SAGETATOAREEE- pregatiti arc'!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Cam tarziu m-am trezit si eu dar...better later than never, nu? Sagetatoare, 24 nov (sora cu Solana...observ) si cred ca singura de pe aici casatorita tot cu un sagetator (2 dec).

Diferentele intre noi sunt mari de tot insa: eu sunt vorbareata de nu ma mai opreste nimeni, el e destul de tacut. Eu sunt tupeista, el mai degraba rusinos. Eu sunt mai rautacioasa, mai certareata, tzip...el lasa mereu de la el, e calm si bland. Cred ca asa trebuia sa fie, ca daca eram amandoi asa cum sunt eu, iesea cu scantei.

Prin intermediul forumului am cunoscut-o pe Babbee, scumpa prietena sagetatoare si am descoperit cate avem in comun...Oricum cred ca e o zodie norocoasa, desi am trecut prin destule greutati, mereu insa am reusit sa obtin ce mi-am propus..

Sagetatoare, fiti mandre de voi.

--------------------

Andra
Nunta noastra Noi
Ziua Andreei
Intre romani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

quote:
Originally posted by motanik
Prin intermediul forumului am cunoscut-o pe Babbee, scumpa prietena sagetatoare si am descoperit cate avem in comun...

Andra mai bine zis ce n-avem noi in comun(ca si sagetatoare).Ca uneori ne completam ideile.

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Babee

quote:
Originally posted by motanik
Prin intermediul forumului am cunoscut-o pe Babbee, scumpa prietena sagetatoare si am descoperit cate avem in comun...

Andra mai bine zis ce n-avem noi in comun(ca si sagetatoare).Ca uneori ne completam ideile.

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabi, mai ramane sa fac si eu un bubu asa frumos ca al tau...

--------------------

Andra
Nunta noastra Noi
Ziua Andreei
Intre romani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

double

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Fetile mele dragi
eu am observat ca sagetatoarele au cateva trasaturi ( fizice si comportamentale ) comune. Hai sa ni le descoperim.
Uite eu am observat ca avem coapse puternice. Voi?
sau ca ne place albastrul!

Mergi la inceput

Ellalba punct ochit punct lovit.Albastru....mmmmm si la coapse ne mai potrivim
Sa continui:impulsive , sufletiste...

Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Mergi la inceput

Andra...orice cuplu are/va avea un Bubu al lor si normal ca este/va fi cel mai frumos pentru ei.

Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Mergi la inceput

Albastru....da...love it!

Tendinta spre ingrasare rapida...adika nu poci sa bag un dulce in gura ca gata fuge acul la cantar in dreapta!!

Si cu coapsele mi se potriveste...

De impulsiva nu mai zic..Rabdatoare mai putin, dar de cand cu copiii am mai invatat si eu..Sufletista..sinecr, prea mult (si nu e bine).

Rad mult...si cu pofta...cand am motiv...Plang din orice.

p.s. Babbee, nu trebuie sa mai scrii, am facut caracterizarea pt amandoua..

pupici

--------------------

Andra
Nunta noastra Noi
Ziua Andreei
Intre romani

Mergi la inceput

Hai mai Andra ca eu nu plang din orice.Dar ce iute-s la furie...rosu vad in fata ochilor .
p.s off topic Bubu meu bate din palme atunci cand ii cant

Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Mergi la inceput

Hai bine, nu din orice...dar din multe!

--------------------

Andra
Nunta noastra Noi
Ziua Andreei
Intre romani

Mergi la inceput