Mamici de septembrie-octombrie 2004 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

Buna burtici!
Hop si io la apel. Zilele trecute am fo la oftalmolog si mi s-a spus ca nu e nici o problema daca nasc normal in conditiile in care am miopie -5 . Cica pt linistea mea sufleteasca sa ma mai duc peste vreo 2 sapt pt dilatare de pupila si sa cerceteze fundu ochilor. E al doilea dc la care ma duc si tind sa cred ca au dreptate asa ca am renuntat la ideea de cezariana.
Nu pot sa cred 300 euro pt o cezariana??? Pai daca are 3 pe zi ia 900 dintr-un foc ...ca sa nu mai zic ca lunar asta presupune un salar mai mare decat a unui ginecolog de pe aici....
Danyce se pare ca ai o carenta de fier caci limita cica e 10 .... Am inceput sa ma indop si io cu fier si data viitoare o sa cer si reteta pt magneziu ca ma apuca niste carcei noaptea de mi vine sa ma urc pe pereti...
Incet, incet m-am apucat si io de cumparaturi ca nu ma pot lasa in baza sotului care mi promite ca se ocupa el de toate. Ce fain de voi ca mereti cu sotii la cursuri ...al meu ajunge dupa 7 seara asa ca am zis pas.
Fetelor la 1 septembrie trebuie sa ne mutam si ma gandesc cu groaza la ce ne asteapta plus ca termenu e pe 22 .... Sper sa nasc la termen si nu inainte ..
numai bine,
mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Mi-am facut si eu in sfarsit album :
http://community.webshots.com/user/madaspa
daca nu il puteti vedea sa-mi spuneti.
Bine ai venit Raisa din concediu!

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca de 31
sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucule spune:

Buna fetelor, azi am fost si am vazut spitalul in care voi naste.
SUPER FAIN SUPER NOU SUPER DE SUPER.
Normal ca am intrat in spital plangand de frica si nu stiu de ce, dar asa fac eu de obicei...
Am vazut cumarata sala pt cezariana care e si mai super mishto, au si o cada mare mare verde pt nasteri in apa, asistenta sefa o poloneza, care habar nu are de engleza.... asa ca o sa ma inteleg cu ea in germana mea de balta, ca nici olandeza nu stie... Oricum am auzit din nou intrebarea DE CE VRETI CEZARIANA? raspunsul meu a fost ca de obicei: ASTA ESTE ALGEREA MEA SI A LUI DIM SI BASTA, SI MI-E FRICA DE O NASTERE NORMALA SI DACA POT ALEGE CARE E PROBLEMA?
Asa ca a inteles ea ce a vrut, oricum la inceput a fost fff acraaaaaa apoi si-a mai revenit, cica data viitoare trebuie sa ma duc cu un maldar de maculatura, fisa de la dr in care sa scrie tralala plus recomandare de la dr ca vreau cezariana cu narcoza sau cu epidurala, cum o vreau eu , plus nu stiu ce stampile de la nu stiu ce asigurare si de la intrare , ma rog stie DIm mai bine treburile astea, ca doar a mai trecut de 2 ori prin asta, eu habar nu am, ce trebuie si cum trebuie cu hartzoagele...
Am vazut ca scrieti ca platoti atatia bani pt o cezariana , mult fratilor..... Sper ca si serviciile sa fie pe masura. Eu aici nu am sa platesc nimic.
Am cumparat si eu pt bebe o gramada de bluzite si de pantalonasi si de bodiuri si caciulite si tralalala. Le-am intins prin casa, si ma simt ciudat uitandu-ma la ele, imi aduc aminte de sora mea, care e cu 13 ani mai mica decat mine, imi aduc aminte cum o spalam , cum o imbracam, cum ii dadeam biberonul.... Ei dar mai este putin si o sa ma joc din nou cu bebele

Caldura ma omoara, ca de altfel si nesimtitii care lucreaza cu noi si care au tot felul de pretentii aiurea, ca doar asa se intampla tot timpul, esti bun la inceput, te iau de prost. Dar e prea tarziu cred acum sa mai schimb ceva... Azi m-am enervat cumplit, timp de o ora a trebuit sa ma concentreza sa imi revin , am crezut ca nasc... asa nervi mi-am facut si asa contractii am avut, oricum erau neregulate si ba mai puternice ba mai slabe, m-am speriat si timp de o ora am stat cu Dim la telefon si respiram noi impreuna, ei pana la urma m-am linistit.... trebuie sa schimb foaia cu nebunii

Speram sa ploua in curand poate se mai racoreste.

Catelul Nick pe cat de slabanog era la inceput cand l-am luat adica acum 3 sapt pe atata de grasalan este acum si se cere afara, si are doar 14 saptamani. Azi mi-a furat vreo 3 camasute d'ale bebelui si le=a ascuns la el in cos, dar cand i-am zis sa le aduca inapoi a executat ordinul, deci sunt ff mandra de al meu cadou, catelul Nick.

