SAGETATOAREEE- pregatiti arc'!!
Raspunsuri - Pagina 14
motanik spune:
Bun venit sagetatoarelor!
--------------------
Andra
Noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">La numai un anisor, are diabet...Ajutor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59084" target="_blank">Cine este Alex? haideti sa il cunoasteti!
pisik 4ever spune:
ia spuneti arcaselor, ati remarcat daca aveti afinitati cu anumite semne? nu vorbesc de familie, ca e "impus" dar prietenii ni-i alegem. asadar aveti prieteni din toate semnele zodiacului, sau mai multi intr-o zodie?
You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05
dana n. spune:
Pisik4ever,suntem nascute in aceasi zi,pe 15 dec.!eu in 1980,tu?
Eu una nu imi aleg prietenii in functie de zodie,mai important este caracterul...care difera la persoane din aceasi zodie.
Mieke ,bine ai venit si tu!
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
pisik 4ever spune:
eu in 71. poate sa ne faca cineva o listuta cu ziua de nastere a fiecareia sa o punem la inceput? poate cea care a deschis subiectul, ei ii revine onoarea...
eu am prietene scorpion, balanta, rac, gemeni. nu am reusit sa leg prietenie niciodata cu pesti sau fecioara.
... si bursuca 08.05.05
mieke spune:
Multumesc de primire.Si eu am prieteni din diferite zodii.Sotul meu este Rac,nu stiu ce spun zodiile,daca suntem compatibili
pisik 4ever spune:
al meu este "gemeni" si prietenul dinainte era tot un semn de aer. se pare ca mie semnele de aer imi dau... "apa la moara"!!!
... si bursuca 08.05.05
pisik 4ever spune:
Nativul din zodia Sagetator este prietenos, pasionat, tolerant, îi place libertatea si aventura. Poate fi extravagant si necioplit. Nativul Sagetator este calauzit de idealuri, pâna când se hotaraste sa se retraga într-o pozitie sociala sigura. E amabil, deschis, optimist. Poate fi, însa, si extrem de arogant.
Succesele nativului Sagetator se datoreaza atât intuitiei, cât si disponibilitatii de actiune si mobilitatii. Talentul sau organizatoric e remarcabil. E neclintit în principiile sale fundamentale, care sunt adevarul si dreptatea. Nativul Sagetator e un luptator cinstit, care iubeste sportul si natura, marinimos fata de sine si fata de ceilalti.
va recunoasteti? eu da, cu exceptia partii aleia cu sportul.
... si bursuca 08.05.05
pet.cost2005 spune:
Salut!
Si eu, si eu sagetatoare! Pe 15 dec. Si ma simt tare bine in zodia asta, imi place!
Petro.
contactnicole spune:
Chiar va cautam. Subiect cu scorpiutze gasisem, cu taurite, numai sagetatoare nu.Daca nu reapareati la subiecte active, deschideam subiect.
Si eu Sagetator, de 6 decembrie. Pai de ce oare ma cheama Nicoleta... Sa spun ca-mi place zodia, as spune ca-mi place de mine. De mine nu, dar cele mai multe prietene tot sagetatoare sunt, si ele mi-s dragi. Dar mai ales o tauritza cu care ma impac de minune.
Perechea e Leu, asa ca ne aflam pe teren incins, doua zodii de foc. Bine ca e el semn fix, stabil si ma mai domoleste pe mine, ca altfel as face mereu 7 lucruri odata si as hoinari in continuu. Recunoasteti personajul?
Nickidutza
"Imi jur ca n-am sa-l mai iubesc! Dar cand ii vad privirile pagane si zambetul copilaresc, imi jur ca n-am sa-l mai iubesc... de maine!"
dana n. spune:
Bine ati venit!
Contactnicole,si eu am vreo trei prietene "taur"
si ne intelegem bine.
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra