Constanta (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Roxana, la fel de activa, parca nici n-ai nascut!
Odihneste-te nu umbla!
Ce face bebelusul? Papa tzatza?

Oana, mai vorbim noi despre plecarea lui Paul, ca in astea trei saptamani cred ca dati si voi o fuga, nu cred ca veti rezista!

Nicoleta-Carmen ma bucur ca intri pe net de acasa( eu am prin cablu, timp sa am ca trafic sa tot fac!). Sa stii ca acum am vazut ca ai album si ti-am vazut salvamarul, cu ochii lui ca marea. Doamne, ce va fi la usa ta!
Sa stii ca la Casa de Cultura chiar nu stiu pe nimeni, dar sa stii ca noi suntem imprastiate prin tot orasul, de aceea am incercat sa ne mai intalnim in Tabacarie. Stai ca trece perioada asta de vara, a concediilor, musafirilor, si ne reluam activitatea.
Aaaaa, am ramas uimita cati dinti are Rares!
Alexia mea are 1 an si doua saptamani si doar trei dinti. Daca-i sti cat de asteptati se lasa la noi dintii astia!

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Hi, hi,hi, am reusit sa te racolez Carmen!
Am vazut ca esti noua si ...ratacita pe alte topicuri si ti-am dat cu draga inima ...o mana de ajutor. Noi suntem cam putintele acum pt. ca suntem in plin sezon si majoritatea fetelor sunt sau au fost in concedii. Dar ne-adunam noi!
Mai fetelor sa vedeti de ce surpriza am avut parte. Eu am facut Liceul Sanitar in Bucuresti si colegii de clasa erau de prin toata tara. Cu una dintre colege am fost mai apropiata (fiind oltencutza ca mine) si ne-am mai vazut asa cam la 5 ani odata. Ultima oara ea avea o fetita mai mare cu doi ani decat Anduta. Bun....Surpriza se vroia din partea mea sa fie, ca nu stia de Bibi, dar.....ea intre timp a nascut un baietel care are acum 3,5 ani si...........mai are si o fetita de 10 luni!!!!!!!! Va dati seama eu ma laudam cu un copil in 5 ani si ea cu...2 copii. Doamne cum o fi cu trei copii?? Agonie si extaz...
Roxana, ce face puiutul, e cuminte??? Noaptea te necajeste??
Cali, intra mai repejor in Co ca nu se stie niciodata....cu bebei ce chefuri au! Eu am gura cam spurcata...ex. Roxi a nascut cum i-am prezis!

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...si fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty spune:

Nicoleta - Carmen bine ai venit printre noi.
Sa stii ca nici eu nu le cunosc pe fete decat virtual ca nu ama pucat sa ajung la nici o intalnire.
Si eu am un baietel de aproape 10 luni dar si eu ca si Crix astept cu nerabdare dintii ca nu are niciunul.

Crix, bine ai revenit printre noi.

Roxi, am vazut pozele cu Patrick si nici nu stii cate emotii m-au incercat. Asa de repede cresc mititeii astia.
Te asteptam cu intrebari si iti doresc cat mai multe nopti linistite.
Cum s-a acomodat ghindu la noua lui resedinta? Ii place sa pape sa doarma?

Va pupam pe toate.

caty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by nicoleta-carmen

Buna! Sunt noua aici si nu prea stiu cum funtioneaza aceasta lista de discutie. Am impresia ca aici s-au cam legat prietenii si nu stiu daca mai am loc. Sunt si eu tot o mamica din Constanta, Rares al meu e nascut pe 1.12.2003, deci pe 1 august acum a implinit 8 luni. Daca se poate, sa ma lamureasca si pe mine cineva cam ce se discuta aici...
Merci frumos!

orice Nicoleta! deschide tu o discutie daca vrei despre ce te intereseaza. in general se vorbeste despre copii si despre mamici, si despre tatici , uneori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Salutare tuturor!

Mi-a fost tare dor de voi.
In sfarsit, am si eu internet acasa (prin cablu)! Problema este faptul ca merge foaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarte prost. Ma chinui de dimineata sa va trimit un mesaj.

Rox, felicitari pentru frumusetea de baiat!

Noi suntem bine, sanatosi. Stam acasa, cuminti. M-am decis sa nu mai conduc. E foarte aglomerat. Ultima data and am urcat la volan s-au tamponat 2 masini chiar in fata mea. Nu s-a intamplat nimic grav, dar tot m-am speriat putin!
Bebicul e tare jucaus. Ma incanta fiecare lovitura pe care o simt.
Am fost duminica la plaja si cred ca am racit putin. Apa era foarte rece, dar imi era asa pofta sa ma balacesc, ca am stat cam 10 minute cu picioarele in mare.