Sunt fff agitata, si plang ff des in ultima perioada, cu somnul am si eu probleme, am inceput sa vizitez toaleta fff des, am o senzatie de presiune in piept, in burta, ce mai , de fapt presiunea asta este peste tot, si continua

Imi amorteste mana dreapta de la degete incepand de cateva zile, ce o fi ? tre sa ma duc sa intreb dr-ul, si amortindu-mi asa, nu mai pot nici pixul sa il tin in mana, de scris nici nu mai incape discutie, patiti si voi din astea????????

In rest , as dormi ca o bestie, dar uite ca nu pot.....
va pup pe toate si bun venit celor noi

ralucule
http://community.webshots.com/user/ralucule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici. Chiar incepusem sa ma ingrijorez ca nu mai apareti pe forum... cand lipsesc si eu un pic, scrieti vreo 2 pagini Am reusit sa doooorm! Si asta acum pe zi; de la 1 la 3.30... hehe... pai ca nu se mai putea, zau!

Raisa, sa intelegem ca ai venit cu forte proaspete. Sa stii ca si pe mine ma doare burtica dupa ce ma palpeaza dr. Fie si ginecologul... Nu mai vorbesc dupa eco... Ti-a mai trecut?

Mada, Doamne ajuta pentru operatia mamei tale si iti tinem pumnii la amandoua. Ti-am vazut pozele. La mine nu au mers cateva de la "sectiunea" burtica... zice ca ori sunt mutate ori sterse, ceva de genul asta. Semeni foarte bine cu mama ta

Mari, si eu am miopie (un pic mai avansata ca a ta) si mi-a zis dr. sa nu crede ca e cazul sa se ajunga la cezariana (cu toate ca eu am fost convinsa inca de la inceput sa fac)... deci voi incerca normal si daca se va semnala ceva se va trece la "taiat"...

Doamne, fetelor, ma si speriati cu sumele astea... Mai ca uitasem ce inseamna prestatia medicala in Ro... dat in stanga si in dreapta... Cred ca va este foarte greu sa scoateti banii astia... Are dreptate Mari, si pe aici este la fel... nu se pune problema sa dai in plus... Bine esti la un medic particular, dai, dar cat are tariful. Stii de la incept la ce te inhami. Sa concluzionam ca o duc destul de bine medicii din Ro...

Va pupam pe toate si sa aveti grija de burtici.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetelor,

mi-am facut si eu ieri o poza cu burtica de acum , si am bagat-o la album...daca vreti sa vedeti.

M-am uitat eu la pozele voastre insa , mamicilor, aratati tare bine in comparatie cu balena de mine, se pare ca sunt cea mai tare la kg. dintre voi.
Si mai am o problemuta , daca ies pe strada se uita toti la mine ca la urs...si se mira cunoscutii ce burta mare am...am inceput sa ma cam satur si nu prea mai ies din casa.
Si voua vi se intampla?

Cristina 34 sapt.
Dr. Texier ,Clinique des Franciscaines
http://community.webshots.com/user/blue77102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Blue si eu am aceeasi chestie : nu-mi mai vine sa ies din casa sa se uite toata lumea la mine ce burta mare am - pt ca este exact ca a ta, si eu inainte eram super slabuta. M-am ingrasat pana acum cam 14 kg si probabil ca mai am destule de pus dar ce pot sa fac? Oricum stau linistita pt ca la primul copil am avut 28 kg in plus de care am scapat rapid.

Mari poti manca in fiecare zi banane (cel putin una) si ai sa vezi ca-ti trec carceii.

Raisa dar ce dr nebuna de familie ai. N-am inteles care este treaba ei cu pipaitul! Nu intra in sarcinile ei! Sa-si vada de tensiune si cantarit si retete gratuite si sa lase ginecologul pt alte probleme!

Mada multa sanatate mamei tale! Saracuta de tine ce probleme poti sa ai!

Mina si noi tot prezervativ folosim - dar nu toti barbatii accepta asta.

