Constanta (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tweety spune:

Buna Crixia

Eu sunt cam nou venita pe aici dar am avut curiozitatea sa ma uit la albumul foto al fetitei tale. Ai un copil superb, sa-ti traiasca !

P.S.: Insa sunt putin dezamagita pentru ca in pozele de la aniversarea ei nu apar si eu, cu toate ca parca imi aduc aminte ca am facut poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Sa traiti si sa infloriti, mamici si pitici! Am sperat ca se mai racoreste si uite ca i-ar ajungem acasa cu limba de-un cot.
Oana, welcome in clubul femeilor in toata puterea cuvintului.
Zic eu acum, dar la vremea cind am trecut si eu "pragul psihologic" nu prea mi-a fost usor (e adevarat ca nici nu eram inca mamica si aveam impresia ca mi s-a dus toata tineretea pe apa simbetei fara sa las nimic in urma). Acum e OK, fiecare an care trece are o semnificatie cind ma uit la puiul care creste.
Noi suntem bine, Alisuca mea e tot mai vorbareata si mai inventiva. Poate venim in parc la pitici miine dupa amiaza.
Mama e in recuperare, a indurat cu stoicism toata seria de operatii care au pus-o oarecum pe picioare - acum merge cu cadrul pe distante mici, speram ca in curind sa se poata aventura mai mult. Sta la mine, ii fac injectii cu Clexane (o forma de heparina care ne-a uscat de bani, e aproape trei sute de mii fiola).
Dady, i-ai dat ceva hemostatice mamei? Trebuie iute oprita singerarea, ca nu-i a buna.
Rox, tine copilul in brate, nu te prosti, e inca prea mic ca sa devina profitor. Eu m-am cocosat in primul an, iar in primele luni am alaptat aproape non-stop, dar rezultatele benefice se vad acum - copilul e un omulet increzator si neinfricat, stie ca voi fi linga el oricind va avea nevoie si ca poate conta pe mine.
La birou, s-au mai linistit apele, deocamdata am de lucru si incerc sa gindesc pozitiv. Si-asa, daca ma agit prea tare tot nu rezolv nimic.
Bine va doresc la toate.

gabi & alisia (22 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Buna fetelor,
Va urez o zi cat mai frumoasa si placuta alaturi de familiile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Fetelor, am putin timp la dispozitie pe net si ma grabesc sa va salut.

Roxana, bine ai revenit acasa!!!! Pupici lui Patrick!

Sanziana, multa sanatate!

Oana, deci, cum e cu pragul de 30 de ani? Nu eram sigura ca implinesti varsta asta rotunda :).

Dady, sanatate mamei tale.

Lizuca, ma bucur ca mama ta este mai bine. multa sanatate!

Laura, distractie placuta!

Eu am intrat in concediu. Joi plecam la munte.
A, Maria de ieri, merge! Gata, m-am linistit. A mers singura pe strada din fata casei si nu ma lasa s apun mana pe ea. Deja nu mai pot sa ma tin dupa ea prin casa!

ma scuzati ca sunt asa telegrafica, dar astea sunt conditiile...

Va pup,
Cornelia.

http://community.webshots.com/user/cornelianis
http://community.webshots.com/user/cornelianis2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

SERVUS, SI DE LA MINE!
Multumesc tuturor pt. gandurile bune.
M-am mai obisnuit cu ideea si nu mi se mai pare .... asa negru.
Sorela si-a luat Renault Clio si au plecat la munte sa-i faca rodajulBineinteles ca a luat-o si pe mama s-o mai scoata din starea in care era.
Bibi e cumintica foc ca de obicei, Anduta in schimb ma dispera. Este un copil tare agitat ...hiperactiv.
July, cum pot s-o mai ponderez pe Anduta? E ca argintul viu. Nu sta locului nici cand vorbeste, nici cand mananca, nici..... Si e tare obositoare. O las afara la joaca-are tovarasi de joaca-dar cand intra in casa ...e jale.
Si mai am o rugaminte la tine, de cand i-am prins degetul la usa i s-a umflat si nu pare sa dea inapoi.Nu o mai doare si nici nu zvacneste, dar numai cu rivanol nu se dezumfla.Ce sa-i dau?
Tatiana si Roxi, ce va mai fac puiutii????
Laura, cam tarziu, dar....vreme buna si concediu placut!
Cornelia, la fel sa aveti parte de vreme buna si distractie la fel!
Avem un oaspete nou: BINE AI VENIT, TWEETY! SPUNE-NE MAI MULTE DESPRE TINE!

Va pupic ca am plimbat-o pe Bibi 2 h(si pe subsemnata)si sunt taaaaare obosita.

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...si fam.Bugy

Mergi la inceput

Buna Dimineata!
Azi sigur ajungem in parcul Tabacariei. Daca mai vine cineva ne intalnim la locul obisnuit, in fata cofetariei din ora in ora.18:30 sau 19:30. Abia astept!Nr. meu: 0722.498.519
O zi suuuuperfrumoasa tuturor!

...si fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

quote:
Originally posted by tweety

Buna Crixia

Eu sunt cam nou venita pe aici dar am avut curiozitatea sa ma uit la albumul foto al fetitei tale. Ai un copil superb, sa-ti traiasca !

P.S.: Insa sunt putin dezamagita pentru ca in pozele de la aniversarea ei nu apar si eu, cu toate ca parca imi aduc aminte ca am facut poze.

Pozele in care erai si tu inca nu le-am facut, asa ca in curand le vei vedea si pe acelea. Inca putin!

Chiar ca esti foarte noua!
Esti bine-venita in casuta noastra virtuala!
Spune-ne mai multe despre tine! Asteptam detalii ca sa te trecem pe listuta, cu sau fara bb, aspiranta sau burticoasa!

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Buna fetelor,
Ce mult as vrea sa ma intalnesc si eu cu voi dar eu vin de abia saptamana viitoare in Romania si cred ca in 2 saptamani cat voi sta in Constanta voi avea timp sa va cunosc pe toate.
Distractie placuta azi !Va pup si va trimit din departare cate o pentru fiecare

Mergi la inceput

Tatiana e prea devreme la 16:30. Noi dupa 18:30 ne intalnim de obicei ca sa nu stricam somnul de dupa-amiaza a piticilor. Daca vii atunci imi dai un bip sa vin in fata cofetariei.
Tanja, e timp destul sa ne intalnim mai ales ca se pare ca va fi vreme buna in perioada 15-25 august! Te asteptam!
Tare mi-e ca o sa ploua....Ramane pe maine daca ploua.

...si fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

O sa incercam sa ajungem si noi!!!
Sinzi si DAvid

Mergi la inceput