Mamici de iulie August 2004 (93) + 39bb
Raspunsuri - Pagina 3

Dorsilia spune:
ROXI, cand ai 1 minut da-mi si mie o idee de una praji speedy, sa stiu si io sa-mi fac una cand m-apuca doru de dulce

Dorsilia spune:
ROXI, am tabarat pe tine da tu esti full de informatii mereu asa ca...
Cum de a fost posibil ca puiuta lui Nicole sa inghita lichid...nu-mi explic, doar era programata la cezariana, nu? Cum i-a ajuns lichidul in plamanasi? N-au cascat dosctorii ochii la ea?

roxanaz spune:
Lia, ti-am trimis PM.
Nicole nu a fost programata la cezariana, i s-a rupt apa la 13.30 (dupa o noapte de contractii dureroase) si a plecat la spital cu intentia de a naste natural. din pacate au trecut 12 ore si dupa 2 epidurale la 1 noaptea Badiu a decis s ao bage in operatie ptr ca puteau apare probleme. au fost minore, avind in vedere ca pitica e mare, la termen, sanatoasa....
asta e, probleme pot apare intotdeauna...ca doar e o nastere. slava Domnului ca nu a fost decit atit.

cristalina spune:
Felicitari Alexa!! Multumim taticului pentru vesti!
Sa va traiasca printesa! Frumoasa foc! Sabrina maria, bine ai venit!
Felicitari vanessa! Sa va traiasca flacaul!
Sa fie sanatosi, mancaciosi si feriti de colici!
Refacere rapida mamicilor si lapte din belsug!
Monica si bebelusa (02.07.2004)

eli spune:
buna, iar!
polux, cred ca din cauza mea nu mai erai pe listuta, eu nu am mai actualizat-o, am postat asa cum o aveam de la celalat subiect de acum cateva zile. imi pare rau, nu a fost cu intentie.
Ssarah si vanessag, felicitari pt minuni. Sanatate multa! Alexa, e tare dragutica fetita ta, a meritat asteptare!
Azi dimineata am experimentat cea mai lunga si mai dureroasa contractie de pana acum. Mi-au dat si lacrimile si m-am si speriat. Bine ca trecu si nici nu mai venira altele. Am scapat, momentan .
"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."Eliza,
in 35 saptamani cu o scumpete de baietel

maaria spune:
felicitari Alex! frumoasa foc bebelina ta!! sa-ti fie mancacioasa si sanatoasa!
Kmy nu a nascut inca, se pare ca azi dupa pranz o vor baga in operatie. nu stiu nimic sigur, dar cum aflu ceva dau sfoara in tara!
Liliana, mare dreptate ai:)) e si treaba de microb...dar zapuseala de aici ma scoala nopatea..si ce sa fac? mai trag si eu un ochi la tura 3:))
pupici
Maria, 29+ /fecioara DPN 24-26 august 2004

roxanaz spune:
Eli, de acum trebuie sa te obisnuiesti cu contractiile. trebuie sa isi faca si ele aparitia, ca altfel te cam iau prin surprindere peste o luna si nu e bine, nu?

mitzura spune:
Buna, fetelor!
Felicitari tuturor mamicilor care au nascut, sa le traiasca bebeii si sa creasca mari si sanantosi!
Pentru cele care se pregatesc, nastere usoara!
Rain, imi pare rau ca te-ai chinuit, dar sunt convinsa ca dupa ce ti-ai vazut beblina, n-au mai contat durerile. De-abia astept sa va intoarceti acasa, casa povestim despre tot felul. Aveti o grasunica frumoasa!
Ssarah, fetita ta, seamana cu tine, mie asa mi se pare! Sa-ti traiasca si sa creasca la fel de frumoasa!
Noi ieri am avut o zi crunta! Nu mai dau detalii ca sa nu descurajez fetele care nu au nascut inca. A fost cam cum se plangea Mixela la un moment dat, prin subiectul trecut.
Si la noi se intampla, cum ati spus voi, cristalina si Butterfly, si Tudor se lupta cu tzatza uneori, aseara a fost cel mai rau, cum i-o puneam in gura cum incepea sa urle. Eu am dedus ca nu mai am lapte si i-am facut o portie de completare. Dar n-a supt decat vreo cateva inghitituri din ea. Zau daca inteleg ce se intampla. Cu o zi inainte am mancat niste mici, ma gandesc ca poate de la aia sa fie. (Si am mancat si piersici si pepene). Nici nu mai stiu ce sa mai mananc.
Apropos de asta, aveti idee, salata de vinete e buna sau nu prea? Mi-a facut mama si a pus si niste ceapa in ea (despre asta stiu ca nu e buna)
Si inca ceva. Mie faza cu linistitul pe burta nu-mi iese deloc. Cum il pun pe burta mea incepe sa caute sanul cu gurita, si sta tot cu nasul in tricoul meu, de mi-e teama sa nu se sufoce. Aseara l-am pus la tati pe burta, ca am zic ca el nu miroase a lapte, da de unde, ca facea la fel.
mitzura cu bebe Tudor Codrin

cristalina spune:
Mitzura, eu personal am un regim de-mi vine sa ma dau cu capul de pereti.
Friptura, lactate, oua si paine!...Ma apuca mila de mine!
La cum face acum buburuza ma intreb cam ce ar putea sa faca daca mai mananc si fructe si alte alea...
Inainte bagam la greu orice si acum cand sunt cat balena trebe sa ma satur cu paine!
Eu stiu ca nu e bine sa mananci chestii care fermenteaza, dar depinde de copil, depinde si de zi...Pepenele, piersicile si vinetele stiam ca dau colici...
Pediatrul mie mi-a zis sa mananc orice si sa mai spal si cu cate o bere la final, dar tinand cont de faptul ca nu el o linisteste daca urla toata noaptea, prefer sa mai tin regimul asta o saptamana...sa vedem...
Mai nou a aparut alta, vomita cu jet...Ma apuca tremuratul de genunchi cand o vad. Si stau cu grija sa nu o apuce cand nu's atenta si sa-i intre in ureche.
Monica si bebelusa (02.07.2004)