SAGETATOAREEE- pregatiti arc'!!
Raspunsuri - Pagina 12
motanik spune:
Gata...am venit si eu pe subiectl asta...si nu mai scrie nimeni...
--------------------
Andra
Nunta noastra Noi
Ziua Andreei
Intre romani
gianina-alina spune:
andra draga sa stii ca io am de multe ori impresia ca unele subiecte se lasa....in paraire dupa ce io scriu pe acolo!!da' aici cred ca e vorba de altceva....zice-a cineva de caracteristici ale sagetatoarelor: io cred(adica la mine e) si un pic(sau mai mult) de inconsecventa...nu prea ne place sa ne tinem de un lucru...mie cel putin...
va pupacesc
giani
motanik spune:
Hai mey Gianina...eu nu sunt asa...eu ma tin de cuvant mereu. Daca zic ca fac ceva...pey fac!
--------------------
Andra
Nunta noastra Noi
Ziua Andreei
Intre romani
ellaalba spune:
quote:
Originally posted by gianina-alina
andra draga sa stii ca io am de multe ori impresia ca unele subiecte se lasa....in paraire dupa ce io scriu pe acolo!!da' aici cred ca e vorba de altceva....zice-a cineva de caracteristici ale sagetatoarelor: io cred(adica la mine e) si un pic(sau mai mult) de inconsecventa...nu prea ne place sa ne tinem de un lucru...mie cel putin...
va pupacesc
giani
mitzulainen
Giani
ai dat cu mucii-n fasole mama!
motanik spune:
Si mai e buna fasolea???
Hai ma...nu fiti rele!
--------------------
Andra
Nunta noastra Noi
Ziua Andreei
Intre romani
gianina-alina spune:
si cam cum vine faza asta cu mucii-n fasole?
io ma chinui sa imi imaginez dar nu pot.
si era vorba despre mine....deci....
giani
gianina-alina spune:
cred ca nu s-a inteles ce am vrut sa spun dec incerc(asta dupa ce am dat cu mucii-n fasole)sa explic:eu nu ma prea pot "tine" de lucru care nu prea se misca: fac parte din categoria celor care ajuta la indeplinirea unei chestii ,nu prea sint initiator!EU!
giani
Freia spune:
mei io cred ca mai scoatem la iveala o caracteristica... ne atacam usor si uitam repede cica
Freia si Alexa
ellaalba spune:
Pai mai dragele mele,
eu incercasem sa pun in valoare ce-i mai bun din fiecarea sagetator. Ca io-s tare mandra de zodia asta.
Ca sunt si exceptii?! fiecare cum se vede.
Uite alta caracteristica - ne subapreciem!
daca vine unu si vede cum ne "laudam" fuge cat il tin picioarele.
motanik spune:
Freia.. ca mare dreptatea ai si cu atacatul si cu uitatul..
De subapreciat n-as zice...Mai degraba as zice ca sunt modesta...
--------------------
Andra
Nunta noastra Noi
Ziua Andreei
Intre romani