Constanta (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

quote:
Originally posted by Oana

bineinteles ca ma gandesc la el tot timpul as vrea sa fiu acolo cu el, dar ce sa fac eu nu am atata concediu (ca altii,...).

Oameni buni, nu exista dreptate pe lumea asta ! Lu' Oana i-e ciuda ca io, om al muncii din luna ianuarie, anul curent, si pana in prezent, plec sa dau cu nasu' de floarea de coltz, iar ea, care a stat acasa pana acu' 2 luni, vrea deja relash !!! La munca ! Zi mai bine cum o sa fie vremea saptamana viitoare ca daca ma ploua p-acolo ai sa sughiti non-stop, stii tu de ce .

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Rox draga, ar trebui ca in weekend sa iesiti deja la o plimbare adevarata, macar prin jurul blocului. Doar nu esti mama din-aia disperata care nu-si scoate copilul din casa inainte de botez de teama deochiului - by the way, ptiu-ptiu ca dragalas si dulce mai e, minca-l-ar mama. Tu cum te simti? Mai iei Ergomet, mai ai ceva dureri? Capul te-a durut de la anestezie?
Noi am avut ceva probleme, la munca se anunta restructurari si atmosfera e tensionata rau, nu prea am mai avut tihna pentru a ma delecta cu DC. Sper totusi sa nu fie chiar atit de rau precum se zvoneste. Va pup acum si ma duc sa mai citesc din urma.

gabi & alisia (22 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Laura, eu am intr-un an normal 25 zile (lucratoare) dar anul asta pt. ca am inceput serviciul de la 1 mai (deci de 3 luni, nu de 2!) am numai 17 zile. Despre vreme pot sa iti spun ca saptamana asta va fi ploios prin zona Retezatului, iar saptamana viitoare cam noros. Cu putin noroc poate prindeti ceva zile senine. Sper sa nu ma injuri dar asta am aflat eu.
I-am dat un sms Corneliei mi-a zis ca din cauza renovarilor s-au mutat temporar cu biroul si nu mai are net, iar sapt viitoare pleaca in concediu.

Ione nu am facut vaccinul Varilux pt. varicela. Eu o sa o intreb pe dr. de fam ce vaccinuri trebe sa ii fac inainte de intrarea la gradinita si atunci o sa i le fac pe cele care o sa mi le recomande ea.

Mergi la inceput

quote:

Laura, eu am intr-un an normal 25 zile (lucratoare) dar anul asta pt. ca am inceput serviciul de la 1 mai (deci de 3 luni, nu de 2!) am numai 17 zile. Despre vreme pot sa iti spun ca saptamana asta va fi ploios prin zona Retezatului, iar saptamana viitoare cam noros. Cu putin noroc poate prindeti ceva zile senine. Sper sa nu ma injuri dar asta am aflat eu.

Saru'mana Oana ! Sapt. asta nu ma intereseaza, poa' sa ploua, dar sapt. viitoare vreau vreme k lumea !
Pai, draga mea, tu ai mai mult concediu pe an decat mine, eu am numai 24 de zile, m-ai batut c-o zi !
Te pup si te sfatuiesc sa profiti la maximum de perioada cat esti numai tu cu sotziorul. Maine sa nu faceti nebunii prea mari, deaaaaaa ???

Laura - mama lui Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by laura111
te sfatuiesc sa profiti la maximum de perioada cat esti numai tu cu sotziorul. Maine sa nu faceti nebunii prea mari, deaaaaaa ???

Dar de ce maiine neaparat??
In orice caz vreau sa zic ca sunt singurica saptamana asta, sotziorul este de servici, cam nashpa programul, dar asta este....nu poti sa te pui cu serviciul si mai ales in armata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Gabi-naspa perioada asta! Te inteleg pt. ca eu am trecut prin 4 rafale de restructurari( din 40 am ramas 9)si ultima bomba a fost ca ne externalizeaza serviciul-adica ne privatizeaza. Norocul meu (partial) a fost ca intrand in concediul de crestere a copilului am contractul de munca suspendat pe perioada asta ,adica nu imi pot face nici un transfer, nimic. Dar cand vin din CIC situatia e cam confuza...
Sa dea D-zeu sa treci cu bine peste situatia asta!
Mama cum se mai simte? Cum merge recuperarea? Dar Alisia, nu ne-ai mai povestit ce pozne mai face! Sau e cumintica?
Laura, te plimbi, te plimbi? Pai cum sa nu te invidiem cand noi stam acasa ..ligate di cupil... si tu zburzi! Da' nu recuperam si noi cand crestem mari???
Oana, sa te pregatesti sufleteste pt. reintalnirea cu Paul, pt. ca te-a uitat fizic nu te v-a recunoaste.O sa stie ca esti mama, dar se va uita cu niste ochi mirati la tine.....Cel putin asa a fost la noi cand am lasat-o 2,5 luni pe Anduta la socrii la tara. Am plans de m-am umflat si de atunci n-am mai lasat-o niciodata asa mult fara noi.
Roxi, tu cum te mai simti? Patric nici nu zici ca e nou-nascut, are deja fetisoara de bb. Scumpitelul e imbracat ca un bb mare. Nu l-ai tinut delloc in scutece, nu?
Pupici ca ma duc la treaba

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...si fam.Bugy

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by laura111
te sfatuiesc sa profiti la maximum de perioada cat esti numai tu cu sotziorul. Maine sa nu faceti nebunii prea mari, deaaaaaa ???

Dar de ce maiine neaparat??

Oana bey, nu te face ca nu stii ce zi e maine, ca te spun acu' la tot forumu '...

Laura - mama lui Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Ziiiiiiiiii Lauraaa! ce ne ascunde Oana? O aniversare, ceva?
Vrei sa treaca ziua nesarbatorita, Oana? Te fofilezi?

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput

Da fetelor, maine e ziua Oanei, tre' sa fim alaturi de ea pe DC ca e singurica... pen' ca sotu'-i pe campia muncii iar copilu'-i cu bunicii la munte .

Laura - mama lui Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Oanaaaaaaaaaaa!!!!! Maine va fi !
Te vom invada, tine-te bine!
Imi pregatesc mesajul pentru maine! Vezi sa fii pe aproape, sa nu te ascunzi!

Sa nu te superi pe Laura, ca te-a turnat, ca a facut un lucru tare bun! Daca nu o suparai tu, noi nu aveam de unde afla, ca suntem prinse cu copii si uitam uneori. Cornelia nu poate intra, ca ne spunea ea.

CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia

Mergi la inceput