Cum vi se pare viata in Japonia?(17)
Raspunsuri - Pagina 5
MLDiana spune:
Gresiti cind spuneti ca nu poti sa ai prieteni japonezi.
Poate ca voi sunteti dificili nu ei.
LA asta va refereati, ca n-am fost "atenta".
Lidia ,Tiara si David D.
Sorina-Alexa spune:
Mi-am cumparat de la Body Shop pe masca pentru fata de ceai verde,a folosit careva o asemenea masca?Credeti ca-i buna de ceva?
Riara,te inteleg perfect cu gelozia,si eu sunt la fel.Dar am invatat sa-mi controlez gelozia si totul este ok. Nu-ti mai face griji,prin asta ii dovedesti sotului ce mult il iubesti.
Nici eu n-am prietene japoneze,nu suntem pe aceiasi unda,nu ma consider o pers. dificila,insa nu ma potrivesc cu ele. Cu ele poti vorbi despre vreme,moda dar nu le poti cere un sfat,o vorba buna. Nu se baga si nu se complica. Nu stiu daca ma insel,dar pentru japoneze prietenii sunt pentru a merge cu ei la disco,intr-un bar ori la cumparaturi. Si atat!
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
poze
sora2001 spune:
-Parerea mea:Nu poti fi "prieten "cu un japonez(a) ,si din ce cauza?--Exact ceea ce spunea DAN mai devreme.
Ema si Richard-Sora
sandra20 spune:
hai ca iar am ramas in urma cu cititu...azi a fost foarte frumos afara asa ca am profitat de vreme si am iesit in curte la "impuscat" cu apa...eu,surioara si nepotica de 6 ani care bineinteles ca la un momendat sa ofticat (ca aveam pistoale mai mari)....
abia astept sa vina ziua de luni sa mergem sa vedem hanabiile..iar pe 17 avem si noi "programare" ptr Disney Land si pe 18 D.Sea
nici eu nu am prietene japoneze..nici nu-mi trebuie...acum e si surioara aici..cu prietena din tara vb pe net..si va mai am si pe voi...
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu
MLDiana spune:
[quote]Originally posted by Ninja
Toti sintem prosti, numai tu esti desteapta. Ce intelegi tu prin prieteni?
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Te simti?Te-a facut cineva prost?Parca tu aveai o prietena japoneza sau e dor sa te dai in "leagan" cu ea"?
Eu am prietene japoneze ,te oftici?
Ce pretentii am eu de la un prieten poate nu coincid cu ale tale asa ca nu te mai da mare ca le sti pe toate.
Nici macar nu vreti sa va faceti prieteni .Uriti atit de tare japonezi ca in veci nu o sa-i intelegeti si sa-i aveti aproape.
Lidia ,Tiara si David D.
michiyan spune:
Vad ca parerile despre prieteni/e japonezi/e difera de la persoana la persoana.Dupa cum spun si jap., case by case.Eu am doua prietene japoneze cu care ma inteleg super.Si cand zic prietene, ma refer la prietenie in adevaratul sens al cuvantului.Poate ca am fost norocoasa ca mi-am gasit astfel de prietene.M-au simtit cand la un moment dat am avut dificultati in casnicie si m-au ajutat,si-au facut griji pentru mine si mi-au fost alaturi zi de zi.La fel cand una din ele si-a facut un iubit strain, a venit si mi-a spus ba chiar m-a intrebat de ce parere am.Am fost sincera si i-am zis sa fie cu ochii-n patru si a apreciat punctul meu de vedere si nu s-a suparat si suntem prietene si inca ne mai sfatuim.Deci,parerea mea este ca ne putem imprieteni cu jap. dar trebuie sa stim sa ne alegem prietenii(lucru valabil fie ca esti aici sau in orice alta tara).
sandra20 spune:
eli,eu i-am luat hainute inaine sa nasc,nr 60,70...si bine am facut ca am nascut un animalutz de 3.910kg si 52 cm...acum are 2 luni si a ajuns la 8 kg si 65 cm......cu bebe am inceput sa ies in oras de cand a facut o luna...si eu am avut si inca mai am probleme cu babele care se opresc sa-l admire ,dar incet incet fac pasi cu carutu si scap de ele.(mai sunt unele care tot se tine dupa carut,la alea chiar nu am ce sa le fac)..iar de atins nu l-au atins,ca le "atingeam" si eu pe ele
va pupici ,am plecat sa imi iau o inghetata (2,3,4)
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu
Dan_jp spune:
Majoritatea prieteniilor cu japi sunt din interes ...daca ati observat se uita mult mai repede la un vorbitor nativ de engleza ,din motive usor de inteles.
Cel mai bun exemplu,pentru mine ,nevasta-mea care isi pierde acum timpul mai mult la un club in care sunt jumatate jape si jumatate straine ,a fost primita oarecum neutru in grup.
Dupa cateva saptamani devine prietena foarte buna cu una din grup(japa) care a vizitat Romania ( si a fost si foarte incantata) dupa care, fiind randul ei in cadrul cursurilor de cooking sa faca o masa romaneasca a invitat vreo 20 acasa de nu mai scapam de ele ...bine ca am fost plecat la data aia.
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it .
//Dan.
Sorina-Alexa spune:
quote:
Originally posted by Ninjaquote:
Originally posted by Sorina-Alexa
Mi-am cumparat de la Body Shop pe masca pentru fata de ceai verde
Pune-o poza dupa ce ti-o pui!
No wayArat ca Jim Carry,in filmul ala - The Mask!
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
poze
michiyan spune:
Tiara,nu trebuie generalizat.Poate ca nu au avut ocazia sa cunoasca si oameni de treaba.Poate pana acum nu au intalnit decat superficiali.Nu-i timpul trecut pentru nimeni.Si oricum nu spuneti ca nu o sa aveti prieteni japonezi:NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA.
Sorina,am vazut o emisiune la tv despre masti cu ceai verde si se pare ca ajuta la curatarea pielii de punctele negre.