Canada (6)
Raspunsuri - Pagina 7
Emilly spune:
Adi chiftelele din soia le-ai gasit gata preparate?iar tofu care stiu ca e preparat si care nu?ala patratos din comert ca pachetul de unt e gata preparat?ce-mi recomanzi sa cumpar de inceput?
Daca nu ti-e prea greu da-mi si faimoasa reteta, te rog.Mii de multumiri pentru lamuriri
Emilly & Ilinca (26 ian.2004)
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/InMerrionPark.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/Rosmere6net.jpg
monbb1 spune:
Buna fetelor, va citesc de ceva timp si iau acum curaj sa va bombardez cu intrebari.
Sunt in 29+ sapt si asteptam un baietel (Sebastian ne gandim sa-i punem numele) pe 31 oct.
Am inceput sa ma uit prin magazine dupa ce ii trebuie.
Are cineva carucior Perego? ne uitam la modelul Pliko P3 si as fii vrut sa aflu parerea altora care l-au folosit.
aici, in Montreal cel putn, scaunele de masina Perego sunt f scumpe noroc ca am gasit un magazin care iti inchiriaza scaunul nou pt 6 luni. Ati auzit de alte solutii?
Ce marca de cosmetice folositi voi pt bebiti (Aveeno, Gerber) si ce produse ati cumparat. Am inteles ca Vaseline e bun dupa ce il speli la fundulet si il usuci. Ce parere aveti?
Cu drumul cu avionul si noi ne tot intrebam cum o sa facem caci vrem sa mergem in Romania inainte sa aiba 6 luni si aud tot felul de variante. In principal ca trebuie sa rezervi din timp ca sa prinzi loc pe randul din fata unde sunt niste mese mici prinse in perete pe care pui copilul. Unii spun ca iti da un cosulet de la ei, altii ca nu. Tot incerc sa aflu daca trebuie sa il aduci in scaunul de masina sau cum faci daca ei nu-ti dau cos: copilul e mic, il tii mereu in brate? daca inca nu-si tine bine capul?
V-am spus ca sunt plina de intrebari...merci mult
Monica - Montreal, DPN 31 oct
bebitzu spune:
buna,
eu de cand am venit aici folosesc pentru Mihnea - Vaseline, si sunt foarte multumita.In tara am folosit NIVEA.La baie (sampon, sapun) folosim produse Baby Jonhson.
DIALORI spune:
b]Baghera,[/b] depinde f.f.f mult la ce companie ai bilet; de exemplu: eu am plecat cu "LOT POLISH" si au avut niste conditii de mizerie, iti sfatuiesc prietenii tai sa nu mearga cu acesta companie mizerabila, de ce iti spun pt. ca steward. nu m-au ajutat deloc si tine cont ca m-am dus doar eu si cu fetitza mea de 8 luni,nici macar nu m-au intrebat daca are nevoie de apa sau sa-mi de-a niste apa fiarta sa-i pregatesc formula, absolut NIMIC, plus caci bb-ei nu au voie decit la un singur bagaj de mana care si acela trebuie sa cintaresca doar 3 kg.
Alte companii cum ar fi KLM, iti ofera "cica"si mancare pt. bb-ei; ce pot sa-ti mai spun ca e foarte dificil sa mergi cu un copil mic pe avion. Atit dor pot sa-ti spun si sa ceara cit mai multe informatii la compania cu care zboara.
Pa si mult succes.
iselin spune:
Despre companiile aeriene: am circulat cu Lufthansa, e bine, toata lumea draguta!
Eu personala nu indic nimanui scaunelul de masina, pt ca bebe nu poate sta in scaun atatea ore. La compania aeriana daca insistati sigur gasesc un cosulet pt voi. De altfel avioanele mai noi au special locuri pt mama si copil si cosulet. Despre bagaj: in cala bebe a avut dreptul la o valiza de 32 Kg, iar in avion o valiza de 8 kg, o umbrela(!!!!!!!!), o gentuta cu mancare pt bebe.
ange spune:
si eu semnez pt. Lufthansa.Doar ce mi-au venit copii acasa cu compania asta.Eu personal nu am zburat cu ei insa toata lumea spune ca sunt cei mai buni
monbb1,eu folosesc pt. Robert din cand in cand produsele "aveeno".In rest "trag" cu produse romanesti la greu
ange,mamica de 2ori
Pucku spune:
Fetelor care atzi fost in Stratford?
Este cineva din zona aia pe aici?Uite sotul i se face o oferta tentanta la Stratford, maine mergem sa vizitam si noi orasul dar as vrea sa aud si bune si rele.
Ce ma incanta cel mai mult e ca la pretul de aici la 2 bedroom acolo ii iau casa in chirie[bis, ce nu ma incanta e ca nu am atatea facilitati ca aici, exista IGA, sellers, Walmart si Shpoppers Drug Mart, dar exista multe ferme, si menoniti aproape.
Na, o'm vedea . pupici
Corina si Stephanie- 18.04.04
Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi
AlbaIulia spune:
Puckule draga,
Noi am trecut prin Stratford si ne-a placut, linistit, micut, cochet, festivaluri de teatru, loc berechet de plimbarici ptr. puiut, fara poluare si fara stress-ul oraselor mari. In ceea ce priveste faimoasa iarna canadiana acolo, zau nu stiu, spune-ne ce impresie va face voua dupa ce-l vedeti.
Success si pupici
AlbaIulia