Constanta (12)
Raspunsuri - Pagina 13
Oana spune:
Narcisa am uitat sa iti spun bine ai revenit printre noi! Nu ai vrut sa te intilnesti cu noi cat ai fost in Cta!!
Mai cu suzeta al meu nu a vrut-o deloc si nici nu si-a bagat degetul in gura. I-am luat-o degeaba nici nu s-a uitat la ea.
Crix, cu laptele, stii cum e vorba aia, cand ai ceva prea mult la indemana nu il mai apreciezi si iti doresti altceva.... Eu beau de amandoua felurile nu am preferinte numai sa fie bun.
roxanaz spune:
da Crix, de suzeta e vorba...suntem in mare amor cu ea cind nu ne e prea foame. asa ca macar de o portie de circoteca am scapat. in rest....ne mai strimbam noi cite un pic de colici. azi a facut scandal de dimineatza si a stat numai la mine in brate pina m-am enervat ca nu dormise deloc si l-am pus la el in patut. dupa 10 minute de frichinit si de luat-scuipat suzi a adormit instataneu...si acum doarme fericit. nici nu il trezesc....il las sa isi faca somnul.
ce vreme azi....iar am iesit numai in balcon. uf. sper sa se potoleasca ploile astea.
va pupam!
sinzi_ana spune:
Narcisa, si David intelege si engleza si romana si spune cateva cuvinte in engleza, mai mult interjectii "oggy" (dog), baa (oaie), "mookie" (vaca), si cateva cuvinte in romana (mai multe)...
Cat despre pampers cred ca o sa renuntam in clasa 1!!! Mi se pare asa un prag greu de trecut...si David e foarte neastamparat, nu pot sa il conving sa stea linistit pe olita, desi cand e in pielea goala zice "pisu" cand face (nu inainte)! La mancare si noi ne chinuim foarte tare, e sclifosit si are mari pretentii...Dar la ultimul cantar avea 11.400kg si ne-am cam ingrijorat ca a luat prea mult in greutate, ca atare il tin pe un fel de regim...fructe si legume crude.
Oana am uitat sa intreb cu vacile si TBC-ul, dar sper sa ma informez in timp sa iti spun ce si cum.
Cristina vrei sa ma uit eu la helpnet de milumil si sa iti iau daca gasesc? Cred ca ajung azi pe acolo sau maine...
Sinzi si DAvid
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
da Crix, de suzeta e vorba...suntem in mare amor cu ea cind nu ne e prea foame. asa ca macar de o portie de circoteca am scapat. in rest....ne mai strimbam noi cite un pic de colici. azi a facut scandal de dimineatza si a stat numai la mine in brate pina m-am enervat ca nu dormise deloc si l-am pus la el in patut. dupa 10 minute de frichinit si de luat-scuipat suzi a adormit instataneu...si acum doarme fericit. nici nu il trezesc....il las sa isi faca somnul.
ce vreme azi....iar am iesit numai in balcon. uf. sper sa se potoleasca ploile astea.
va pupam!
Si David a fost dependent de tzitzi pana la un an...apoi a scuipat-o definitiv si irevocabil...sa stii ca eu m-am bucurat ca a vrut suzeta, cand era nervos il calmam cu ea, cand vroiam sa adoarma il potoleam cu ea, daca urla ii infigeam suzi in gura...si tot asa..deci ne-a fost de folos.
Cat despre ploi, nu ai prelata la carucior? In Bucuresti (nu stiu daca si in C-ta) se fac la comanda! Daca nu ai cumparat carucior cu tot cu prelata, care e fff folositoare! Noi am iesit asa pe orice vreme...e buna si de vant?(iarna sunt niste vanturi de te iau pe sus cu tot cu carut...) si doar nu o sa stai in casa????
Sinzi si DAvid
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana
narcisa spune:
Oana, crezi tu ca mie nu-mi pare rau, ca nu m-am intilnit cu voi, si inca cum, dar a fost pur si simplu prea mult anul asta amindoi copii au fost mici; in afara de asta daca as fi stat in apartamentul nostru de pe Soveja ar fi fost altceva; dar e inchiriat pe termen lung si noi am stat la parintii mei,care au construit recent la intrare in Cumpana; A fost ceva mai greu sa ma deplasez de acolo. Nici nu stiu, parca s-a evaporat timpul. Oricum, sper ca la anul, sa-mi conving sotul sa vin mai devreme cu copii, sa stau mai mult in Constanta. Sa stii ca as fivrut tare mult sa ne intilnim, nici macar n-am reusit o singura data sa ajung in parcul din lacul Tabacariei; la plaja mergeam in mamaia pe centura si ieseam direct la Satul de vacanta mai departe si asta tot din cauza copiilor, dimineata repede , ca venea caldura, la 11.30-12 repede inapoi ca-l apuca pe Patrick miriitul, si trebuia sa-si faca somnul de prinz, dupa-amiaza trebuia sa ma ocup si de Vivien, pentru mine nu mai exista timp. Cit dormeau la prinz, mai bagam o masina de rufe, mai calcat, mai cumparaturi la Selgros, nu mai aveam putere sa plec cu ei la 15-16 dupa amiaza in parc. Crede-ma ca mi-a parut rau din suflet ca n-am reusit sa va intilnesc, dar a fost peste puterile mele.
narcisa x Vivien 27.01.2004 Patrick 29.06.2002
CRIXIA spune:
Sanzi, am sa-i dau telefon sotului meu sa treaca pe acolo ( este in drumul lui), iar daca nu gaseste iti dau diseara un mesaj. El ajunge acasa dupa ora 19, deci daca-r fi pentru maine sa faci o plimbare prin Tomis 3, poate gasesti prin alte parti.
Si noi avem suzeta, dar ma mira ca aluat-o asa repede!
CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia
CRIXIA spune:
Sanziana, a fost sotul meu la HelpNet in Tomis3 si nu a gasit. Daca vezi maine pe undeva suna-ma si ma duc cat pot de repede.
CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia
sinzi_ana spune:
ok crixia, maine daca gasesc pe undeva am sa te sun...
ajung si eu in tomis 3 si ma uit...
Sinzi si DAvid
roxanaz spune:
buna dimineatza si de la noi.
va scriem in viteza ca fugim la plimbarica....pina nu incepe ploaia!
noi suntem bine. Crix, intru si eu la farmacii pe aici si daca gasesc milumil 3 iau si te sun, ok? (poate gasim toate si te faci cu stoc ...industrial!).
Tatiana, ce maricele sunteti, parca ieri ai nascut! va pupam!
Tania, tu ce mai faci? totul ok?
Narcisa, bine ai revenit printre noi...se pare ca numai de la distanta comunicam noi mai bine!
gata, vorbim later!
va pupam!