mama singura

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nordy spune:

Eu nu inteleg un lucru, de ce barbatilor le place sa insele dar ei sa nu fie inselati.M-am certat putin azi dimineata cu al meu (amant)el spune ca daca plec am sa-l insel (si ca n-ar vrea sa plec), cu toate ca el n-ar trebui sa-mi spuna asa ceva din moment ce este casatorit, si nici prin cap nu-mi trece asa ceva il iubesc prea mult ca sa-l insel dar pana la urma si-a cerut iertare a zis ca este putin cam egoist si gelos dar ma iubeste si are incredere in mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

isi bate joc de tine.... auzi ce zice.... da' si tie iti place!

4 ani - februarie 2004
http://community.webshots.com/user/cristinat7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Vai de mine... Mai fata, amantul asta al tau te ia de proasta, te foloseste sexual pentru nevoile lui cind are el chef, cind nu se duce cumintel acasa la nevasta si copil si o face pe nevinovatul si acolo... Creatura infecta!!!! e mai jos decit tiritoarele pe scara animalica!!!
Ia-ti vacanta, du-te si nu te mai intoarce niciodata in aceeasi situatie!!!
Cind tu vei fi plecata sint sigura ca asa ciine in calduri isi va gasi pe alta si uite asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

la pagina 4 am clacat si nu am reusit sa mai rabd asa ca am trecut la 7 si am sa-ti raspund si eu, ca o mama singura ce sunt si ca alte mame singure care ti0au raspuns la acest subiect.

iote ca io am 27 in curand, si sunt mamica unei fetitze care face 1 an in curand. Tatal ei si cu mine nu ne-am casatori, prblemele intre noi au inceput sa apara din momentul in care i-am spus ca sunt insarcinata si am inceput sa discutam : "ce facem". Iaca ca domnu "matur" de 35 de ania cam dat inpoi ca racu in fatza responsabilitatilor, m-a adus in pragul nebuniei, a inceput sa umble cu alte femei si din relatia nostra si sentimentele noastre a ramas un zero barat. Asa ca io mi-am luat talpasitza si copilu si am plecat.

Vrei sa stii ce inseamna sa fii singura cu un copil? Mama draga e al naibii de greu mai ales daca nu ai pe nimeni sa te ajute... are copilu colici si urla de iti vine sa o iei la sanatoasa si sa nu te mai uiti inapoi, dar e al tau, te-ai chinuit in sarcina cu el, te-ai chnuit dupa operatie sa te duci sa-l vezi sa-i dai stangi sa suga, sa il schimbi sa-i faci baie si te intrebi mereu cine e mogaldeatza aia care ti-a schimbat viatza si ti-a rapit tot timpul tau pt distractii si plimbat cainele sau pisica.

Au fost momente cand depresia m-a macinat, au fost momente cand l-am urat pe tatal ei, crezand ca asta e metoda de descatusare a frustarii ca nu pot face nimic ca bebe sa numai plange de durerea cramplor, au fost momente cand m-am urat ca am iubit un astfel de om care era totul pt mine si a devenit un nimic dupa cativa ani.

Eu zic sa te apuci sa lucrezi ca baby siter o perioada (eu am facut asat cativa ani si bine mi-a prins experientza asta, pt ca dupa ce iesi pe poarta spitalului nimeni nu-ti spune cat si unde sa-i pui crema la poponetz sau cum sa-l tii cand il speli singura), sa fii sigura ca o sa ai un serviciu dupa aia doi ani de stat acasa, sau ca vei gasi o cresa sau o bona de incredere pe mana cui sa dai mogaldeatza care e centrul universului tau, ca ai bani pusi deoparte pt carucior, pat, cada si alte necesare cresterii mogaldetii. Sa gasesti un pediatru de treaba si de meserie adevarat care nu "solicita" un ban de fiecare data cand il chemi ca bebe tuseste sau stranuta.

Ai casa ta? Adeca ai un loc unde poti ramane permanent cu copilul? Esti studenta, banuiesc ca stai cu parintii sau cum?

Daca tot iesi in parc cu catlul la plimbare, stai de vorba cu mamici si vezi cum e sa ai bebe, desi varianta baby-sitter e mai adecvata.

Acum, de ce fetele bat tam-tamul pe relatia dintre tine si acest barbat... pt ca e gresit draga mea, pt ca ele incearca sa-ti deschida ochii cu finete asupra relatiei. Inteleg ca il iubesti, dar imi vine greu a crede ca el te iubeste... tu esti buna pt relatii fizice, pt descatusari , pt altceva decat are acasa.

Copilul meu stiu ca sufera dupa tatal ei, are aproape 1 an si decate ori il vede zambeste toata si mie mi se inmoaie si ingreuneaza inima in acelasi timp. Tatal ei habar nu are ca eu dupa fiecare plkecare a lui stau cu ea in bratze pt ca plange bebe, iis imte lipsa. Si? Crezi ca ii pasa? Opinia lui e ca Alexa nu stie ce e aia plecare ca de ce nu creste mare odata, de ce nu vorbeste, de ce nu mereg singura... si tot asa. Contributie din partea lui? hmm.. uneori mai da ceva, alteori zero barat.

Eu zic sa pleci in vacantza sau unde te duci tu si sa gandesti putin la rece... si mai zic sa nu il suni de acolo si sa nu raspunzi la SMS-uri lacrimogene din partea lui. Iar la intoarcere... uita sa suni sa spui ca ai venit, si ai grija de tine si de viatza ta. Vrei un copil? Mai asteapta macar 2 ani...

Parerea mea.

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Am o prietena care a implinit 31 de "anisori"in iarna aceasta.Foarte multi ani a iubit un barbat insurat.Dragoste cu nabadai,ieseau scantei cand se intalneau...Juraminti peste juraminti,promisiuni ca la un moment dat va divorta.Au trecut anii si Fat-Frumos tot insurat si cu o mandrete de amanta.Si prietena mea,la fel ca si tine,era convinsa ca-si doreste macar un bebe de la individ.Noroc ca nu i-a dat D-zeu copil.Pe masura ce a trecut timpul sita n-a mai fost asa noua,relatia a inceput sa scartaie si in cele din urma s-a incheiat.Abia acum,dupa 2 ani,isi da seama cat a gresit.Au fost niste ani irositi si niste sentimente daruite cuiva care nu le merita.Vina ii apartine,dupa cum recunoaste,nu trebuia sa se combine cu un barbat insurat!
Rupe-o cat mai repede cu individul,lasa aiurelile cu facutul copilului si vezi-ti de viata ta!Putin probabil sa asculti astfel de sfaturi atata timp cat tu esti convinsa ca ceea ce-ti ofera el tie este dragoste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna spune:

Draga Nordy,incearca imaginar sa schimbi locul si sa intri in papucii sotiei lui si apoi o persoana ca tine sa-i fie amanta si sa-i faca copii.Brrr..Pe principiul 'ce tie nu-ti place altuia nu-i face'.
Mai ia un pahar cu imaginatie si te gindeste ca ai 7 ani si esti in clasa intii la scoala si cind iti prezinti tatal nu are acelasi nume cu mama ta si toata clasa se uita cel putin ciudat la tine.Ca tatal tau nu prea are timp sa te ajute la lectii ca de fapt nici nu doarme acasa cu tine si mama ta...
Si frisca la toate astea e ca mama ta a vrut asa ..ca se iubea cu un om insurat.Ca i-o fi mincat pamintul pe ceilalti barbati.
Draga mea,incearca sa vezi si valea de dupa deal...nu mai ai 17 ani su nu prea stii ce si cum..
Bucura-te de timpul pe care il vei petrece in Anglia!

Joanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by Freia

la pagina 4 am clacat si nu am reusit sa mai rabd asa ca am trecut la 7 si am sa-ti raspund si eu, ca o mama singura ce sunt si ca alte mame singure care ti0au raspuns la acest subiect.

iote ca io am 27 in curand, si sunt mamica unei fetitze care face 1 an in curand. Tatal ei si cu mine nu ne-am casatori, prblemele intre noi au inceput sa apara din momentul in care i-am spus ca sunt insarcinata si am inceput sa discutam : "ce facem". Iaca ca domnu "matur" de 35 de ania cam dat inpoi ca racu in fatza responsabilitatilor, m-a adus in pragul nebuniei, a inceput sa umble cu alte femei si din relatia nostra si sentimentele noastre a ramas un zero barat. Asa ca io mi-am luat talpasitza si copilu si am plecat.

Vrei sa stii ce inseamna sa fii singura cu un copil? Mama draga e al naibii de greu mai ales daca nu ai pe nimeni sa te ajute... are copilu colici si urla de iti vine sa o iei la sanatoasa si sa nu te mai uiti inapoi, dar e al tau, te-ai chinuit in sarcina cu el, te-ai chnuit dupa operatie sa te duci sa-l vezi sa-i dai stangi sa suga, sa il schimbi sa-i faci baie si te intrebi mereu cine e mogaldeatza aia care ti-a schimbat viatza si ti-a rapit tot timpul tau pt distractii si plimbat cainele sau pisica.

