SAGETATOAREEE- pregatiti arc'!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

eu stau cel mai bine cu taurii, va rog frumos, mama si fata!!!! imbatabil!!! mai lipsea sotul din panoplie, din fericire el e geaman, ca altfel nu stiu ce ma faceam!!!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream spune:

Si eu am o prietena "taur" si ne intelegem tare bine, deci sigur e ceva de fiecare din noi avem prietene "taur". Perechea mea e "fecioara" si e semn de pamant. E chiar opusul meu.

www.babiesonline.com/babies/a/andydaniel/" target="_blank">steaua noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fairy_adina spune:

si eu sunt sagetatoare (6 decembrie) stau bine la capitolul filozofie... dar pusul in practica ma omoara. Nimeni nu e mai optimist ca mine, chiar si cu frigiderul gol. Zice lumea ca-s nebuna... de optimism. Sufar de dragoste fata de Dumnezeu. Cu el ma cert , cu el ma-impac , el e "pila mea " ce mai tare. (Asa le spun tuturor... las ca am eu o pila... pe Dumnezeu.

Sotul ... tot sagetator - pe 9 decembrie, dar nu e inversul meu. Suntem ca fratii ( adica stati asa, nu intelegeti gresit) in
trei ani deja trei copii ( ce pacat ca de unul o sa-mi fie dor toata viata... )
Sagetatoarele sunt niste super luptatore, dar cu dreptate, ne le place lupta pe ascuns, da domle totul pe fata. CAm asta e la ele, d'aia se frig, ...parerea mea

Se inteleg bine cu toate zodiile, pentru ca sunt cele mai idealiste... pentru ele conteaza prea putin eticheta omului, si mai mult sufletul lui

....parerea mea

www.geocities.com/claudiucioca" target="_blank"> Ajutati-l sa cante din nou
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62812" target="_blank">Maini condamnate la tacere
Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Si eu ma impac bine zu zodiile de pamant: taur, capricorn. Mai putin fecioara.
Luna asta e luna noastra!
LA MULTI ANI tuturor sagetatoarelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

si eu ma impac f rau cu fecioarele. nu am deloc prieteni din zodia asta si pe nimeni in familie, din fericire.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Intru si eu in randul sagetatoarelor de decembrie (1 Decembrie). Majoritatea prietenelor sunt Raci iar sotul meu e Balanta. Ma mai inteleg bine cu Pestii si Scorpionii.
Apropo de inceputurile discutiilor, aspir si eu la premiul de mama ideala....atunci cand va veni momentul.

POZE
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Si eu,si eu sagetatoare(30 noiembrie).Sotul meu fecioara cu care ma inteleg f bine,minunea mea mica tot fecioara cu care sper sa ma inteleg bine in viitor.Mama ideala sper din tot sufletul sa ma considere fetitza mea cand v-a mai creste putin(doar parerea ei conteaza pt mine),amanta ideala nu as vrea sa ajung sa fiu considerata,iar doamna in lume imi place sa cred ca sunt.
Pupici!!!

Alinutza si
ingerasul Fabiana Alexia
http://photos.yahoo.com/alina13fan
http://photos.yahoo.com/alyfabi

"Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!"-- Raymond Ruyer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

si eu sunt sagetatoare pe 10dec. iar sotul meu fecioara,cum a mai spus si dream total opusul meu,deocamdata merge asa sper sa mearga si in continuiare,eu sunt f.impulsiva si nu las sa treaca nimic de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

La multi ani,sagetatoarelor!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Si eu sagetatoare, 23 Noiembrie. Sotzul Berbec, minunat. Speram ca fetitza pe care o asteptam sa fie sagetatoare ca mama sa-i mancam urechile lui tati. Ma inteleg minunat cu toate zodiile, dar nu prea suport gemenii (barbatzi).

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput