SAGETATOAREEE- pregatiti arc'!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

La multi ani tururor fetelor care sunt nascute sub acest semn, fiti voi insusi si nu faceti compromisuri , nimeni nu face asta pentru voi.

Claudia 99

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Si eu tot sagetator, de 14 dec.'72

Claudia 99

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream spune:

Bee si eu tot pe 23 noiembrie sunt nascuta, LA MULTI ANI tie si tuturor sagetatoarelor de fapt. Sunt mandra de zodia mea, un singur defect cred ca avem, suntem prea sufletiste si asta uneori ne aduce tristete. Zicala care zice asa: "O femeie trebuie sa fie mama ideala, doamna in societate si c.... in pat" cred ca ne caracterizeaza. Semnul focului oare are de-a face cu c.... in pat? Glumeam doar sau cine stie...

www.babiesonline.com/babies/a/andydaniel/" target="_blank">steaua noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

La multi ani, sagetatoarelor (celor care au trecut si celor care urmeaza, inclusiv eu - sac!)

Petro.

http://it.photos.yahoo.com/pet_ro2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

La multi ani, sagetatoarelor (celor care au trecut si celor care urmeaza, inclusiv eu - sac!)

Petro.

http://it.photos.yahoo.com/pet_ro2005

Noi vom sarbatori in aceasi zi!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns contactnicole spune:

La multi ani sagetatori!
La multi ani, fairy_adina!
Maine sarbatorim, vom fi mai intelepte cu un an! Sper!

Nickidutza
"Cuvintele sincere nu sunt intotdeauna elegante;Cuvintele elegante nu sunt intotdeauna sincere!(Lao Tzi)"

Mergi la inceput