Au fost momente cand depresia m-a macinat, au fost momente cand l-am urat pe tatal ei, crezand ca asta e metoda de descatusare a frustarii ca nu pot face nimic ca bebe sa numai plange de durerea cramplor, au fost momente cand m-am urat ca am iubit un astfel de om care era totul pt mine si a devenit un nimic dupa cativa ani.

Eu zic sa te apuci sa lucrezi ca baby siter o perioada (eu am facut asat cativa ani si bine mi-a prins experientza asta, pt ca dupa ce iesi pe poarta spitalului nimeni nu-ti spune cat si unde sa-i pui crema la poponetz sau cum sa-l tii cand il speli singura), sa fii sigura ca o sa ai un serviciu dupa aia doi ani de stat acasa, sau ca vei gasi o cresa sau o bona de incredere pe mana cui sa dai mogaldeatza care e centrul universului tau, ca ai bani pusi deoparte pt carucior, pat, cada si alte necesare cresterii mogaldetii. Sa gasesti un pediatru de treaba si de meserie adevarat care nu "solicita" un ban de fiecare data cand il chemi ca bebe tuseste sau stranuta.

Ai casa ta? Adeca ai un loc unde poti ramane permanent cu copilul? Esti studenta, banuiesc ca stai cu parintii sau cum?

Daca tot iesi in parc cu catlul la plimbare, stai de vorba cu mamici si vezi cum e sa ai bebe, desi varianta baby-sitter e mai adecvata.

Acum, de ce fetele bat tam-tamul pe relatia dintre tine si acest barbat... pt ca e gresit draga mea, pt ca ele incearca sa-ti deschida ochii cu finete asupra relatiei. Inteleg ca il iubesti, dar imi vine greu a crede ca el te iubeste... tu esti buna pt relatii fizice, pt descatusari , pt altceva decat are acasa.

Copilul meu stiu ca sufera dupa tatal ei, are aproape 1 an si decate ori il vede zambeste toata si mie mi se inmoaie si ingreuneaza inima in acelasi timp. Tatal ei habar nu are ca eu dupa fiecare plkecare a lui stau cu ea in bratze pt ca plange bebe, iis imte lipsa. Si? Crezi ca ii pasa? Opinia lui e ca Alexa nu stie ce e aia plecare ca de ce nu creste mare odata, de ce nu vorbeste, de ce nu mereg singura... si tot asa. Contributie din partea lui? hmm.. uneori mai da ceva, alteori zero barat.

Eu zic sa pleci in vacantza sau unde te duci tu si sa gandesti putin la rece... si mai zic sa nu il suni de acolo si sa nu raspunzi la SMS-uri lacrimogene din partea lui. Iar la intoarcere... uita sa suni sa spui ca ai venit, si ai grija de tine si de viatza ta. Vrei un copil? Mai asteapta macar 2 ani...

Parerea mea.

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Freia, esti extraordinara!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Freia, esti o femeie si o mamica super!...iar la sfaturile date de tine Nordy-ei subscriu 100%!

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
dpn 25 aug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

...parerea mea...

zici tu ca relatia dureaza de numai 9 luni (extrem de putin timp si pentru o relatie intre 2 oameni care se vad mereu, nu ca voi care v-ati vazut poate a zecea parte din cat ar fi petrecut impreuna un cuplu fara alte oblicatii...) si ca acum 5 luni ai facut un avort...cum s-a luat decizia aceea? nu-ti cer sa ne spui noua, iti cer sa te gandesti tu...un alt aspect, e daca el vrea sa faca un copil cu tine, dar baniesc ca raspunsul la prima intrebare lamureste cumva si acest aspetc...
la varsta ta, nici nu poti sa zici ca au intrat zilele in sac...ce naiba, ai DOAR 27...
vezi-ti de viata ta si nu te mai incurca cu jumatati de masura, viata asta e grea si in doi, dar singurica si cu un bb...
daca te hotarasti sa rupi relatia, pleca in uk hotarata pe treaba asta, nu zice ceva de genul vedem cum si ce se mai intampla pe acolo...daca faci asta, pun pariu ca in momentul intoarcerii el si-a gasit pe altcineva cu care sa plimbe catelul...
capitolul principii l-au acoperit bine fetele, eu nu mai zic nimc...
stiu ca dragostea e oarba...
gandeste-te asa: ori continuii relatia asta, bazandu-te pe felul in care el se comporta acum, cand e baiat de treaba (eu toptusi nu as avea incredere mare in el, din moment ce face ce face...) si faci un bb, pe care il vei creste singura si fara vre-un ajutor din partea lui, ori ii dai frumos papusii si iti gasesti pe altcineva...
ia plimba catelul pe alte aleei si prin alte parcuri, ca mai sunt si barbati singuri...
bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Freia,respectele mele!

Lia&Andrew

Mergi la inceput