BLACK LIST-gradinite

BLACK LIST-gradinite | Autor: gioto

Link direct la acest mesaj

informatiile pe care le am le-am cules de pe acest site,eu nefiind 'patzita'inca.rog si alte mamici sa vina cu informatii detaliate eventual sa infirme (daca e cazul) datele culese de mine:
-BRIGHT HORIZONS-Str. Transilvania, nr.55, sect.1, Bucuresti.
-OPEN MIND-
-RAINBOW KIDS-Str. Gen. Dragalina 8 (Cotroceni) 0723.690.008; Tel/Fax 410.58.29 http://rbwk.go.ro
-"ASOCIATIA GEORGESCU "ABC" -sunt 2 sedii-bulina neagra fiind pt cel din urma:-Sos. Iancului nr. 102, sector 2
-str. Clucerului nr. 43, sector 1(detalii la http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Eu am fost cu bulina neagra la gradi din Clucerului 43 (acum se numeste Monicrem parca) dar a fost acum 2 ani!! Intre timp poate s-au mai schimbat lucrurile. Hai sa nu ii dam bila neagra pina nu vine cineva cu date recente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anutze spune:

mei,

Ce este la Georgescu Abc, in Iancului au fost probleme? Daca da care au fost? Sau numai la fostul sediu din Culcerului?
Alexia este acolo, am ales gradinita asta din mai toate din zona (care au program si vara) si este fericita acolo, nu am fost in "inspectie" dar copilul vrea sa mearga dimineata, este vesela. Intr-adevar, i-am dus eu asternutul ,dar chiar nu este o problema, in rest se gateste acolo, au jucarii faine si in buna stare, educatoarele sunt tinere si foarte dragute. Bine, Alexia este acolo din 15 Iulie. Pe Alexia am inscris-o cu insistente la gradinita 188 de langa Electroaparataj. Atunci cand m-am dus sa fac "lobby" nu erau decat 2 copii pe o lista - dar cand m-am dus cu foaia de inscriere deja erau 34 - asa ca acum nu stiu daca se vor face 2 grupe sau numai una. In cazul in care ramane o singura grupa - nu o voi duce pe Alexia acolo, daca nu vor fi probleme am s-o las aici (la Georgescu).

Daca a avut cineva probleme aici va rog sa scrieti.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Draga Ana,

Se pare ca pe Iancului nu au fost probleme. Asa mi-a raspuns pe privat. Totusi, eu am rugat-o pe Andreea sa modifice listuta ca sa fie conform cu adevarul. Sper sa-si gaseasca putin timp, caci si mie mi-a sarit sufletul desi nu am inca baiatul acolo. Dar chiar nu mai intelegeam la ce sa ma uit si ce sa intreb cand vizitez o gradinita.Imi placuse si mie la vizionari cea de pe Iancului.

Credeam ca ieri eram obosita insa asa cum incape textul acum in fereastra se poate interpreta gresit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gioto spune:

la georgescu ABC iancului NU au fost probleme!doar la Culcerului acum 2 ani!sorry pt neintelegere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wesel spune:

As vrea si eu sa adaug o gradinita pe lista aceasta: 251 pe Aurel Vlaicu.
Este de stat si "de nestat" la ea. Directoare despotica si incompetenta, educatoare depasite, fara engleza, mancare portii de pisici, desert MAR, bani cat cuprinde iar afara doar la sfarsitul unui an doar cateva zile.

Cu drag, mami si Matei.

Mergi la inceput