau o raceala de cand eram copil...cred (si nici pe atunci).
M-a speriat durerea de cap, asa brusca si violenta...am fost la doctorul meu si mi=a sugerat o indigestie...
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna, si de la noi!

Vreau sa va spun ca zi mi-a sosit prin curier scaunul de masa al Alexiei. L-am comandat acum doua zile si vad ca totul a decurs normal. Este un scaun Cam, fac si eu ca July, sa am gama cat mai completa. Aveam unul de lemn in care au mancat copilasi ce au acum varste de peste 18 ani, deci va inchipuiti cum arata.
Am zis sa-i iau unul mai ca-lumea, asa ca dupa mot, ca tot a strans banuti de la bunici.

Pe de alta parte am inceput sa fac drumuri la locul de casa, caci a demarat organizarea. Intai am fost aseara sa vada si sotul meu ce se facuse in cursul zilei(adica defrisat iarba) si am fost si in dimineata asta, caci venise meseriasii sa traseze conturul casei.
Ma plang si eu la voi, ca nu se stie, e mai bine sa spui decat sa fie prea tarziu. Deci, as fi interesata de o maghernita, ghereta, container, sau orice forma sau denumire ar avea, ceva sa pot adoposti uneltele. Daca stiti pe cineva va astept cu placere.

Cam atat despre noi. Copila face nani, iar eu ma apuc de bucatarie, ca acus' trece ziulica si n-am facut 'nica.
Pa! dar sunt pe aproape

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput