Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (9)
Raspunsuri - Pagina 11
Nedda spune:
LA MULTI ANI pentru Daniel al Malinei si pentru Eduard al Monicai! Va zic cu intarziere ca ieri am uitat in ce data suntem!
La multi ani si pentru baietelul lui Ildi!
Bine ca n-am uitat sa ma duc cu Lara la doctor azi!!:))
A crescut fata mea, are 6.5kg si 64cm si doctorita a fost foarte multumita de evolutia ei si eu de-a dreptul incantata pana cand a inceput Lara sa urle cand a intepat-o pentru vaccin. A intepat-o de cate doua ori in fiecare piciorus si, surprinsa fiind de durere, a inceput sa planga de mi s-a rupt mie inima!! Dar s-a linistit repede.
Ne-a mai spus doctorita ca putem incepe diversificarea alimentatiei cu cereale de orez si apoi cu legume si tot asa.
Deci o sa ne ducem in curand la cumparaturi de papica pentru papusica. Abia astept!
Daniela si papusa Lara
Claudelu spune:
Buna seara fetelor!!!
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor!!! Si mii de scuze pentru intarziere!!!
Am intrat ca sa salut si sa va anunt ca suntem cu totii bine, am crescut mari, avem 4 luni si o saptamana, am ajuns la 6,800kg...este un baiat tare cumintel, toata ziua rade, nu nevoie sa-i vorbesti, rade doar cand ne vede...ii place enorm de mult sa fie pupat si iubit...de asemenea ne place ffff mult sa facem baita, o udam pe mama din cap pana in picioare...Ce mai am un extrem de cuminte si frumos
Am fost alaltaieri la intalnire cu fetele din Arad , unde a fost extrem de placut, mai ales ca pe langa cele din arad au fost si 3 fete care s-au stabilit in Germania, dar care erau acum in vizita la parinti...Ne-am simtit foarte bine...Am fost o adevarata gasca, toata lumea se uita la noi, pentru ca in afara de o singura fata, in rest toate avem ...Pe langa ne-am luat si sotiorii(doar eu am fost cu nasa)
Am vazut ca voi sunteti toate bine, la fel!!! Asta ma bucura foarte tare!!!
Va pup si va doresc tot binele din lume!!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Poze noi 31.07.2004
LaviB spune:
Salutare!
Suntem o mamica cu un bebilica de aprilie. Ne primiti si pe noi?
Ne numim: Lavinia(mama) si Hanna (bb-lina)(16.04.04)si ne-am bucura daca ne-am putea povesti si noi aici cu voi.
Lavinia-mama si micutza Hanna
Veve spune:
Bun venit,Lavinia si printesica Hanna!V-asteptam cu povesti!
Claudica,salutic si pupic la razacios!Si noi avem unu'acasa...de-abia asteapta sa te-apropii de el ca si-ncepe sa-si arate gingiile sexoase!Cand rade cu falcutele alea grasute,mancale-ar mama pe ele,arata ca un patratel umflatel!
Fetili,de doo zile-s sclava crokodilului!Vrea numai in brate,daca-l las jos urla,in scranciobel urla,in scaunel urla,ieri intre 7am si 10pm a dormit doar 1 ora(!!!!) si asta atipita in brate la mine in timp ce papa!Azi a dormit vreo doua ore,dar tot in brate cu boticu la tzitzi!...Si tare-i greu sa scrii c-o mana!
Pupam cu drag toti colegii de gashca !
Irina,veve & croko
Rayuela spune:
The girls are back in town!!!
Salutari tuturor,ne-a fost dor de voi!
Noi sintem bine,Amelie e din ce in ce mai "cuminte",adica are un chef de dormit numai pe la 2 noaptea..in rest zbenguiala cit tine ziua!!!Are 6.100 kg,creste frumos,dar e tare nazdravana,deja ne-a gasit toate punctele sensibile si ne exploateaza la maxim!!
pupaturi multe multe la TOTI BEBELUSII!!!!!!!!
Lavi bine ai venit printre noi!
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
Nedda spune:
ELENA si CLAUDELU, bine ati revenit! V-ati "vorbitara" la despartire si tot impreuna ati revenit!:) Acum ca v-am regasit va uram bun venit si transmitem pupicei Ameliei si lui Raul.
LAVI, bine ai venit in clubul nostru! Asteptam multe povesti despre Hanna.
Daniela si papusa Lara
Nedda spune:
VEVE, i-or iesi dintisorii la crokodil de te munceste ca pe sclav zilele astea!:)) Pupici la obrajeii dolofani!!
Daniela si papusa Lara
mirinda spune:
Oau, ce surpriza, vorbeam de lupi, si lupii la usa! Clau si Elena, bine (ca)-ati revenit! Aveam de gind sava caut unde mi-a zis Adina si sa va iau de urechi...Clau, cred ca v-ati distrat pe cinste, mamici si bebei.Elena, si a mea are tot 6,1 kg, cred ca se tin tare amindoua, fetele noastre, manechinele
Si noi facem vaccin saptamina asta, joi saraca Bubulina, cred ca o sa plinga.
Nedda, tu ce-o sa faci cu mititica cind te duci la munca? ca mie mi-e groaza stiind ca papa numai tzitzi din 2 in3 ore si mai are doar 2 luni de huzur!
Veve, cred ca te-a cocosat, dar trebuie sa faci ceva, ca altfel o sa mori cu crocko in brate de acum incolo/
Lavi, cu mult drag asteptam vesti despre voi!
La Bucuresti ploua, nu putem iesi afara, suntem si singurele pina maine, cind vine tati asa ca ne mai vorbim azi.
Darius Gabriel!
Miri si Ana (08.04.04)
http://community.webshots.com/user/mirinda130
Rayuela spune:
Buna ziua fetite cu codite si bebei frumusei!Iaca mi-am dezvoltat arta poetica de cind nu m-ati mai vazut!
Nedda,eu numa cu Clau de mina,noi sintem precum arabii,ne-am promis deja odraslele din fasha,ce nu am luat in calcul este faptul ca sint amindoi berbeci..si poate iese cu
Veve,m-am linistit ca inca ma iubesti,chiar vroiam sa-ti fac o serenadasa te cuceresc!Si apropos de croko,si madam de pompadur a mea..idem..urla din toti bojocii,nu-i mai place nimic,un rasfat si o miorlaiala de am inceput si eu si tasu sa ne numaram firele albe
Clau esti bine maicaaaaaaaa?+Ca stau cu grija ta ,ia o pauzare zapacita!
Miri,pai cind vedeam ca va e dor de noi cum sa nu venim mai,dragutelor,ca doar nu ne-am suparat pe voi!Am fost si noi botoase,dar iaca ne-a trecut ca sintem fete vesele din fire!,si nu tinem la suparari!
Adina iulia,uite ca am venit de urechi,inapoi la voi,unde-i cald si bine!
Pupilizari rele!..la toata liota de pitzigoi mici!
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos