Canada (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Merci mult de raspunsuri.
Cred ca Vaseline si Aveeno va fii prima noastra incercare.

Cu avionul, multa lume imi recomanda Lufthansa, o sa incercam cu ei cu rezervare din timp ca sa luam loc cu patut si cosulet.

Iselin: Interesant ca iti da dreptul si la bagaj in plus pt bebe desi nu-i cumperi loc. Cat despre umbrela (!!) vreau sa cred ca se refereau la caruturile alea mici de 15CAD care se pliaza ca o umbrela. M-am mai linistit ca nu trebuie sa car dupa mine scaunul de masina.

Merci, un weekend super la toate fetele
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs spune:

monbb1, intamplator eu am de la Peg-Perego modelul Pliko P3.Ti-l recomand, eu sunt foarte multumita de el. Se poate plia ca o umbrela si nici nu este prea greu. Este foarte important sa tii cont de asta cand cumperi carucior. Eu il folosesc din octombrie anul trecut si inca este in stare foarte buna, tinand cont de faptul ca
l-am carat si cu mine in Romania.
Vezi ca cei de la Peg-Perego fac set scaun de masina (cosulet) care se poate monta si in carucior + caruciorul propriu zis. Din cate stiu eu daca cumperi set poti obtine un pret mai bun. Incearca.
In cosuletul montat in carucior fetita mea a stat pana la 6 luni si a fost f. bine , ptr. ca este foarte comod si calduros fata de celelalte.
Referitor la calatoria cu avionul, e bine sa rezervi din timp bilet si sa insisti sa ceri loc la consola.Asta inseamna ca-ti vor da , asa cum au spus si celelalte fete, loc in primul rand , unde se prinde in perete un fel de patut. Asa a fost la Austrian Airlines cu care am calatorit eu. Serviciile nu au fost extraordinare dar daca ceri ceva te servesc.Plus ca, plecand din Montreal, are cea mai scurta perioada de tranzit, ceea ce e foarte important cand circuli cu bebelus.

Numai bine tuturor mamicilor, burticilor si bebeilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosa spune:

Monica, eu am rupt doua carucioare la primul copil, daca imi dadea D-zeu minte cumparam Peg Perego de la inceput. La al doilea am luat carucior (Milano, parca???) si high cahir (Prima Pappa) si sint super multumita de ele. La cit de activ e baiatul meu, ceva mai subred nu rezista pe mina lui. Cite sarituri si aruncari pe spate au vazut obiectele astea.. si inca arata excelent, mai cresc citiva copii in ele. Acum ma gindesc sa mai fac unul, ca e pacat de echipament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Mamici cu bb-ii frumosi ce le dati voi la mititei in manute sa molfaie?
Am un material de la asistenta care i-a facut vaccinul de 6 luni in care zic ei sa-i dau toast...mi se pare cam devreme.
Aveti ceva idei?rog frumos la voi!

Si inca ceva, ce iaurt exista in comert special pentru bb-i??voi de care le dati si cam de la cite luni ati inceput?

Multumesc tare, tare mult!

Emilly & Ilinca (26 ian.2004)
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/InMerrionPark.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/Rosmere6net.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Fetelor as avea si eu o intrebare la voi poate ma puteti ajuta ca tare m-a dat peste cap chestia asta.
As vrea sa o chem pe mama in vizita ca nu si-a vazut nepotelul pina acum si la ambasada "am auzit" ca trebuie sa prezinte actul de proprietate ori ea nu are casa pe numele ei este pe numele bunicului si am inteles ca nu i-ar da viza daca nu produce dovezi ca are proprietate.

Parintilor vostri cind au venit ce documente le-au cerut la ambasada?
Mai sintet printre voi cazuri cind parinti nu au o proprietate in tara si au obtinut viza?

Abia am asteptat sa vina mama si acum cind am auzit de asta ...

Emilly eu i-am dat danone pentru copii pe la 8 luni

Va pupici
Dana si Joshua
http://members.rogers.com/joshuas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

Dana, daca este pensionara nu-i trebuie act de proprietate (din cat stiu eu).
Cel mai simplu ca sa te lamuresti, vezi aici http://www.dfait-maeci.gc.ca/canadaeuropa/romania/
.... am uitat... si aici http://www.cic.gc.ca/english/applications/visa.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

monbb1: este vorba despre o umbrela, la propriu, pt ploaie(!!!!), dar ai voie si cu carut umbrela (acesta intra la categoria greutate / persoana, adica in cele 8 kg admise in avion)

Emilly: eu i-am dat iaurt Danone natur, si in romania si in canada. f bun, doctorul chiar recomanda pt reglarea tractului intestinal. marca speciala pt copii: danonino si petit danone.
despre rontait in mana copilului? am inteles bine? atunci: mar, biscuiti, covrigei, branzica baghete, portocale. dar la 6 luni nu i-am dat decat mere (feliute), morcov (a refuzat), portocale (feliute)
uite un topic pentru varsta la care ar trebui aplicate alimentele copiilor:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30439

pupici canadiencelor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca67 spune:

buna seara,

daca stie cineva care e urmatorul pas pe care trebuie sa-l faca o

familie care vrea sa emigreze in canada,dupa acea autoevaluare online?
daca stie cineva,deasemeni ce sansa poate avea o familie cu 4 copii sa

reuseasca sa se descurce in quebec?
daca stie cineva ce ajutoare se ofera pt. copii in quebec,de gen

asigurari medicale gratuite s.a....
mi-ar fi de mare ajutor sa stiu parerile voastre,mai ales ale celor

care deja au trecut prin asta.va multumesc anticipat tuturor celor care

ar putea sa-mi usureze cat de cat luarea unei hotarari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Dana, parintii mei au prezentat actul de propietate la ambasada cand au venit. Acum nu stiu daca e obligatoriu sau nu si cat e de important actul ca sa-i dea viza. Bafta !

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Merci ult pt raspunsuri
Rocs si Rosa: Ne-am hotarat pt un Perego Pliko carucior plus scaun de masina. Scaunul e f scump, dupa parerea mea 209CAD numai scaunul, dar am avut noroc ca am gait un magazin in Montreal care inchiriaza scaunul pt 60 luni, pe80CAD. Mi-era teama caci nasc la sf lui octomebrie si sa nu-i fie frig in Pliko, chiar daca il imbrac cu haine de iarna. E drept insa ca de fapt bebe sta in scaunul montat pe carucior.

Anca67: In Quebec toti rezidentii permanenti si cetatenii au asigurare gratuita de la stat. Cum te poti descurca cu patru copii e greu de spus, depinde de meseria voastra, a parintilor, depinde de visele voastre, la ce va asteptati. Stiu ca ajutorul pt copil nu e f mare dar nu stiu exact cat este, poate o mamica poate sa va ajute la capitolul asta.

Numai bine
Monica

Mergi la inceput