mama singura

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

quote:
Originally posted by Nordy

mie nu mi-ar conveni sa fiu inselata de sot

Nordy, daca iubitul acesta al tau iti va deveni sot, divortand de actuala nevasta pe care o iubeste si de care e iubit(!!!), iti garantez ca te va insela si pe tine!

Tare pacat, iti bati joc de viata ta si de-a altora...

PS nici mie nu-mi place tonul agresiv al lui Slakje, dar ce-ai vrut sa zici cu "n-ai de ce sa te temi"?

Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze noi la http://community.webshots.com/user/NoraCosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nordy spune:

Mersi pentru sfat Salkje....

Mergi la inceput

Nora
Prin "n-ai de ce sa te temi" am vrut sa-i arat lui Salkje ca nu este cine banuie ea pentru ca nu corespund descrierile mele cu ceea ce a scris ea acolo (marca de masina, luna martie etc...).Oricum nu vreau sa-i dau satisfactie cu alte amanunte in sensul asta.Daca are banuieli n-are dacat sa cerceteze in continuare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Nordy, nici tu nu te supara daca nu toate postarile sunt intelegatoare cu tine. Povestea ta seamana foarte bine cu alte povesti similare postate pe forum si fiecare dintre protagoniste a primit si sfaturi si flori si rosii
Slakje asa e ea, mai directa, dar are inima buna si-i place literatura politista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

Surpiza va veni dupa ce-l anunti ca veti avea un copil iar dumnealui va incerca sa te convinga sa nu-l tii. Caci marele romantic indragostit nu isi va pune casnicia in pericol facind un copil din flori.Si atunci ne vom muta toate domanele si domnisoarele de aici la topicul despre avorturi.
Slakje,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Pentru mine un barbat insurat e ca si mort, inexistent, invizibil, nu pot intelege pe cele care au relatii cu ei...
Chiar asa de flaminda sa fii dupa afectiune incit sa te minti pe tine ca acest barbat este Fat Frumos calare pe un cal alb?...
E un barbat insurat care te minte pe tine, o minte pe nevasta-sa si poate si pe inca una sau doua pe linga voi... Ce calitate vezi la el de te face sa crezi ca el este "acela"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Bey ce conteza calitatzile, ea il iubeste!

PS: poate fiinda o scoate la suc in fiecare seara cand ies cu dalmatzienii la plimbare.
LOL

quote:
Originally posted by Alyssa

Pentru mine un barbat insurat e ca si mort, inexistent, invizibil, nu pot intelege pe cele care au relatii cu ei...
Chiar asa de flaminda sa fii dupa afectiune incit sa te minti pe tine ca acest barbat este Fat Frumos calare pe un cal alb?...
E un barbat insurat care te minte pe tine, o minte pe nevasta-sa si poate si pe inca una sau doua pe linga voi... Ce calitate vezi la el de te face sa crezi ca el este "acela"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

,SLAKJE,ai dreptate!...am citit si nu m-am bagat pana acum,dar asta e tare!
ALYSSA, sunt de acord cu tine,un barbat insurat e ca si inexistent!...sa fim serioase,dar exista destui barbati pe lumea asta,de ce tocmai de ala insurat ai nevoie?...nu crezi ca e un moft, palpitant si adrenalina crescuta la maxim sa umblii cu el?...doar atat si nimic mai mult......DRAGOSTE?...hm,pai ea trebuie sa fie pura,atunci e frumoasa,daca tu incepi cu inselaciuni si minciuni de la inceput,ce viata e aia?
Mirela

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.

Mergi la inceput

Iubirea nu are varsta culaore sau stare civila, ii iubesc si asta e. Intr-adevar nu pot ignora starea lui civila dar asta nu ma impiedica sa-l iubesc...Zilele astea am luat o decizie importanta la inceputul lui sept voi pleca in Anglia pentru 4 luni (interes de serviciu dar puteam sa refuz oferta)si atunci voi avea timp destul sa ma gandesc serios la aceasta relatie si sa vad ce voi face in continuare ( deocamdata nu se mai pune probleme de copil. Chiar sunt foarte confuza nu credeam ca pot fi asa din cauza unui barbat sau din cauza ca iubesc prea mult??? Chiar am nevoie sa schimb putin aerul si vom vedea ce va mai fi.
Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Bine, calatorie sprancenata!
Poate gasesti vreun englezoi simpatic!

quote:
Originally posted by Nordy

Iubirea nu are varsta culaore sau stare civila, ii iubesc si asta e. Intr-adevar nu pot ignora starea lui civila dar asta nu ma impiedica sa-l iubesc...Zilele astea am luat o decizie importanta la inceputul lui sept voi pleca in Anglia pentru 4 luni (interes de serviciu dar puteam sa refuz oferta)si atunci voi avea timp destul sa ma gandesc serios la aceasta relatie si sa vad ce voi face in continuare ( deocamdata nu se mai pune probleme de copil. Chiar sunt foarte confuza nu credeam ca pot fi asa din cauza unui barbat sau din cauza ca iubesc prea mult??? Chiar am nevoie sa schimb putin aerul si vom vedea ce va mai fi.
Va pupic

Mergi la inceput