Cum vi se pare viata in Japonia?(17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Soridraga, mi-ai facut pofta!!! Si eu vreau la mareeeeeeee....nici week-endul asta nu am ajuns pentru ca a fost vint si innorat...

Diana, ce frumusel si simpatic e piciul tau...Sa iti traiasca si sa fie sanatos!!!

Ninja, drum bun si distractie placuta acasa!

Numai bine si nu va mai ,
Irimell

Mergi la inceput

Aaaa, ca mi-am adus aminte....Ii place cuiva enka?
Eu m-am indragostit de citeva melodii, numai ca nu prea gasesc la toate melodiile versurile pe internet...Dar e un mod interesant si placut de a invata limba japoneza.

Pupici,
Irimell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

quote:

Sorina-Alexa: s-a decalat, cred ca ajung prin septembrie...ia-l de git pe proful de farma... Ziceam si eu ca ma duc sa beau cu tovarasa aia a mea, de unde-atita fericire...

Imi pare rau sa aud asta,dar lasa ca nu-i timpul pierdut nici in septembrie.E drept,nu mai este vreme de mare,dar de-o bauta cu tovarasa merge.
Noi tot in septembrie ori octombrie plecam acasa!

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana526 spune:

quote:
Originally posted by Ninja

Las-o balta ca pute... Ai uitat cind erai si tu ca ele? Te-ai lasat de meserie, ai? Ti-ai gasit un japonez si i-ai turnat rapid un copil, ai? Imi faceti scirba.

Sorina-Alexa: s-a decalat, cred ca ajung prin septembrie...ia-l de git pe proful de farma... Ziceam si eu ca ma duc sa beau cu tovarasa aia a mea, de unde-atita fericire...

---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Apple Computers rose from the provincial confines of a garage. So did Hewlett-Packard Ein 1938. That same year, Byung-Chull Lee started exporting fish and vegetables from Korea under the name Samsung." SamsungSucks.us | www.stormfront.org/forum" target="_blank">Divide et impera! | www.white-history.com/" target="_blank">March of the titans

Extraordinar iti fac scarba ....Ce sti tu de viata mea de comentezi . Vezi-ti tu de treaba ta mai bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana526 spune:

quote:
Originally posted by Irimell

Aaaa, ca mi-am adus aminte....Ii place cuiva enka?
Eu m-am indragostit de citeva melodii, numai ca nu prea gasesc la toate melodiile versurile pe internet...Dar e un mod interesant si placut de a invata limba japoneza.

Pupici,
Irimell

Eu sunt indragostita de Boa . Enka mai putin ,este pentru cei mai in varsta , dar sunt cateva melodii bune cum ar fi Nora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna! in seara aceasta am vazut si noi focuri de artificii. am facut si "cateva" poze. Daca vreti sa le vedeti, uitati aici link-ul http://community.webshots.com/user/janineliza900 . Parca cele din a 2-a jumatate sunt mai frumoase!

Somn usor!

Mergi la inceput

Eli, multumim pentru poze...Era multa lume? Inghesuiala mare? Si eu abia astept ziua de 3 august sa le vad...Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

Lol ,multumesc mult,iti ramin datoare

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

quote:
Originally posted by Ninja

Alooooo, haideti sa-l luam la bataie pe admin ca ieri a picat site-ul!

Hai!!!Sa tragem la sorti sa vedem cine da primul
Ori,poate,te incumeti sa incepi tu

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

si noi mergem azi sa vedem hanabiile..nu stiu daca o sa facem poze ca nu ies prea clare...hai ca ma duc sa imncep pregatirile ptr bagajul lui bb..... si nu va mai certati...

http://community.webshots.com/user/sandra2o

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

Mergi la inceput