Eu astazi am fost in Carrefour unde am stat in picioare cam 4 ore si sunt rupta de spate si de burta. Ma dor de fapt toate! Am intrat si la Mobexpert unde m-am imbolnavit - imi vine sa-mi schimb toata mobila si toate perdelele (le am de 6 ani)

Pupici

Mel 32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Eu am reusit sa dorm si noaptea trecuta, chiar foarte bine. Sunt foarte fericita ca mai m-am odihnit, parca sunt alta. Azi am avut si bucuria ca mi-au venit muncitorii si mi-au terminat dulapul din dressing (sau cum s-o scrie ) si camera copiilor iar de maine se ocupa de dormitorul nostru si de bucatarie. Eu le-am zis sa se ocupe de dormitorul nostru mai intai ca dupa ce-l montez sa pot sa aduc si patul lui BB si tot ce mai trebuie. Damian o sa doarma cu noi in camera cam 1 an (asa am procedat si cu Ioana si a fost OK). Am senzatia ca toata lumea se misca incet si nimeni nu-i in stare de nimic si ma umplu de nervi pentru ca le-as vrea pe toate gata cat mai repede si cel mai tare ma enerveaza faptul ca eu nu sunt in stare de nimic. Ca sa ma duc sa caut niste amarate de manere pentru dulapuri fac eforturi colosale (si evident ca ma duc cu masina)da' nu mai e mult nu?

Fetele care faceti cezariana, sa stiti ca eu m-am hotarat 150 euro la dr., 1,5 mil la anestezist si 1 sau 1,5 mil. la neonatolog iar in rest mai vedem (oricum trebuie sa avem multe hartii de 50 de mii si de 100).

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!...eu nu am mai scris de 2 zile si vad ca voi ati fost foarte active..asta e un lucru bun!....CYBIP SI JOIN C ,bine ati venit!...sa aveti nasteri usoare si multa sanatate si la bebeii!...MARIMAR,multumim de articol,e interesant,unele din metode le-am gasit si aici in America,deja sunt aparute pe piata...eu sunt la primul bebe si mai vreau unul ,deci nu se pune problema de o metoda definitiva,dar e bine de stiut despre toate...MINA,apropo de prezervativ,este ok,dar nu este 100% la 100% si deci daca nu vrei sa mai faci un bebe e riscant...iar intradevar nu este la fel ca fara el,sper ca ma intelegi,mie personal si sotului meu nu ne place extraordinar de mult cu prezer.,dar asta e,fiecare poate sa aleaga...eu cred ca voi folosii pilulele dupa nastere pt ca mie mi-au facut bine,avand si ceva probleme cu chisturile ovariene....MADA,sanate multa mamei tale si bafta cu operatia!...pozele sunt super,tu nu te-ai ingrasat prea mult ,am observat eu...ce fain...!...RALUCULE,sa sti ca si eu am probleme,mici inca,cu amortitul mainii,insa imi e frica...pt ca s-ar putea sa fie din cauza lipsei de calciu,eu am avut probleme mari cu calciu acum vreo 8 ani si de atunci am oroare,imi amortea tot corpul si gura,era rau de tot ...doctorul m-a avertizat atunci ca la nastere s-ar putea sa am probleme pt ca organismul meu pierde pe undeva calciu si nu se stie pe unde...insa la anlizele care le-am facut aici,astia zic ca e totul in regula...naiba stie ce sa zic!......oricum mai bine intrebi doctorul pt ca poate sa nu fie aceeasi problema ca si la mine...CRISTINA(BLUE),am vazut si poza ta,ce burtica mare ai,dar e super faina...si nu mi se pare ca esti la cate saptamani ai,doar burtica e mare si asta e bine...si eu am inceput sa pun multe kg pe mine in ultima luna,si ma cam ingrijorez,pt ca eu am si mai putine saptamani ca voi......am deja 13kg la 28 sapt,hm,ce zici de mine?....sunt ...dar adevarul este ca imi e foame aproape tot timpul,nu stiu ce sa mai fac?!...
Fetelor ,cu somnul stau mai bine de 2 zile,doar ca merg des la pipi,si apoi ma chinui sa adorm ,dar macar reusesc cumva cumva...
Insa eu sunt trista putin pt ca bebele meu nu e asa de activ de 2 zile incoace...doar seara si foarte putin ziua .se misca,sau cel putin asa il simt eu...vad ca voi ii simtiti pe bebeii toata ziua si tare...eu nu ma pot lauda cu asta,si imi pare asa de rau...sper sa nu fie nimic in neregula!
Hai ca iar m-am intins cu vorba!...Va pupicesc pe toate si ne auzim maine!
la si la!
Mirela si 28 sapt,Robert Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Fetili,ne mai iubiti ,ne mai primiti la voi daca vine bebita mai repede,Dpn-ul ar fi 28aug-3septembrie,iar nea doctoru a fixat cezariana pt 28aug seara,asta daca e si bebelina de acord si nu vine mai repede.Avem mari discutii in legatura cu numele.Cum vi se pare Katherin Duma?Mie imi pare ca suna bine.In rest suntem bine,numai ca eu una am cam ajuns la capatul rabdarilor,si asta inca demult,nu de acu.Bebita mea e ghemuita jos de tot,parca-ar vrea sa iasa;Pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Deci sunt singura insomnica!!

Mergi la inceput