mama singura
Raspunsuri - Pagina 7
Nordy spune:
Slakje,
Daca pentru tine este asa simplu sa te arunci in bratele altui barba,ei afla ca eu nu sunt genul...
sinzi_ana spune:
CE simplu e sa spui ca vrei sa faci un copil!!!
Si ce simplu e sa il si faci!!!!
Dar ce greu e sa il cresti!!!
Si ce greu este sa il cresti singura!!!
Si e si mai greu sa il cresti si tatal lui sa trebuiasca sa il evite pentru ca e insurat si are alt copil!!!
Doamne ce egosita esti Nordy!!! Nu te gandesti deloc la bietul copil...daca tu vrei un copil crezi ca el te vrea pe tine? Crezi ca e o papusa il vezi in vitrina si il cumperi? Sa iti satisfaci un moft?
Vrei sa iti asumi riscul de "mama" tocmai prin a face nefericit alt copil (care deocamdata are un tata-amantul tau) si sa ii furi tatal si sa ii otravesti si ranesti mama?
Si la viitorul tau copil nu te gandesti? Traim intr-o societate cruda, care judeca aspru...iti dai seama cum va fi privit copilul tau?
Sinzi si DAvid
dpintilie spune:
amuleta... superb...mai bine de atat nu se putea spune
Sper sa se prinda si autoarea subiectului...
Sabina spune:
Eu cred ca la 27 de ani poti sa mai astepti.Timpul le rezolva pe toate.
Sabina & Sofia Galagia
Nordy spune:
Amuleta nu stiu ce vrei sa spui,
Sinzi_Ana eu deocamdata mai astept macar vreo 4 luni (in care voi fi plecata) si dupa aceea mai vedem.
mariagi spune:
nu se vede..sau nu esti suficient de obiectiva.acolo cu siguranta iti vei limpezi gandurile.si astept sa ne spui peste 4 luni ca esti indragostita de un barbat fara obligatii,care te iubeste numai pe tine,care este numai al tau si ca suntem nespus de fericiti impreuna.