premiile de vara Desprecopii.com
pentru contributii deosebite aduse comunitatii desprecopii.com se vor acorda in functie de propunerile voastre.
Argumentati-va propunerea! Termenul limita pentru propuneri este 1 septembrie. Premiile vor fi interesante!

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
Raspunsuri
cici spune:
eu zic ca fara indoiala premiile sa se acorde moderatorilor,sau celor care au facut donatii in scop umanitar,si mie desigur ca am fost prima care a
propus!![]()

cici
Adela spune:
- Eu o propun pe lorelei_19 pentru felul cum a coordonat strangerea de fonduri pentru Teodora. www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=21871&whichpage=1" target="_blank">*Sa o ajutam pe Teodora* Daca nu era ea, banii nu se strangeau asa repede. Lorelei_19 a facut pagina www.casa-romanilor.ch/teodora.htm" target="_blank">web pentru Teodora si a organizat www.casa-romanilor.ch/grillparty.htm" target="_blank">grillparty-ul pentru romanii din elvetia in scopul strangerii de fonduri.
- Pe tinatache care mereu se ocupa de colecte pentru familii sarace cu copii. Prima a fost la o familie din Balotesti (nu gasesc linkul in schimb am pozele) si acum inca o colecta. Amanunte www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27910" target="_blank">aici. Tot tinatache a incercat sa organizeze operatiunea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27241&whichpage=3" target="_blank">"pliculetul" pentru strangere de fonduri pentru Paul Ungureanu.
- Pentru doamna dr Lia
, singurul medic serios de pe site care are grija de dintii nostri
si tot pentru ea multumiri mii ca l-a vizitat pe Cristi la Constanta. www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=25637" target="_blank"> amanunte aici - Si pentru toti cei care au facut traduceri pentru articolele de pe site.
- Pe cel mai diplomat moderator. (aici sa facem un Poll sa-l votam he he)
- Pe cel care are cele mai multe postari

- Pe cei care au scris cele mai frumoase www.desprecopii.com/info.asp?id=505" target="_blank">supe
Si ma mai gandesc.... si va spun eu.
~~Adela &
Julia
cl spune:
Pe langa propunerile Adelei: Lia, tinatache, lorelei_19, as avea si eu inca doua propuneri:
1. pentru supe: julie,
2. iar pentru ajutorul si implicarea de care a dat dovada, pentru sufletul ei mare: adrianangi.
Claudia
dede spune:
In afara de cei nominalizati, propunerile mele sunt:
- papadie, pentru ca merita ![]()
- conchita, pentru spiritul critic, dorinta de a ne cunoaste si incercarile sale de a mentine nivelul discutiilor pe forum 
- xenocid, pentru fiecare postare a sa ![]()
- liviu si marius, pentru efortul pe care-l depun la sectiunea "legislative" 
D.
tata lu Toma spune:
Poate ar fi mai simplu daca am avea niste categorii, propuneri, nominalizari si apoi voturi. Ce ziceti ?
vlad
ellaalba spune:
Inca un premiul pentru cei care au introdus in medicatie HEXORALUL!!!
(deci si mie!!!)
Face bine la ten si la spirit!
Prietenii stiu de ce!!!
elena_ltd spune:
Descintec.
Pentru sufletul mare, mintea brici si spiritul liber. 
Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici
karmen spune:
Eu propun pe gsar, pentru munca depusa, priceperea artistica la subiectul sectiunea artelor si abilitatea de a modera discutiile.
Carmen Ghilescu