Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (9)
Raspunsuri - Pagina 3
cipstyle spune:
Mickyyy, papushica mea e Anelisa, Amelie e a Elenei .
Oana, si din partea noastra, multa sanatate, DOAMNE-ajuta sa fie totul bine!
Cristina si Anelisa Elena (04.04.04)
http://community.webshots.com/user/cipstyle
Nedda spune:
IRINA, multumim pentru lista!
OANA, sanatate puiului!
CRISTINA, felicitari pentru Anelisa! Bine ca ati scapat de aparat. Cat despre pampersi si Lara mea are peste 7kg dar tot la nr. 2 suntem. Or fi altfel masurile in SUA?
CORINA, m-am mai linistit in legatura cu faptul ca Lara isi baga mainile in ochi si se trage de urechi!:) Cred si eu ca nu e nimic.
Cum o sa incepi diversificarea? Cu cereale? Nici eu n-am ajuns sa-i dau nimic Larei mai ales ca eu inca o alaptez exclusiv dar sunt curioasa ce iti recomnada doctorii din Canada.
MONICA, succes cu teza!
Daniela si papusa Lara
Nedda spune:
Hai ca profit de faptul ca Lara face conversatie cu bunica-sa si vreau sa va intreb ceva: ce faceti cu bebelusii vostri care nu mai vor sa stea pe spate sau pe burta deloc?
Lara vrea sa se ridice si plange daca nu o sustin. Imi vine sa rad cand o vad cum incearca sa se sprijine pe coate si isi ridica pieptul si caputul. Dar daca o las sa se chinuie incepe sa planga. La fel face si cand o asez pe burtica. Sta ce sta si se intoarce pe spate sau incepe sa planga. Ar vrea numai ridicata pe vericala.
O ridic eu si o sustin sa stea in fundulet sau in picioare dar obosesc repede si eu si ea si nici nu cred ca e recomandat s-o tin foarte mult in aceaste pozitii. Cred ca sunt totusi solicitante pentru coloana ei. Lara n-are nici 4 luni.
Deci, ce sa fac cu ea? S-o tin numai in brate?:))
(Nu stiu daca voi mai tineti minte ca Larei nu-i place sa stea nici in carucior nici in scaunelul de masina!!)
V-am pupat! Fug fiinca de-acum Lara se cearta cu bunica-sa, nu mai face nici-o conversatie!:))
Daniela si papusa Lara
piciulica spune:
Buna fetelor,
Si eu sunt inca aici. Mai mult citesc din cate vad nu eram singura care practicam sportul asta. Insa pana vine mama vineri sunt inca tare ocupata cu piciulica si cu casa ....ca nu mai imi vad capul de treaba.
Am fost si sa rupem turta finutei noastre asa ca....abia mai am timp sa rasuflu si eu un pic.
Dar de vineri o sa am o saptamana de repaos.
O zi buna tuturor!
Nedda spune:
CRISTINA, hai ca m-am zapacit complet! Am zis ca Lara are peste 7kg gandindu-ma de fapt la 6kg!:)) Ce mai mama sunt si eu!! Nu tin minte nici cate kg are fiica-mea!:)) De fapt am cantarit-o acum doua saptamani si avea 6 kg dar cred ca n-a ajuns inca la 7 de-atunci.
Dar la mine 6 sau 7 e tot una!! Se vede ca nu sunt matematician.:))
Daniela si papusa Lara
Mickyyy spune:
Cristina...graba . Las ca promit ca vin cu mielul la Anelisa, daca tot am botezat-o .
Nedda, eu ma joc putin cu ea, o ridic in picioruse si o ajut sa faca 2-3 pasi, e in culmea extazului. Dar nu mai mult de 5 minute, dupa care pauza cateva ore, e prea mica pestru asemenea acte de bravura.
Eu's tare incantata, Malina a descoperit dormitul pe burtica, se foieste pana oboseste si adoarme singurica...si-i asa o dulceatza!!
Hai ca am sters-o sa fac un dus...monteaza astia contoare pe scara si 3 zile n-o sa mai avem apa calda . Noroc ca plec in concediu .
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
http://community.webshots.com/user/mickyyyy
Simone spune:
Daniela, si fetita mea face la fel. Doctorita mi-a zis sa o mai sprijin din cand in cand intre perne, dar sa nu o las mai mult de 5 minute. Asta ca sa se invete sa stea in fundulet.
Eu o mai pacalesc cu caruselul. O plimb ce-o plimb in brate, bineinteles la verticala, ea e zgaita toata, ii prezint a enspea oara apartamentul nostru si apoi o pun in patut si dau drumul la carusel.
Veve, multumim pentru listuta!
Simone spune:
Iaca si niste pozici cu noi!
http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=168111641
LA MULTI ANI COPILASILOR NASCUTI ZILELE ASTEA!!!
SA FITI SANATOSI, MANCACIOSI SI VOIOSI!
Pucku spune:
Salutare
Daniela eu o sa incep cu cereale dupa modelul canadian, cred ca luni o sa fac prima experienta
Azi am baut iar suculet de morcovi...yami yami...cand a descoperit cum se papa cu lingurita s-a terminat suculetul, sa vedem maine cum va fi
Si Stephie s-a saturat de stat pe spate asa ca bouncerul isi are rolul lui, tare se bucura, ca nu sta pe spate in el, appoi de obicei nu o pun chiar pe spate e pe o perna un pic mai sus, si binenteles ca vrea in funduletz se chinuie singura sa se ridice, dar nu o las mult
Noi azi am fost la copii la cantecele, e un program la care merg, tare mult ii place...si m-am dat in petec...am facut o prajiturica cu visine, asa ca va astept la masa
Pupicei de la noi si LA MULTI PITICI...
Corina si Stephanie- 18.04.04
Insetare, maini incatusate
Si dureri fara sfarsit
Deznadejde, visuri spulberate
Lumea doar atat ne-a oferit
Veve spune:
Simona,ne-ai pacalit!Ai dat linkul tau personal,care se-acceseaza numai cu parola.Intra pe "my photos" si deasupra albumelor ai linkul pt.vizitatori.
Nedda,nici Laur nu sta culcat;cand il tin in brate sta-n fundulet,cu spatele sprijinit de mine sau il mai las in scranciobel de ala pt.bebei sau scaunel de ala care vibreaza.Scranciobelul e reglabil si scaunelul e inclinat la 45 de grade.Insa croko se chinuie si sta-n amandoua-n fundulet....cand nu adoarme.
Irina,veve & croko