Un inceput in Italia (3)
Raspunsuri - Pagina 14
mariaangeli_que spune:
nina,nana,nina,o
questo bimbo a chi lo do?
canta Simona,ca sa nu mai plangaBB-ica
rodika spune:
Fetelor va salut!Simona ,zice bine Angela:canta-i ,poate are colici.Si ai grija sa nu ramai insarcinata,eu am ramas in timp ce alaptam.Nu mai zic...c-am luat si niste anticonceptionale(pt.perioada alaptatului),cand le-am intrerupt nu mi-a mai venit.Am facut controale cand am fost in Ro ,si nu eram gravida ,am ramas aici dupa ,dar eu menstruatie nu aveam de 3 luni,intelegi?Medicii de aici se mira ,caci normal trebuia sa fiu insarcinata in 4 luni ,dar in urma echo.am doar 2 luni.Ai grija ce pilule iei ,de asta-ti spun.
Hai ca va las ,da-i un pup b.b-ului tau ,Simona.
Ciao Angela (esti o draguta ,sper sa-ti rezolvi problemele cat mai repede) ,ciao Amorena!
cici spune:
Simona ,cokie e catelul tau?
va astept cu drag?
cat de mare e Udine? am si eu o ruda acolo dar nu-i stiu numele de familie ca e maritata cu un italian.
Angela, mai stii cand mi-ai raspuns pe alt subiect(sangele apa nu se face?)
Ei bine ,sora-mea e bine, are un prieten italian ,iar cumnata-mea isi musca unghiile de invidie,si s-a exprimat ca ar fi fericita daca Cristian i-ar face papucii si ar fi nevoita sa se intoarca in tara.
Ti-am spus asta pentru ca mi-am amintit de povestea pe care ai spus-o atunci.
Fetelor care suteti maritate cu italieni ce puteti sa-mi spuneti in general despre barbatii italieni?
cici
chatonel spune:
ciao! Fetelor, voi cum sunati in ro? Cu cartele sau aveti si voi un fel de www.telerabais.com , ca noi, in fr?
Toulouse, la ville rose
mariaangeli_que spune:
Chatonel,eu in tara ori vb. pe mesenger,ori sun de la telefonul fix de acasa ,dar sant cabine telefonice care costa mai putin sau cartele telefonice
Cici sant fericita pt. sora ta,eu cunosc cateva romance care sant casatorite cu italiani sau logodite, cunosc bine 2 dintre ei si sant chiar de treaba,in rest cred ca sant ca si alti barbati si buni si rai,dar in general copiile romance cu italieni functioneaza deoarece romancele sant gospodine iar italienilor le place
rodika spune:
Angela ,am inteles ca diferenta de varsta intre copiii tai e de un an si 3 luni.Ti-a fost greu la inceput?Cam cat dureaza greul asta ?Sebi va avea un an si 7-8 luni cand voi naste....
Te pup
mariaangeli_que spune:
Rodica,primele zile au fost grele deoerece Darius era gelos,chiar daca avea 1an si 3 luni era gelos,ca nu-l tin pe el in brate ,asa ca saracul Cezar s-a obisnuit,ii dadeam de mancare il schimbam si inpatut ca trebuia sa stau si cu Darius,in acest fel Cezar a ajuns un copil care adormea usor far cantece si leganat,cand a ajuns Cezar sa umble era dezastru trebuia sa fiu ca un radar ca nu mergeau niciodata in aceeasi directie,dar am avut noroc cu mama ,ca ea ma ajutat tare mult.Sa stii ca dupa ce poti sa te intelegi cu ei o sa-ti fie mult mai usor ,si apoi sa stii ca cresc amandoi deodata si au cam aceleasi jocuri sant pe aceeasi lungime de unda si nu in ultimul rand poti folosi hainele de la unul la altul (ca e si asta un avantaj)
Simona,a invatat Sarah sa planga?sau inca mai exerseaza? Va pup pe amandoua
mariaangeli_que spune:
Sino,ai vazut ce bine sa ai copii,inveti sa faci lucruri noi;scrisul cu o mana e de-abia inceputul,curaj!
thalia spune:
Cum gasesc subiectul UN INCEPUT IN ITALIA partea I si II?
Poate un moderator sa ma indrume?
Multumesc