Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by Lauraa

quote:
Originally posted by mirinda

Dar avem un vecin, mai mic ca noi cu 10 zile, e un umflatel, cum as vrea sa fie si Ana, are 7 kg si n-are 4 luni!

Ei, nu e chiar asa de maricel, la noi la bbeii de mai-iunie avem un bebe de 7900g la 2 luni jumate

Laura, nu te supara ca intreb asa ceva, dar sunteti sigure ca e sanatos copilul? Ma refer...ati verificat la medic?

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Hai ca ieri n-am avut timp sa intru pe forum deloc dar recuperez acum!

CATALIN, cred ca e foarte buna ideea ta s-o pun pe Lara direct la volan! Poate asa tace!:)) Transmite-i salutari MALINEI!

MIRINDA, sa stii ca si la mine aici e zgomot mai toata ziua dar Larei nici ca-i pasa. Noi stam cu geamurile deschise si auzim zgomotul strazii care e destul de puternic. Destul de frecvent trece cate o masina de politie sau un camion al pompierilor cu sirenele la maxim si nu-ti mai zic ce zgomot e. Dar mai mult ma deranjeaza pe mine decat pe Lara.

LAURA, ce bebelusi uriasi aveti voi acolo la mai-iunie!!:)) Apropo, am vazut ca parca pe fetita ta o cheama tot LARA ca pe a mea. Sa-ti traiasca!

ADINA, tu parca nu o mai alaptezi pe Moti, nu? Daca ii dai formula nu ti-au recomandat medicii sa-i diversifici alimentatia mai devreme de 6 luni?

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput

Nedda: Nu mi-a recomandat nici unul din cei 3 medici ai lui Moti sa-i diversific pana la 6 luni. Cica modelul actual este dupa 6 luni si la cei alimentati artificial. Doar la cei foarte grasi dupa 4-5 luni.
Si cum nu ne consideram foarte grase...mai asteptam un pic.
Am sa-i dau, ce-i drept, suc cu pulpa de fructe pana la implinirea celor 6 luni care vor fi peste o luna. Dar asta doar pentru ca am vazut cum casca gura cand ii dau fructe. Ii plac atat de tare, incat dau naibii schema asta cu peste 6 luni.
Desi de-acum i-au dat coltii...are 2 dintuci jos...
Dar tot nu ma las.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipstyle spune:

Fetelor, de cand tot vreau sa scriu si uite ca nu mai ajung. Tot agitatie, agitatie, agitatie...

Corina, mii de scuze pentru raspunsul intarziat. Cu Atlassib-ul nu prea stiu si nici nu gasesc pe net, dar din cate stiu eu au cam fuzionat cu Eurolines-ul (care fie vorba intre noi are autocare mult mai bune). Uite cateva date pt. Eurolines deci (le-am gasit pe net):

- un drum dus-intors Ulm-Timisoara 125 euro (pt. 1 adult), plecare din Ulm la 15.30, sosire Timisoara la ora 13 a doua zi (sau plecare 17.30, sosire 12.00), si la intoarcere plecare din Timisoara la 16.30, intoarcere la 13.
- un drum dus-intors Munchen-Timisoara 92 euro (1 adult), plecare din Munchen la ora 19.30, sosire ora 12 ziua urmatoare in Timisoara, iar la intoarcere, plecare din Timisoara la ora 16.30, sosire Munchen 10.30.

Cam asta ar fi, dar functioneaza doar in anumite zile, ti le pot scrie daca vrei. Uite si link-ul: www.eurolines.de.

Ieri am facut si noi al doilea vaccin si SLAVA DOMNULUI, Anelisa e f. bine. N-a mai facut febra si n-a mai fost moale, dimpotriva, vesela si agitata. I-am pus si un supozitor preventiv aseara, poate a fost de folos. Azi a dormit mult, a papacit si s-a jucat. De cand nu mai poarta aparatul doarme pe o parte sau chiar pe burta, parca e un sparnel, cum o pun pe spate cum se intoarce pe burtica. Merge de-a busilea insa in spate, oricum se invarte ca acele de la ceasornic, o pun cu capul la fereastra si o gasesc exact in partea opusa, acum picioarele sunt la fereastra. Intinde mana dupa jucarii, le studiaza si le baga in gurita. Are mai ales un ursulet in plastic sau silicon, nu-mi dau seama, umplut cu apa, care rece de la frigider ii calmeaza durerea de gingii. Intreba cineva mai demult de descoperit manutele, ea si le-a descoperit de la vreo 3 luni, si inca o mai pasioneaza cateodata. Le tine in sus si le analizeaza minute in sir, mai ales dupa ce se trezeste.

Noi suntem tot cu tzitzi, si cred ca n-am sa incep deloc diversificarea pana la 6 luni, conform sfatului pediatrului ei (nu ca as avea eu prea mare incredere in pediatrii, dimpotriva, orice sfat il verfic bine-bine pe net inainte sa-l aplic). Dar SLAVA DOMNULUI, am lapte destul si Anelisa papa f. bine, si din cate am citit ii e suficient pana la 6 luni. In paralel ii mai dau si ceai, dar asta nu se pune. oricum, multumesc si eu pt. schemele de diversificare fetelor care le-au postat, imi vor fi sigur de folos cand am sa incep si eu. Am mai primit si de la Nestle si Hipp niste pachete promotionale cu borcanele cu mancare, mostre de lapte praf si carticele despre diversificare. Pana si ei recomanda lapticul exclusiv pana la 4-6 luni, desi e spre paguba lor .

Am intrebat si noi ieri cum e ca greutate Anelisa, iar pediatrul ne-a corectat, ne-a zis ca intrebarea corecta e cum e ca raport inaltime-greutate. Intr-adevar, nu putem compara un bebelus cu altul ca greutate, nici ca dezvoltare. Conteaza aici f. mult inaltimea, greutatea de la nastere, alimentatia etc., fiecare e deosebit in felul lui. Anelisa mea, SLAVA DOMNULUI, e f. pofticioasa, e si inalta si are 7,410 kg, are falcute si pulpite de-mi vine sa le mananc. Toti care o vad sunt topiti dupa ea, imi spun ca e f. frumoasa, chiar si necunoscuti de pe strada (sa mai zici ca sunt reci nemtii ). Ce-i drept pe strada sta cumintica in carucior de regula, mai vrea ea sa vada lumea si o mai luam in brate, dar acasa e toata un sparnel: Smarandita popii, ce mai! Da din picioare, din maini, face bicicleta, rade in hohote, o trage pe mami de toate cele, alearga dupa albinute etc.

Dar hai ca tocmai s-a trezit, stie ca vorbesc de ea. Ne-am laudat destul pt. ziua de azi !

Pupici si La Multi Ani tuturor sarbatoritilor!

-

Cristina si Anelisa Elena (04.04.04)

http://community.webshots.com/user/cipstyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piciulica spune:

Buna Fetelor,

La Multi Ani Anelisa, Olivia si tututor BB!

Nici pe aici nu se recomanda diversificare decat dupa 5-6 luni, sau mai devreme dar numai daca BB depaseste 1.200Kg de lapte pe zi.

Mergi la inceput

Piciulica, pe cuvantul meu ca uitasem ca azi face Olivia 5 luni. Noroc cu mesajul tau. Multumesc mult ca mi-ai amintit, ce mama ingrata pot sa fiu.
Pupici

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

Intru si eu pe fuga sa-mi iau ramas bun de la voi pt aproximativ o luna.
Mergem in tara cu masina! (parinti nebuni ce suntem) Eduard in general e cumintzl in masina, dar mai nou ne plictisim f repede si vrem la verticala. Avem in plan sa ajungem undeva la munte, nu stim exact unde, si la mare langa Varna (da' io is cu treaba acolo). Si mai trebuie sa organizam si botezul, si , evident, sa stam cat mai mult la Braila sa-i lasam pe bunici sa se bucure de nepotzel. Dar inainte de toate trebuie sa rezolvam cu actele lui Eduard - sa-i facem pasaport sau sa-l trecem in pasapoartele noastre. Ce vacantza minunata ne asteapta!

Voiam sa va intreb daca am inteles eu bine ca circula un obicei cum ca daca faci petrecerea de dupa botez la restaurant atunci invitatii isi platesc consumatia ... hihi, s-o informez pe soacra-mea , care vrea neaparat la restaurant, da' pe banii nostri evident.

Noi papam numai tzitzi si planui sa incep diversificarea pe la mijlocul-sfarsitul lui septembrie, cand Eduard o sa aiba 5 luni jumate. Ce de distractii urmeaza.

Monica si Eduard

Mergi la inceput

La multi ani OLIVIA si ANELISA!! Sa cresteti mari si sa aduceti parintilor numai bucurii!

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput

MONICA, nu stiu daca asta e obiceiul in Romania, ca invitatii sa-si plateasca consumatia la restaurant dar iti pot spune ca aici in SUA exista obiceiul ca daca un sarbatorit, de ziua lui, invita prietenii la restaurant acestia nu numai ca isi platesc consumatia proprie dar o platesc si pe a lui. Sigur ca in cazul acesta respectivul sarbatorit nu mai primeste nici-un cadou.
In orice caz, drum bun si sa te auzim la intoarcere ca ati avut o vacanta de vis!:)

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda spune:

Olivia Karla si Anelisa, sa cresteti mari si sanatoase!

Monica, de fapt nu isi platesc consumatia, ci dau bani ca dar celui sarbatorit, fiecare cit poate. Dar de obicei se cam stie cit costa consumatia de fiecare persoana si atunci cauti sa dai putin mai mult, ca respectivul care a facut cheltuiala sa-si "scoata" banii dati pe meniu si ceva in plus. Vacanta frumoasa si drum bun! Si eu incep diversificarea tot in septembrie, la 5 luni si jumatate, sa ne vedem cu bine si mai vorbim despre de-astea!

Nedda, pai atunci pentru sarbatorit nu mai e nici un motiv de bucurie daca nu primeste nici cadouri, nici bani, ca in Romania?

Miri si Ana (08.04.04)

http://community.webshots.com/user/mirinda130

Mergi la inceput