Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (9)
Raspunsuri - Pagina 10
Nedda spune:
MIRINDA, si eu am zis la fel ca tine cand am auzit prima data de obiceiul acesta!:)
Daniela si papusa Lara
piciulica spune:
La Multi Ani lui Danile si Eduard!
Eduard, care pleaca in vacanta , fericitilor....vrem si noi.....
Distractie placuta si sa ne auzim cu bine la intoarcere.
Numai bine la toate mamicile si BB!
Sa aveti o zi super!
Pucku spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de zilele astea : Maria Cristina, Raul Andrei, David, Olivia Karla, Anelisa, Eduard si Daniel Ioan si sper ca nu am uitat pe nimeni
noi am trecut din plin pe formula ca moata mea a facut indigestie de la san asa ca...adio tzitzi...mai fac o incercare daca o sa mai am cu ce in 2 zile, daca nu asta e....ce rau imi pare era asa de bine cu bobotz la tzitzica..
de sambata ne-am apucat de cereale ii plac tare mult cred ca daca i-as da la fiecare masa ar fii tare fericita.
Azi am fost la pediatru a zis ca totul este ok, dar uite ca iar mi-a facut un pic de febrita nu mare dar....si a fost tare maraita azisi am descoperit dca s-a iritat la funduletz, oare de la asta sa faca febra?
Acum s-a culcat dar nu a mancat nimic dupa baita, i-am dat niste Tempra si am reusit sa o adorm
Avem 8.150 gr inaintam vertiginos.
Eu sunt bine, mi-am schimbat ochelari, sunt tare sic noua pereche imi plac tare mult.
am mai dat jos un kg ...ura
Cristina multumesc de raspuns, pana la urma sotul nu mai vrea sa piarda timpul calatorind asa ca va face numai o vizita la Munchen sau la Strasbourg, depinde si de americanul cu care pleaca.
Pupicei, mai vorbim maine
Corina si Stephanie- 18.04.04
Insetare, maini incatusate
Si dureri fara sfarsit
Deznadejde, visuri spulberate
Lumea doar atat ne-a oferit
cipstyle spune:
Multumim frumos pentru urari si uram si noi La Multi Ani tuturor sarbatoritilor din zilele astea, sa va dea Bunul DUMNEZEU, in Numele DOMNULUI SFANT IISUS, multa fericire, sanatate, credinta, iubire si pace!
Am intrat pe ultima suta de metri cu botezul, tineti-ne pumnii, DOAMNE-ajuta! Urmeaza sa-l facem sambata la o biserica romaneasca la Salzburg, nasi fiindu-ne fratele si cumnata mea. Ei ar trebui sa soseasca aici maine dimineata de la Praga (unde locuiesc deocamdata)cu papushica lor Rebeca Maria, de un an si 2 luni. Abia astept sa o vad si sa-si intalneasca si Anelisa verisoara, nu s-au mai vazut pana acum. O sa va povestesc ce traznai vor face. Cred ca nu vom da masa acasa, va fi prea agitatie si probabil dezordine cu 2 bebei asa de mici, si nici nu cred ca vom avea timp. Am gasit insa un restaurant dragut in castel (v-am aratat poze cu castelul)si cred ca vom organiza o masa acolo. Oricum vom fi foarte putini, aici n-avem alte rude, doar prieteni. In concluzie cred ca n-am sa mai intru in zilele urmatoare. Week-end placut si toate cele bune!
Pupici multi!
Cristina si Anelisa Elena (04.04.04)
http://community.webshots.com/user/cipstyle
mirinda spune:
Corina, eu nu cred ca face febra de la iritatie la fundulet, cel puitn a mea nu a facut niciodata si a avut de citeva ori pina acum. Daca si vomita, mai bine suna pediatrul. Bravo tie, Stephanie are peste 8 kg! Ana mea e mai mica cu 10 zile si abia a trecut de 6. Daca nu vrea decit tzitzi si cred ca nu-i este de ajuns, ca papa inca din 2 in 2 ore, iar noaptea ma iarta si papa din 3 in 3. E clar ca nu se satura cum trebuie, sau digera foarte repede, asa arata binisor, are pliuletze, dar nu e durdulie ca alti copii! important e ca e sanatoasa si oricum ii dau san cit mai pot.
Cristina, petrecere frumoasa la botez si asteptam pozele!
Fetelor, am si eu o intrebare, poate suna aiurea, avand in vedere ca eu n-am fost pe faza. Elena, Clau si Roxana chiar nu mai intra aici sau nu li se mai permite accesul? ca mi-e dor de ele, pe bune!
Ana inceput sa-si bage piciorusele in gurita, e asa incintata si am vazut ca ma vede de la distanta, cind ma apropii de ea si incepe sa rida, m-am topit toata! Si intoarce capul cind o strig pe nume, s-a prins ca asa o cheama.
Mai avem si noi o saptamina pina plecam in vacanta, la munte, abia astept!
Toate bune,
Nedda spune:
Hai sa va mai zic si eu cate ceva pe ziua de azi. Pana acum chiar ca n-am avut timp nici sa respir dar acum, minune mare, Lara mea doarme in patut de vreo 20min. Am adormit-o la san si apoi am asezat-o in patut si n-a zis nimic!! Cred ca la noapte nu mai reusesc smecheria dar tot sunt bucuroasa!:)
CIPSTYLE, sa petreceti frumos la botez si sa nu o suparati prea tare pe Anelisa cu bagatul in apa!:)
PICIULICA, tu de ce nu ne zici doua vorbe despre Eric?
CORINA, chiar ca e maricica Stephanie! Sa-ti traiasca!!
MIRINDA, de ce zici ca Ana nu se satura cu laptic de la tzitza? Nici Lara nu cred ca are mult peste 6kg si mananca numai de la san (nici macar apa sau ceai nu i-am dat pana acum!) si tot cam asa ii dau: in cursul zilei pe la 3-4 ore sau cand isi aduce aminte iar noaptea ma lasa sa dorm de la 12.00 pana pe la 4.00 si apoi tot din doua in doua ore. Binenteles, mai sunt si variatiuni de la programul acesta dar, in principiu, se cam repeta.
Maine mergem la doctor pentru vaccinul de la 4 luni si o sa aflam si cat a mai luat in greutate. Mie mi se pare ca mananca bine si chiar n-am nici-un motiv de ingrijorare.
Daniela si papusa Lara
A_Iulia spune:
Mirinda: si mie mi-e dor de ele. Hai sa-ti vand un pont: pe Elena o gasesti la subiectul cu Scandinavia (uite ca nu stiu exact cum se cheama, dar in sectiunea cu discutiile pe zone); iar pe Claudelu o gasesti la generale, este un topic cu zodia (e rac).
Sunt sigura ca ne urmaresc din umbra...si le asteptam cu placere oricand.
De Roxana nu stiu nimic. Intr-adevar, este posibil sa i se fi blocat accesul, cam asa am inteles si eu la momentul respectiv.Si mie imi pare sincer rau.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
piciulica spune:
Buna fetelor,
Ei nu zic ca sunt asa mai tacuta insa va ascult pe voi cu drag.
Si noi ne pregatim de botez acum ca a luat cumnata mea visa o sa putem da sfoara in tara si sa incepem pregatirile.
De luni incep si servciul asa ca am asa o stare tare nasola , imi vine tare greu sa ma duc la servici si sa il las pe Eric. M-am obijnuit tare multu cu el. Insa nu avem incotro.
Eric ce sa va spun de el e un zambaret. De cate ori vorbesc cu el rade de i se vad gingiuntele si are o sclipire in ochi de ce sa mai sunt toata fleasca.
La sf luni o sa facem si al doile rand de vaccinuri. Asa ca ma pregatesc sufleteste pentru toate.
Va pup si va doresc o zi buna!
Nedda spune:
PICIULICA, si cu cine o sa-l lasi pe Eric cand incepi serviciul? Stiu ca trebuie sa-ti fie tare greu sa te desparti de el.
Daniela si papusa Lara