Constanta (12)
Raspunsuri - Pagina 14
lizuca spune:
Ce faceti, pustoaice? Cam tirziu azi la apel !
Apropo de lapte, si noi avem o laptareasa de vreun an, Alisia il bea de-l stinge – bine, ea bea orice fel de lapte sau iaurt, alb sa fie, si in cantitati impresionante (daca ar fi dupa ea, ar bea si cite 3 litri pe zi). Eu am alaptat-o exclusiv pina la sase luni si am intarcat-o apoi la un an si trei luni – n-a vrut pina in clipa aia deloc nici suzeta, nici biberonul, desi tare bine mi-ar fi prins suzi in perioada colicilor, sa-i mai astup gurita aia care ma dispera cu urlete sfisietoare. Cind era foarte agitata, un remediu foarte bun era s-o dezbrac de tot, pe masa de infasat, incearca si tu, Rox, mai ales ca acum e vara si n-ar trebui sa-ti faci griji c-ar putea raci. Eu nu i-am pus caciula niciodata in casa, nici macar dupa baie, aveam niste bluzite cu gluga, foarte utile, si ii trageam gluga o vreme imediat dupa baita, dar atit. Nu infofoli copilul - dupa citeva saptamini, dupa ce isi regleaza « termostatul », il poti imbraca exact ca pe tine.
Crixia, la farmacia de linga Palatul Sportului ai incercat ? Acolo am gasit intotdeauna ce cautam. Daca vrei, pot intreba eu pentru tine.
gabi & alisia (22 luni)
marlen_b spune:
Salutare tuturor,
Acum ne-am trezit si noi. Ce bine e sa poti dormi in voie!
Bebicul se misca tot timpul, face valuri in burtica la mami.
Incepem pregatirile pentru a-l intampina cum se cuvine. Deja am inceput sa cautam patut, hainute si alte lucrusoare. Stiti magazine cu produse pentru nou-nascuti? Am auzit ca nu e bine sa-l dai cu nimic cateva zile dupa ce se naste (ulei de corp). Voi, mamicute experimentate, cum ati procedat?
Marlen si Andreas 32 sapt.
Oana spune:
Narcisa am inteles, daca ati fi stat pe Soveja in mod sigur ne vedeam ca eram pe aproape. Imi inchipui ca este mai greu cu 2 copii in vacanta, este greu si cu unul d'apoi cu 2.
Marlen cat am stat in spital o saptamana nu am dat copilul cu nimic pe corp, decat il spalau asistentele, apoi cand am venit acasa am inceput sa ii facem baita si l-am dat cu ulei Johnson sau poti chiar si cu ulei normal fiert si racit. Ce bine e sa te trezesti la pranz, nu?
Gabi, ia spune ce progrese a mai facut Alisia, vorbeste, cuvinte sau face si propozitii, al meu nu zicea decat cuvinte si cand voia el, acum e plecat cu bunicii de-abea astept sa vad daca si-a mai imbogatit vocabularul. Cu mancarea, mananca bine sau trebuie sa insisti? Ce mananca cel mai bine?
Narcisa si pe tine vreau sa te intreb aceleasi lucruri ca si pe Gabi, pentru ca stiu ca Patrick al tau e de o varsta cu Paul al meu, ii despart doar 3 zile, Patrick e pe 29 iunie 2002 si Paul pe 3 iulie 2002.
Roxana poate azi nu mai ploua ca sa puteti sa va bucurati si voi de plimbarica. Ce ti-a zis la control totul e ok?
dadi_t spune:
Servus si de la noi!
Azi am fost cumintele si am batut recordul la beut nectar de fructe+ morcov, aprox.200ml. Mi-a fost teama sa n-o doara burtica asa i-a placut. Si bineinteles ca nu a mai vrut tzatzi ca supliment(prima oara!)
Marlen, pana i-a cazut buricul lui Bibi am sters-o cu servetele Pampers pe tot corpul(si pe cap) si am uns-o cu ulei de masline fiert la bain-marie. Iar buricutul il toaletam pana sa cada cu un fitil din pansament steril ud cu spirt medicinal. Sa nu-ti fie frica, nu doare pt. ca nu e nici un nerv in zona respectiva, plus ca eviti suprainfectarea buricului si apoi nitrarea lui.Deci trebuie hranita pielea totusi dupa nastere!
Roxi , stai linistita pana dupa-amiaza nu ploua! Am vorbit eu cu Doamna vreme!
Maine cred ca ne urnim si noi la plaja cu catel cu purcel si cu ....fetele. Ma duc sa-mi etalez sunculitele.
Mai July, acum mi-a cazut fisa , pai voi v-ati innoit cu masina smekera si nu dai amanunte? Spune tot.....Si s-o stapaniti sanatosi si fara evenimente rutiere.ce-mi place cum am spus-o
Pupici si pe ...later (plagiat a la roxi)
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...si fam.Bugy
tanja spune:
Buna fetelor,
Am intrat sa va salut si sa va urez o zi placuta.Nu prea am timp sa scriu ca m-am pregatit sa imi fac bagajele de pe acum ca sa nu cumva sa uit ceva.Cum este vremea in Constanta ca sa stiu daca imi pun si haine mai grosute la mine.?
Va pup si mai vorbim
Oana spune:
Tanja, pune si haine mai grosute ca vremea la noi e foarte instabila, in ultima perioada a cam plouat destul de des. Iar prin tara sunt niste inundatii...
Tania (dady) zi si mie ma cum ti-ai facut semnatura aia bengoasa ca vreau si eu ???
Oana si Paul (03.07.2002)
marlen_b spune:
Multumesc pentru informatii!
Ati folosit ulei cu aloe vera de la Johnson? Am auzit ca poate provoca iritatii. Pe prospect scrie ca este recomandat si in perioada sarcinii.
Marlen si Andreas 32 sapt.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/marlen_hg
Oana spune:
Marlen eu am Johnson cu esenta de musetel este galben, cu aloe nu am avut.
Oana si Paul (03.07.2002)
dadi_t spune:
Oana , platesti bine??
Te duci pe <Raspunde la subiect> si acolo te joci cu semnatura cum vrei tu(cu icoanele din stanga si la litere cu bara de sus), dupa care o selectezi si ii dai cu clic drept Copy. Te duci in profilul personal al tau si la semnatura automata ii dai Paste si ti-o lipeste. Inainte de a o copia in profil vizualizeaz-o de jos si vezi cum a iesit. Daca nu reusesti....greutatea mea in bere si.. mai vorbim!
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...si fam.Bugy
lizuca spune:
Oana, Alisia face deja propozitii simple - poceste cuvintele, fireste, foloseste rar verbele, dar e asa dragalasa cum se straduie ea sa dea cit mai multe detalii atunci cind nu inteleg din prima ce vrea sa spuna. De mincat, maninca de toate, n-avem probleme pe partea asta, singurul lucru de care trebuie sa am grija permanent este tendinta ei de constipatie – asta ma streseaza zi de zi si in fiecare dimineata nu trebuie sa uit sucul de fructe sau legume, pe stomacul gol (si sa vezi lupte, pentru ca ea, imediat ce face ochi, cere «apte», si accepta foarte greu sa bea altceva, numai dupa ce-i promit solemn ca-i aduc pe urma si laptele atit de rivnit (zic mersi ca am scapat de laptele de peste noapte, acum se multumeste doar cu apa)
gabi & alisia (22 luni)