Sper sa se rezolve problema cu internetul, sa pot sa intru mai des.

Pupici,
Marlen si Andreas din burtica (DPN - 5 octombrie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta-carmen spune:

Primii dinti i-au iesit la 6 luni, iar la 7 luni juma ajea 6 crescuti bine... Acum de o saptamana il chinuie alta serie de dintisori.
Da dady68, am raspuns la invitatia ta.
Pentru mamicile cu bebici cam de varsta lui Rares, ce le mai dati de mancare.
Pentru caty, cam cat il tine incercatul de a merge de-a busilea si cam cum il pot stimula?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

SAluare la toate fetele si lui Carmen, ai un baietel foarte frumusel!!!
Nu stau prea mult, am vrut doar sa va salut...Cristina imi pare tare rau ca nu am apucat sa sun,am si acum mustrari de constiinta...sper sa ma ierti candva
roxa cum e bebelicul?
marlen buna idee sa nu mai conduci
cornelia nu cred ca e asa rau 3 dinti la 1 an!!! merge singurica in picioare?
nicoleta, David a mers de-a busilea pe la 8 luni, mai intai invatase sa stea in 4 labe, dar nu se putea misca, apoi a descoperit ca poate si misuna. Dar nu e obligatoriu sa mearga de-a busilea. Cred ca il poti stimula (sa ii spun asa) lasandu-l pe un covoras (cu desene sa fie mai stimulant) pe burtica, cu multe jucarii in jur, sa devina mobil si sa isi doreasca ceva ce vede si nu poate ajunge...
Tania, mie mi-au povestit niste prietene despre o tipa din C-ta care face al 5-lea copil!!!! Mi s-a parut enorm, mai ales ca din cate am inteles era destul de riscant sa pastreze sarcina, si dr, i-a recomandat un avort...
Maine poimaine imi iau masina de la reparat...uraaaaaaaaaaaa
Sinzi si DAvid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Mamici care aveti copilasi mai mari de un an, voi ati facut vaccinul Varilux pentru varicela?

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larular spune:

Salutare !!!

Ce mai faceti ? Eu am cam lipsit pentru ca am fost in weekend la Periboina !! Ati mai auzit pana acum de ea ? Nici eu ! Este undeva in judet la limita dintre mare si delta . Se varsa Sinoe in mare . Acolo am stat intr-o cabanuta cu o droaie de prieteni . In schimb apa era rece si nu am putut face baie dar plaja e foarte curata si pitoreasca . Nu e nimeni sa te deranjeze . Pe localnici nu ii intereseaza sportul asta .A facut si Andrusca plaja dar foarte putin pentru ca a adormit destul de repede . Avea nisip si in fund . A trebuit sa o sterg cu servetele umede pentru ca papa calda nu aveau acolo . Peste noapte am dormit destul de prost pentru ca am dormit cu ea in pat si ea s-a cam foit in somn .
Per total a fost foarte fain si relaxant .

Roxana , esti bine ? Ce face puiul ? Va doresc nopti linistite si fara colici !!

Nicoleta , Andra e nascuta pe 24.11.204 deci este cam de aceeasi varsta cu puiul tau . Noi mancam lapte de la mine dimineata la pranz si seara si in rest : o masa de fructe pe la 11 ( mere , piersici , caise ) cu sau fara iaurt sau branza de vaci , o masa de legume cu carnita , ou sau ficatel ( alternativ ) , o masa de iaurt cu cereale seara .
Ar fi minunat daca ar manca tot dar suntem mofturoase rau , singurul lucru pe care il mai mananca este iaurtul si drept urmare mai nou ii dau cu iaurt tot ce apuc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanja spune:

Buna dimineata fetelor si din Austria,
Aici e o dimineata foarte frumoasa de vara.Deja am inceput de nerabdare sa numar zilele care m-ai bsunt inainte de a veni in tara.Stefan al meu doarme inca ,de la o vreme imi doarme foarte bine de pe la 20,30 seara pana pe la 9,30 -10 dimineata.
Fetelor lui Stefan pana acum nu ia iesit nici un dinte cu toate ca are 8 luni.E bine sa iasa mai tarziu?
Va pup.

Mergi la inceput