Cum vi se pare viata in Japonia?(17)
Raspunsuri - Pagina 11
Irimell spune:
Soridraga, mi-ai facut pofta!!! Si eu vreau la mareeeeeeee....nici week-endul asta nu am ajuns pentru ca a fost vint si innorat...
Diana, ce frumusel si simpatic e piciul tau...Sa iti traiasca si sa fie sanatos!!!
Ninja, drum bun si distractie placuta acasa!
Numai bine si nu va mai ,
Irimell
Irimell spune:
Aaaa, ca mi-am adus aminte....Ii place cuiva enka?
Eu m-am indragostit de citeva melodii, numai ca nu prea gasesc la toate melodiile versurile pe internet...Dar e un mod interesant si placut de a invata limba japoneza.
Pupici,
Irimell
Sorina-Alexa spune:
quote:
Sorina-Alexa: s-a decalat, cred ca ajung prin septembrie...ia-l de git pe proful de farma... Ziceam si eu ca ma duc sa beau cu tovarasa aia a mea, de unde-atita fericire...
Imi pare rau sa aud asta,dar lasa ca nu-i timpul pierdut nici in septembrie.E drept,nu mai este vreme de mare,dar de-o bauta cu tovarasa merge.
Noi tot in septembrie ori octombrie plecam acasa!
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
poze
diana526 spune:
quote:
Originally posted by Ninja
Las-o balta ca pute... Ai uitat cind erai si tu ca ele? Te-ai lasat de meserie, ai? Ti-ai gasit un japonez si i-ai turnat rapid un copil, ai? Imi faceti scirba.
Sorina-Alexa: s-a decalat, cred ca ajung prin septembrie...ia-l de git pe proful de farma... Ziceam si eu ca ma duc sa beau cu tovarasa aia a mea, de unde-atita fericire...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"Apple Computers rose from the provincial confines of a garage. So did Hewlett-Packard Ein 1938. That same year, Byung-Chull Lee started exporting fish and vegetables from Korea under the name Samsung." SamsungSucks.us | www.stormfront.org/forum" target="_blank">Divide et impera! | www.white-history.com/" target="_blank">March of the titans
Extraordinar iti fac scarba ....Ce sti tu de viata mea de comentezi . Vezi-ti tu de treaba ta mai bine .
diana526 spune:
quote:Eu sunt indragostita de Boa . Enka mai putin ,este pentru cei mai in varsta , dar sunt cateva melodii bune cum ar fi Nora.
Originally posted by Irimell
Aaaa, ca mi-am adus aminte....Ii place cuiva enka?
Eu m-am indragostit de citeva melodii, numai ca nu prea gasesc la toate melodiile versurile pe internet...Dar e un mod interesant si placut de a invata limba japoneza.
Pupici,
Irimell
eli spune:
Buna! in seara aceasta am vazut si noi focuri de artificii. am facut si "cateva" poze. Daca vreti sa le vedeti, uitati aici link-ul http://community.webshots.com/user/janineliza900 . Parca cele din a 2-a jumatate sunt mai frumoase!
Somn usor!
Irimell spune:
Eli, multumim pentru poze...Era multa lume? Inghesuiala mare? Si eu abia astept ziua de 3 august sa le vad...Pupici!
Sorina-Alexa spune:
quote:
Originally posted by Ninja
Alooooo, haideti sa-l luam la bataie pe admin ca ieri a picat site-ul!
Hai!!!Sa tragem la sorti sa vedem cine da primul
Ori,poate,te incumeti sa incepi tu
Sorina.
"If you respect others,they will respect you!"
poze
sandra20 spune:
si noi mergem azi sa vedem hanabiile..nu stiu daca o sa facem poze ca nu ies prea clare...hai ca ma duc sa imncep pregatirile ptr bagajul lui bb..... si nu va mai certati...
http://community.webshots.com/user/sandra2o
Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu