Cum vi se pare viata in Japonia?(17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

-Ba da,dar nu vreau sa ma cert cu tine.Esti multumit

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ninja

Nici chiar daca vreau eu? Imortalizind ideile nebunilor, demonstram ca nu cedam in ciuda presiunilor!

---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Apple Computers rose from the provincial confines of a garage. So did Hewlett-Packard Ein 1938. That same year, Byung-Chull Lee started exporting fish and vegetables from Korea under the name Samsung." SamsungSucks.us | www.stormfront.org/forum" target="_blank">Divide

et impera!
| www.white-history.com/" target="_blank">March of the titans

La 3 dimineata,tu ai chef de discutii da-stea?

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana526 spune:

Sora 2001 Poate ai uitat romaneste , nu dau lectii pe net , te-a cam zapacit Japonia asta .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diana526

Sora 2001 Poate ai uitat romaneste , nu dau lectii pe net , te-a cam zapacit Japonia asta .

Nu-nteleg ce vrei sa spui,A! sau nu stiai ca stau prost cu exprimarea si cu intelesul,Diana ,rectifica-ti mesajul,te rog frumos

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Nu te-ai culcat inca, sau poate nu te-ai certat cu nimeni astazi si din cauza asta nu te ia somnul?!

Mergi la inceput

Diana

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ninja

Nici chiar daca vreau eu? Imortalizind ideile nebunilor, demonstram ca nu cedam in ciuda presiunilor!

---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Apple Computers rose from the provincial confines of a garage. So did Hewlett-Packard Ein 1938. That same year, Byung-Chull Lee started exporting fish and vegetables from Korea under the name Samsung." SamsungSucks.us | www.stormfront.org/forum" target="_blank">Divide et impera! | www.white-history.com/" target="_blank">March of the titans

N-am cum ,se pare ca si eu fac parte din categoria asta.

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by Ninja

LOL!!! Furatul e ultimul lucru la care m-as fi gindit! Nu, Doamne fereste, banii aia au fost munciti. Si stai calma ca pe 6 luni cit stati aici, nu va da nimeni nici o carte de credit.

Bai Ninja tu cam deranjezi pe aici , ce ma esti asa invidios pe fetele din Japonia, bravo lor ca se descurca si iti garantez eu ca unele au si carti de credit. Taranul e pe camp...!!

Mergi la inceput

Pai cand spun eu" taranul e pe camp "stiu eu de ce sau poate nu ti-ai dat seama ca aici in Japonia nu se danseaza pe@mese.... hai las-o balta ca nu e nimic de capul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

S-au incins iar spiritele pe aici?
Pai este frumos?!

Astazi am sunat acasa si tot familionul este la mare
La mare,la soare,fetitele sunt goale(...).
Ce ma oftic,vreau si eu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ninja,parca am citit pe undeva ca pleci in tara luna asta,asa este?Fericitul de tine,bronzeaza-te si pentru noi,la o berica pe malul marii
Daca nu-s prea indiscreta,in ce oras locuiesti in ?

Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"

poze

Mergi la inceput