Mamici de iulie August 2004 (93) + 39bb

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

FELICITARI ALEX!!!!! BINE AI VENIT SABRINA MARIA!!!
A NASCUT SI VANESSA, UN BAIETEL NUMIT DENNIS!!!!
LA MULTI ANI NOILOR VENITI, MULTA SANATATE SI FERICIRE!!!
Ana, ceva vesti????
Maria, fii cuminte, nu te mai juca la listuta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Roxi, tu ce faci, astepti 5 august sau .....

lia 39 sapt de la UM

Mergi la inceput

neatza...hihihihihi Lia da' nici tu nu stai locului...auzi la ea, zacusca....pai daca ai energie si chef sa faci zacusca....esti tare mama!!!
cind te mai duci la control?
eu...stau cuminte, nu am contractii...asa ca precis stau pina pe 5, daca nu-l apuca bizdicii pe individu' meu.
iar cu "auzitul", piticul te aude draga mea, si stie ca e vocea ta, de aia te si recunoaste imediat dupa nastere, asta nu inseamna ca te si intelege....ce vrei, sa faca sluj?

Mergi la inceput

Roxi, de ieri de cand s-au calmat caldurile de-afara mai pot misca si eu ca ajunsesem la limita suportabilitatii fizice si psihice din cauza lor...ma disperau nu altceva cele 35 de grade din casa cu tot cu ventilator. Imagineaza-ti cand gateam cum era in bucatarie...preferam sa mananc ceva rece decat sa stau sa fierb ceva. Oricum am gatit duminica si-mi venea sa plang lanaga tigaia cu snitele si langa oala cu piure de cartofi. Cum a/c nu ne punem anu asta...suntem la dispozitia vremii de afara.

iar zacusca fiind preferata mea, ... doar stii ca din iarna visez la ea, numai ca alea din comert sunt amarui si numai gust de vinete n-au, inclusiv alea "din gradina bulgarului", ce sa mai vb de restul....Asa ca mi-am facut eu vreo 5 borcanele, de pofta, sa nu crezi ca am fiert o caldare ca doar n-am , a fost de munca si asa cu datu prin masina, coptul, curatatul si mestecatul, insa afara ploua cu galeata si asta-mi dadea energie

Nici eu nu am contractii decta de alea nedureroase, si alea rare, chiar ieri am iesit dupa masa impreuna cu sotul sa mai cumparam cate ceva de prin imprejurimi si la un moment dat mi-am dat seama ca aproape alerg pe strada....el merge de obicei cand nu mergem la plimbare, foarte repede, intinde compasul ca paianjenul, fiind obisnuit ca si eu sa tin pasul cu el, ca pe vremuri cand mergeam la cumparaturi, si nu eram gravida.(ca oricum daca am si eu ceva am picioare aproape cat ale lui de lungi, in detrimentul taliei, care e scurta, motiv pt care nu pot purta decat pantaloni si fuste cu talie joasa daca vreau sa arat cat de cat bine). Mi-am dat seama dupa cateva sute de metri ca mi se intind toate cele prin burta si intre picioare (azi parca am febra musculara la muschii adductori, daca mai tin eu minte bine cum se numesc) si am mai pus frana ca nu suntem inca in forma de a ne relua mersul vitezoman.

hai ca te-am innebunit cu povestile, dar am obsevat ca am intrat asa intr-o perioada de agitatie interna si externa, n-am stare, ma tot gandesc la nastere

lia 39 sapt de la UM

Mergi la inceput

aaaa, sa nu uit...nu stiu cum oi alapta eu ca tzitzile mele s-au gasit acum sa faca pe sensibiloasele, nu mai suporta sutien, la atingere se incretesc si nu e prea grozava senzatia, e asa ca o jena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

ma cearta sotioara ca nu am furnizat date complete:
50 cm, 3050gr, Scor Apgar 10 ...

Alexa - 41+ saptamani
26 ani, DPN 19 Iulie, Dr. Parvu, sp.Elias
http://community.webshots.com/user/alexpavel

Mergi la inceput

Lia, tot esti eroina, eu asa sustin. eu nu m-as apuca sa fac zacusca....cit de sprintena sunt.
si pe mine ma distreaza cum tot incerc sa maresc pasul, involuntar....si ma trezesc ca "ma trage burta".......da' las ca nu mai tine mult, nu?
ce imi place de taticii astia constiinciosi la scrisul pe forum!!! la fix!!!! multzumim, tati de Sabrina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

Brava Alex !!! Sa va traiasca printesuka!!

Gagici ce stiti de Kamiska??A nascut sau cum?

ana 23 ani/berbec

http://community.webshots.com/user/natzumi

Mergi la inceput

Lasa Roxi ca si tu faci PRAJITURI (mi-ai facxut pofta zilele trecute cand am citit ca faci praji, dar eu nu m-as apuca de prajituri oricata pofta as avea...mai bine dau fuga si-mi iau o ciocolata)....chiar ma gandeam....eu mai mult de budinca si clatite n-am facut de cand sunt gravida

Mergi la inceput

Ana, nu stiu nimic de Kamy....
am vorbit acum cu Nicole, va pupaceste pe toate...e mult mai bine, a inceput sa se miste. ii e cam cald si nu s-a odihnit dar pitica e mult mai bine si s-ar putea ca de miine sa o lase cu ea in rezerva.
hehehe, Lia, prajiturile pe care le fac eu...se fac in 20 d eminute, mai mult imi ia spalatul vaselor de la robot.... da' ce conteaza? gestul, nu?

Mergi la inceput