Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (9)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

5!
Ca doar am spus clar ca nu ma retrag de aici... Si uite ca m-am trezit si cu un mesaj sters si o palmuta peste bot! Deh, asa e cand te bagi in..., suporti consecintele! Nu-i bai!

Oana, Nedda, Mobriq, ma bucur sa mai aud si de voi!
Oana, multa sanatate, tie si puiului tau!

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
http://community.webshots.com/user/flaviana17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Cinci

Am venit si eu la loc, am fost un pic bizy.....
Dar v-am citit si m-am intristat tare mult ieri cand am citit cearta....

Eu tare mult m-am bucurat si de site si mai ales de acest topic, avand in vedere ca nu am prea multa informatie in canada m-am simtit acasa in familia despre copii, si ma gandesc ca si fetele plecate simt la fel.

Haideti sa lasam cearta si supararea deoparte si va invit la o -bauturica virtuala sa ne bucuram impreuna.

Roxana si Luigi au facut o treaba minunata si eu m-am bucurat, ca si voi de astfel sa vad pozele bebelusilor nostri la un loc.

Gaza mea e bine, vorbeste zor nevoie in fiecare zi, incet incet ne intoarcem si pe burtica, si mai nou dormim singurele intr-o parte.

Daniela si galusca mea e toata ziua cu mainile in ochii sau la urechi, si eu am fost speriata la inceput si cand am fost la doctor am intrebat dar a zis ca nu-i nimic

Oana sanatate voua si pupici pe bucutele intepate la puiut...uf uf uf ce rau e sa fie puiuti bolnavi

Noi am facut vaccin saptamana trecuta , moata era bucuroasa nevoie mare asa ca a plans cateva secunde apoi iar a luat-o rasul. Cred ca din cauza vaccinului, dar nu sunt sigura in weekend tare prost a mancat, dar acum ne-am revenit.

Eu i-au acum niste pastile pt mentinerea lactatiei, dar cu greu scot 90- 100ml la un muls la amandoi sani, asa ca formula ne ajuta tare mult, din pacate

Diversificarea nu am inceput-o inca, cred ca de saptamana viitoare ma apuc, luni are si tati liber asa ca ne poate ajuta. Ieri am baut un pic de suc de morcovei, ce sa zic, nu a fost incantata dar nici nu i-a displacut.

Promit sa scriu mai des, mereu promit asta, dar cred ca daca ziua ar avea 48 de ore tot as gasi ceva de facut...

Ah, si am slabit 2 kg

nu se vede mare lucru, cred ca deloc dar cantarul imi arata asa ca sunt tare bucuroasa.

Pupicei de la noi

Corina si Stephanie- 18.04.04

Insetare, maini incatusate
Si dureri fara sfarsit
Deznadejde, visuri spulberate
Lumea doar atat ne-a oferit

Mergi la inceput

Flaviana uite ca am scris in acelasi timp asa ca sunt 6......

Si dureri fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipstyle spune:

sapte ..........

Fetelor, eu propun sa ingropam securea si sa incepem cap. 9 ca si cum nimic nu s-a intamplat. Eu de-abia astept sa citesc despre fiecare dintre voi, si chiar daca nu postez atat de des, imi cer scuze, dar efectiv nu gasesc timp. Sunt intr-o continua agitatie cu pitica mea, cu treburile de prin casa etc. Asa ca hai, lasati supararea la o parte si veniti sa povestim . Doar ne leaga ceva atat de scump: bebelusii nostri, nascuti in martie sau in aprilie Ei sunt atat de inocenti si puri, si cred c-ar vrea sa-si vada mamicile prietene, poate prin ele se vor imprieteni si ei....

Eu vreau sa va dau o veste mare , Anelisa a scapat de aparatul pentru soldulete!!! Am fost azi la Munchen, si multumim Bunului DUMNEZEU, se pare ca unghiurile au revenit la normal si nu mai e nevoie sa-l mai poarte. Mai trebuie sa venim la un control cand implineste 6 luni, si in rest se pare ca e ok. Dar totusi, din cauza ca a avut dispalzie, nu are voie in premergator, ci doar in "Bobica"...o masinuta in care poate pedala. DOAMNE-ajuta!

Si inca o veste , am trecut la Pampers nr. 4...sunt maricica deja ! Am trecut de 7.200 kg si ne e mereu fomica...dar SLAVA DOMNULUI, are mami laptic bun !

Cristina si Anelisa Elena (04.04.04)

http://community.webshots.com/user/cipstyle

Mergi la inceput

Cristina felicitari pt Anelisa,ce ma bucur

Nu stiu ce e bobica, dar poate ne deslusesti si pe noi...

Apropo de masuratori, noi avem 7.900 si 67 de cm, asa ca spatele lui mami e varza....si a facut niste muschiuleti....

Pupici la puiuti

Si dureri fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simone spune:

Mai fetelor, unde fugiti?
Inainte de toate suntem mamici care s-au adunat aici sa-si impartaseasca experienta si sa povesteasca cum isi cresc bebelusii. Eu, una, nu mai pot fara desprecopii.com.

Nu se poate asa! Lipsesc si eu o saptamana si ia uite ce se intampla! Va rog din suflet sa nu lasati ditamai topicul de rapa!

Iaca am botezat si noi ingerasu'. A facut tata popa baldabac cu noi de trei ori si ne-am prins a treia oara si mama ce-am mai tipat! Dar apoi ne-am linistit ca ne-a tinut nasica in brate si ne-a mangaiat!
Cu noi odata s-a mai crestinat un baietel si mama ce ne-am mai uitat la el!

De ieri ii dau si eu Iuliei suculet de mar. Am inceput cu 5 ml dar dupa cateva ore plangea saracuta ca o doare burtica si tragea partzulete si seara tarziu am potolit-o. Sa fie de la suculet sau a avut ea o zi mai proasta? Copilasii vostri cum au reactionat cand le-ati dat prima oara suculet de mar?

Anelisa BRAVO!!! IUPIIII, ce fericita e mami!
Oana, sanatate multa la puisor!
Corina, ce bine ca ai revenit! Pupaceli la galusca vioaie!
Flaviana, ce ma bucur ca esti pe baricade!

Hai ca postez si mai incolo, ca de o ora ma chinui sa scriu mesajul asta!
Ma duc la bebelita sa vad ce face, ca am lasat-o in patut cu ursuletul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Felicitari Cipstyle pentru Anelisa cred ca esti tare incantata.
Fetelor sa lasam lenea daca vrem sa supravietuiasca topicul,sa ne scuturam un pic si intre doua biberoane sa ne mai salutam ca altfel vor ajunge administratorii sa ne resusciteze.
Va las pentru astazi, plecam sa ne facem injectiuta

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Doamne, cat va iubesc...
Elena si Claudelu, va simtim lipsa!Mikky, si tu esti lipsa la apel!

Adina+ bebe Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

OPT, ca si eu mai sunt prin zona!

Acum sunt pe picior de fuga, s-a trezit terorista si nu ma mai lasa pe net, dar recuperez cu prima ocazie.

Sanatate multa Oana, tie si puiutului si sa scapati cat mai repede de salomea.

Cristina, ma bucur pentru Amelie!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

http://community.webshots.com/user/mickyyyy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipstyle spune:

Fetelor, multumim frumos ca va bucurati cu noi !!!

Corina, Bobica asta e o masinuta practic, in care Anelisa poate pedala. E f. micuta, am inteles ca se poate folosi dupa ce sta in fundulet, cu vreo 1-2 luni inainte sa mearga. Si eu am fost cam uimita cand am auzit cum se cheama, nu stiam ce-i aia, dar atunci asistenta s-a dus in alta camera si mi-a adus un exemplar, sa ma dumiresc . Am tot cautat pe net ca sa va arat, dar nu gasesc...mai caut.

Simone, felicitari pentru botez, sa-ti traiasca papushica!

Pupici!

Cristina si Anelisa Elena (04.04.04)

http://community.webshots.com/user/cipstyle

Mergi la inceput